آلو هابانرو سالسا – ماریسا مور تغذیه:


با نحوه تهیه سالسا خانگی خود با این دستور العمل آسان کنسرو تابستانی آشنا شوید. این دستور سالسا آلو هانبرو اوج تابستان را با یک روش شیرین و تند ترکیب می کند. آن را برای ماهی ، مرغ برای غذای اصلی بخورید ، یا به عنوان میان وعده با چیپس ترد ترد ترد میل کنید.

3 قوطی سالسا با آلو.  habaneros و چیپس در یک کاسه آبی

این پست توسط سازندگان Bal پشتیبانی می شودل:: محصولات کنسرو خانگی: *

این سالسا آلو هانبارو شیرین ، ترش ، میوه ای و تند ، بهترین میوه های فصل تابستان را جمع آوری می کند. این طرز تهیه آسان کنسرو تابستانی که با آلو تازه ، گوجه فرنگی ، فلفل هابرو تند تهیه می شود ، یک سالسای مناسب برای لذت بردن از طعم تابستان در حال حاضر و فراتر از آن است.

ممکن است تعجب کنید که چقدر آسان است و می توانید SALSA خود را بسازید. چند مرحله وجود دارد ، اما فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. پس بیایید شروع کنیم.

شما به آن نیاز خواهید داشت

قرمز یا آلو!
گوجه فرنگی آلو
پیاز قرمز
فلفل هابانرو
نمک:
گشنیز آسیاب شده
آب لیمو بطری شده
تکیلا (اختیاری)
4 (16 اونس) توپ: شیشه پینت
دیگ یا قابلمه ای برای تهیه سالسا
توپ: حمام کنسرو شده یا انباری بزرگ و عمیق با درب و قفسه
آسانسور بانک و بررسی کننده قسمت سر
حوله آشپزخانه را تمیز کنید

شیشه توپ دار با آلو ، نمک ، هابانروس ، آب لیمو بطری شده ، گشنیز آسیاب شده

این دستور العمل چند مرحله دارد ، اما در حقیقت جمع آوری آن به راحتی امکان پذیر است. در زیر دستور کامل و مفصل را آورده ام ، اما می خواهم چند مرحله اساسی را در اینجا بیان کنم.

هنگامی که محصول کاملاً شسته شد ، گوجه فرنگی ها را بپزید و در فر داغ قرار دهید.

گوجه فرنگی ها را کمی تفت دهید

این یک دستور عالی برای استفاده از گوجه فرنگی تازه از باغ است.

برخی از دستور العمل های سالسا نیاز به سرخ کردن گوجه فرنگی برای سوزاندن دارند ، اما ما تا این حد پیش نمی رویم.

هدف در اینجا این است که گوجه فرنگی ها را کمی بپزید ، شروع به تمرکز در طعم گوجه فرنگی در تابستان کنید ، تا بتوانید به راحتی پوست آن را بکشید.

گوجه فرنگی آلو را به صورت نصف شده بر روی یک ورقه پخت قرار دهید. سرخ شده در روغن. وقتی به اندازه کافی سرد شد که بتوانید آن را تنظیم کنید ، پوست گوجه فرنگی را به آرامی بکشید و گوجه فرنگی را خرد کنید.

مشاور. برای قوام ، گوجه فرنگی و آلو با همان اندازه را برش دهید.

گوجه فرنگی سرخ شده روی پوست

از آلو قرمز یا سیاه استفاده کنید

آلو در تابستان تا اوایل پاییز فصلی است. آنها شیرین ترین آنها در فصل بعد هستند ، بنابراین اکنون زمان مناسبی است که برخی از آنها را انتخاب کنید. اکنون زمان مناسبی برای خرید آلو برای فروش و موجود در بازار کشاورزان محلی شما است تا آنها را برای این سالسا بطری کنید.

در این دستور غذا می توانید از آلو قرمز یا آلو استفاده کنید. آلو رنگ غنی تری می بخشد. هر دو طعم شیرین و ترش می دهند.

آلو را حتما بشویید. سوراخ و فقط آلو را به همان اندازه گوجه فرنگی خرد شده برش دهید.

کنسرو سالسا خانگی

وقتی گوجه فرنگی ، آلو ، پیاز و فلفل برش خورد ، زمان پخت آن فرا رسیده است ، سپس سالسا می تواند.

گوجه فرنگی مقدار زیادی مایع باقی می گذارد. اما در این دستور غذا از آب لیمو ، تکیلا اختیاری نیز استفاده می شود. آب لیمو مهم است.

حتما آب لیمو را در یک بطری بخرید اطمینان حاصل کنید که سالسا دارای سطح پایداری از اسیدیته است. از آبلیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

قابلمه با آلو خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز قرمز

حتماً این سوالات کنسرو شده در آشپزی خانگی را بیشتر بررسی کنید.

یاد آوردن. پس از پردازش ، به یاد داشته باشید که کوزه های داغ را روی یک حوله قرار دهید. شیشه ها را حداقل یک سانتیمتر از هم قرار دهید تا به اندازه کافی سرد شوند. بگذارید شیشه ها به مدت 12-24 ساعت بمانند.

برای دستور کامل و نکات دیگر به پایین بروید.

کوزه های سالسا روی یک حوله سفید

تنظیم حرمسرا:

این دستور سالسا انعطاف پذیری کمی دارد. بسته به میزان تندی که می خواهید ، می توانید از 2-3 قرص برای این دستور غذا استفاده کنید. به یاد داشته باشید که فلفل می تواند انواع مختلفی داشته باشد. برخی از آنها حتی در همان دسته گرمتر از دیگران خواهند بود.

با حذف دانه های هانابرو و دنده ها می توانید گرما را بیشتر کنترل کنید. برای این دسته اول سالسا ، من دو عدد حبانرو را نگه داشتم ، اما دفعه بعد احتمالاً سه عدد درست می کنم.

مشاور. هنگام برش دادن فلفل هابان از دستکش استفاده کنید. روغن فلفل تند تمایل دارد به انگشتان شما بچسبد ، حتی با آب و صابون به راحتی شسته نمی شود.

در مورد فلفل هابانرو از خفیف تا بسیار گرم ، دانه های فلفل تنها یک قطره از بالا هستند. Habaneros بسیار گرم است.

این فلفل قرمز یا نارنجی می تواند 100 برابر تندتر از فلفل هالاپینو باشد و بلافاصله ادویه و طعم آن را به هر غذایی می افزاید.

فلفل هابانرو در اکثر سوپرمارکت های محلی در اکثر شهرها یافت می شود. با مراجعه به فروشگاه خواربارفروشی کارائیب یا بازار بین المللی کشاورزان می توانید آنها را پیدا کنید.

باغبانی فلفل بسیار آسان است ، بنابراین ممکن است حتی بتوانید چیزی را در حیاط خلوت خود پرورش دهید.

یک شیشه سالسا را ​​با یک قاشق فلفل و آلو در کنار آن باز کنید

سرویس ایده

این سالسای هلو هلو با غذاهای مختلف بسیار مناسب است.

من فقط چیپس تورتیلا را دوست دارم. طعم شیرین نمک با سالسای میوه تعادل کامل طعم ها یکی از تنقلات جدید مورد علاقه من است.

اما راه های زیادی برای لذت بردن از این سالسا وجود دارد.

  • آن را روی غذاهای ماهی کبابی ، مرغ یا گوشت خوک بریزید.
  • طعم میوه را به همبرگر یا رول بوقلمون اضافه کنید.
  • سبزیجات شیرین یا تند یا مواد ماهی اضافه کنید.

یک کوزه سالسا برای کباب بعدی خود تهیه کنید یا آن را برای یک شب بیرون دخترانه باز کنید. در یک کاسه بریزید ، با چیپس آناناس یا تورتیلا ، برش های خیار تازه ، جیکاما برای غوطه وری سرو کنید.

کوزه سالسا را ​​با تورتیلا باز کنید

اگر ترکیبی از گوجه فرنگی آلو برای شما مناسب نیست ، این دستور ملایم تر و شیرین تر Jalapeno Relish را امتحان کنید.

چگونه می خواهید از این دستور غذا استفاده کنید؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم.

آلو هابانرو سالسا:

با نحوه تهیه سالسا خانگی خود با این دستور العمل آسان کنسرو تابستانی آشنا شوید. آن را با ماهی ، مرغ در غذای اصلی سرو کنید یا از آن به عنوان میان وعده با چیپس ترد ترد ترد لذت ببرید.

زمان آماده سازی:30: دقیقه

زمان پخت:20: دقیقه

زمان انجماد:12: ساعت ها:

کل زمان:12: ساعت ها: 50: دقیقه

دوره: میان وعده ، میان وعده

آشپزخانه. آمریکایی:

کلمه کلیدی: دستور تهیه کنسرو خانگی

خدمات: 4: شیشه 16 اونس (پینت)

کالری: 14:کیلوکالری

عناصر:

  • 2: پوند گوجه فرنگی با هسته و نصف اندازه
  • 3: پوند آلوهای رسیده سخت با سنگ و برش خورده 1
  • 1: پیاز قرمز متوسط ​​، برش خورده ، حدود 1 فنجان
  • 2: حبه سیر ، چرخ کرده
  • 2: قاشق سوپخوری تکیلا (اختیاری)
  • : فنجان بطری آب لیمو
  • 1: قاشق چایخوری نمک
  • 2: قاشق چایخوری دانه گشنیز: بو داده و خرد شده (یا 1 گرم در گرم گشنیز آسیاب شده)
  • 2-3: habaneros ، چرخ کرده

دستورالعمل ها:

  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و روی یک ورقه پخت که به نصف تقسیم شده است قرار دهید. به مدت 20 دقیقه سرخ کنید ، سپس گوجه فرنگی را برگردانید و 10 دقیقه سرخ کنید. بگذارید سرد شود. پوست را بکشید ، سپس تقریباً برش دهید.

  • کنسرو آب جوش درست کنید. تا زمانی که آماده استفاده نیستید ، شیشه ها را در آب جوش نپزید. درپوش ها را در آب گرم و صابون بشویید ، به صورت لایه ای کنار بگذارید.

  • گوجه فرنگی ها را در قابلمه ای از جنس استنلس استیل با مواد باقی مانده بریزید. بجوشانید ، سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد و مرتباً هم بزنید تا آلوها نرم شوند و سالسا غلیظ شود ، حدود 20 دقیقه.

  • سالسای داغ را در یک شیشه داغ بریزید و یک کلاه ½ اینچی بگذارید. حباب های هوا را بردارید. لبه شیشه را پاک کنید. وسط شیشه را بپوشانید و نوار را بچسبانید ، نوک انگشتان را تنظیم کنید. شیشه را در یک قوطی آب جوش قرار دهید. این کار را یک به یک تکرار کنید تا همه شیشه ها پر شوند.

  • کوزه ها را به مدت 20 دقیقه با تنظیم ارتفاع کار کنید. حرارت را خاموش کنید ، درپوش را بردارید ، بگذارید شیشه ها به مدت 5 دقیقه بمانند. کوزه ها را بردارید و به مدت 12-24 ساعت در یخچال قرار دهید. مهر و موم های درپوش را بررسی کنید. وقتی مرکز فشرده می شود نباید خم شوند.

یادداشت

یادداشت.

  • هنگام کار با فلفل تند دستکش بپوشید.
  • شروع به شمارش زمان نکنید تا همه کوزه ها داخل شوند و آب شروع به جوشیدن کند. بنابراین ، در این حالت ، آب کنسرو شده در عرض 20 دقیقه شروع به جوشیدن می کند.

تغذیه

کالری: 14:کیلوکالری |: کربوهیدرات ها 3:است: |: پروتئین: 1:است: |: چربی: 1:است: |: چربی های اشباع شده. 1:است: |: چربی اشباع نشده 1:است: |: چربی اشباع شده. 1:است: |: سدیم 37:میلی گرم: |: پتاسیم 73:میلی گرم: |: فیبر: 1:است: |: قند. 3:است: |: ویتامین A: 195:IU: |: ویتامین سی: 5:میلی گرم: |: کلسیم 4:میلی گرم: |: اهن: 1:میلی گرم:

*افشا. این پست حمایت شده بخشی از مشارکت مداوم Newell Brands با Fresh Preserving Division است. آنها کوزه ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه کردند. تمام افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید