آیا ادویه ها تاریخ انقضا دارند؟


چه آشپز آماتور باشید و چه سرآشپز ماهر ، احتمالاً می دانید که داشتن یک کمد پر از ادویه جات یکی از رازهای بهبود طعم غذا است. چیزی که شاید ندانید این است که ادویه جات علاوه بر بهبود طعم غذا ، می تواند رنگ و درخشندگی غذای شما را افزایش دهد.

بسیاری از ادویه جات معمولی: گیاهانی مانند میخک ، زردچوبه ، رزماری ، دارچین مریم گلی دارای آنتی اکسیدان قوی و خواص ضد التهابی هستند. علاوه بر این ، شواهد نشان می دهد که مصرف منظم غذاهای حاوی ادویه جات و گیاهان ممکن است خطر بیماری های قلبی و تنفسی را کاهش دهد.

اگر برای مدتی گیاهان و ادویه جات ترشی جات را نگه دارید ، ممکن است با خود فکر کنید که آیا مصرف می شوند یا خیر. و چه زمانی باید تعویض شوند؟ این مقاله به مدت زمان ماندگاری گیاهان خشک شده ، ادویه جات و چگونگی تشخیص سالم بودن آنها می پردازد.

ماندگاری گیاهان و ادویه جات ترشی جات

سازمان غذا و دارو ادویه جات را به عنوان “طعم دهنده های گیاهی که می توان به صورت کامل ، خرد شده یا آسیاب شده استفاده کرد” می شناسد و عملکرد اصلی آنها افزودن طعم به غذا است. در دنیای آشپزی ، ادویه جات ترشی جات از ریشه های خشک شده و پوست کنده یا ساقه گیاهان تهیه می شود.

هنگام تعیین ماندگاری گیاهان خشک شده و ادویه جات ، نوع کشت ، روش ، روش ذخیره آنها را باید در نظر گرفت. به عنوان مثال ، گیاهان خشک دوام بیشتری نسبت به گیاهان خشک دارند و هرچه کمتر پردازش شوند ، ماندگاری بیشتری دارند. عمر گیاهان خشک شده معمولاً 1-3 سال است. نمونه هایی از این گیاهان عبارتند از:

  • ریحان
  • پونه کوهی
  • آویشن
  • رزماری
  • بوی برگ
  • تبدیل شدن به:
  • سرخ کردن:
  • گشنیز
  • نعناع:
  • مرزنجوش
  • مریم گلی:

عمر مفید ادویه جات ترشی جات یا پودرهای سبزیجات معمولاً 2-3 سال است. برخی از نمونه های رایج عبارتند از:

  • پودر زنجبیل
  • پودر سیر
  • دارچین چرخ کرده
  • پودر فلفل قرمز
  • پودر زردچوبه
  • فلفل
  • شما
  • فلفل قرمز
  • تکه های فلفل قرمز
  • مخلوطی از ادویه جات ترشی جات

ادویه جات ترشی جات یا دانه های درشت بیشترین ماندگاری را دارند زیرا کمتر در معرض هوا ، نور و رطوبت هستند. اندازه بزرگ آنها به آنها اجازه می دهد روغن معطر و ترکیبات معطر بیشتری نسبت به نمونه های آسیاب شده در خود ذخیره کنند. اگر در ظرف رنگ آمیزی شده نگهداری شوند تا 4 سال دوام می آورند. نمونه هایی از این ادویه ها عبارتند از:

  • دانه های فلفل کامل
  • گشنیز
  • دانه های خردل
  • دانه شوید
  • زیره
  • دانه زیره سبز
  • جوز هندی کامل
  • میخک
  • چوب دارچین
  • فلفل چیلی خشک شده
  • علف لیمو

نمک از این قاعده مستثنی است ، زیرا صرف نظر از اندازه آن ، خراب نمی شود و می تواند به طور نامحدود استفاده شود.

نحوه تعیین کیفیت ادویه جات ترشی جات

گیاهان و ادویه جات خشک شده اساساً منقضی شده اند یا “خراب نمی شوند”. وقتی گفته می شود ادویه خراب است ، به این معنی است که طعم ، قدرت و رنگ فوق العاده ای را از دست داده است. خوشبختانه بعید است که استفاده از ادویه های خراب باعث بیماری شود.

بسیاری از ادویه جات خریداری شده بر اساس تاریخ طبقه بندی می شوند ، که کیفیت و طعم ادویه ها را تعیین می کند. اگر نمی دانید چه مدت است ادویه جات خود را خریداری کرده اید ، می توانید با مطالعه عطر و طعم آنها کیفیت آنها را تعیین کنید. مقدار کمی ادویه را در کف دست خود بمالید یا مالش دهید. اگر عطر ملایم است و طعم آن بی مزه است ، احتمالاً زمان خرید ادویه جدید فرا رسیده است.

روش نگهداری ادویه جات با حداکثر ماندگاری

حداقل تأثیر ادویه جات ترشی جات بر هوا ، گرما ، رطوبت هوا و افزایش طول عمر گیاهان ، ادویه جات ترشی جات ، بنابراین احتمال کمتری وجود دارد که آنها را دور بریزید ، درصورت خرید. نگهداری ادویه جات در شیشه های کنار اجاق گاز ممکن است راحت و زیبا باشد ، اما نگهداری آنها در کنار اجاق گاز راه خوبی برای حفظ طعم آنها نیست.

آنها را باید در مکانی خنک ، خشک و تاریک ، مانند انبار ، کشو یا کمد ، دور از فر و یک مکان عالی نگهداری کرد. علاوه بر این ، درب ظرفی که ادویه ها را در آن ذخیره می کنید باید محکم بسته شود ، خود ظرف باید بدون سوراخ باشد. ظروف شیشه ای یا سرامیکی انتخاب خوبی هستند زیرا به راحتی تمیز می شوند و از ورود هوا و رطوبت به ظرف جلوگیری می کنند.

بسیاری از افراد نیز از ظروف پلاستیکی استفاده می کنند ، اما معمولاً هوا وارد آنها می شود ، آنها می توانند رنگ و بوی ادویه جات را جذب کنند. اگر می خواهید دوباره از آنها استفاده کنید ، تمیز کردن آنها دشوار است.

از ظروف فولادی ضد زنگ یا قلع نیز استفاده می شود ، اما از آنجا که فلز رسانای گرما است ، ادویه جات ترشی جات باید از منابع گرما دور نگه داشته شوند و این ظروف نیز نامناسب هستند. در حالی که ادویه جات نیازی به یخچال ندارند ، ادویه های قرمز مانند فلفل قرمز هنگام فریز شدن رنگ خود را بیشتر حفظ می کنند.

برای جلوگیری از سرماخوردگی می توان ادویه های حاوی روغن مانند کنجد را در یخچال نگهداری کرد. به خاطر داشته باشید که رطوبت می تواند طعم و بافت ادویه جات را به سرعت کاهش دهد و باعث ایجاد کپک شود.

اگر هر کدام از ادویه های روی ظروف کپک زد ، آنها را دور بیندازید. برای اینکه ادویه ها خشک بمانند ، باید آنها را با قاشق به غذا اضافه کنید ، نه اینکه به ظرف حاوی ادویه ها به غذای تبخیر کننده نزدیک شوید ، آن را مستقیماً روی غذا بپاشید.

آیا ادویه های منقضی شده شما را بیمار می کند؟

نه ، ادویه های بد نمی توانند شما را بیمار کنند. کیفیت ادویه جات ممکن است ضعیف باشد ، اما واقعاً مصرف نمی شود. تاریخ روی بطری محصول باید نشان دهد که محصول خریداری شده تازه است (به یاد داشته باشید ، طراوت برابر با طعم بیشتر است) ، اما هنوز می توانید از آن ادویه استفاده کنید ، حتی اگر تمام شده باشد. با خشک شدن ادویه جات ، رطوبت آنها خراب نمی شود. آنها معمولاً کپک نمی زنند ، باکتری ها را جذب نمی کنند ، بنابراین بیمار نمی شوید.

چکیده:

سبزیجات و ادویه جات ترشی جات نقش مهمی در حفظ عطر غذا ایفا می کنند: ماندگاری نسبتاً طولانی ادویه جات ترشی جات بین 1 تا 4 سال است ، اما ماندگاری دقیق بستگی به نوع ادویه ، نحوه پردازش و ذخیره آن دارد. به طور کلی ، استفاده از ادویه های منقضی شده خطرناک نیست ، اما با گذشت زمان طعم خود را از دست می دهند. همیشه ادویه جات را از گرما ، نور ، هوا دور نگه دارید: رطوبت ، تا ماندگاری بیشتری داشته باشند ، کمتر دور بریزید ، کمتر مصرف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید