اسپند بو داده عسلی | کارا لیدون


اسپند هرگز طعم بهتری نداشت! این گردوی برشته ویسکی عسلی شور و شیرین است – میان وعده ای عالی برای مهمانی یا صرفاً برای گذراندن بعد از ظهر!

شات از بالا به پایین، گردوی برشته شده در ظرف شیشه ای، شانه عسلی در پس زمینهمن عاشق اسپند هستم – آنها روی سالاد، بلغور جو دوسر، پنکیک، نان سریع، عالی هستند.

اما من اسپند برشته را بیشتر دوست دارم. این آجیل پر از عسل، ویسکی و نمک است طعم شیرین و شور. ویسکی به تشدید طعم کمک می کند، اما اگر ترجیح می دهید بدون نوشیدنی نیز خوشمزه هستند.

فقط در ۱۵ دقیقه آماده می شوداینها ساده‌ترین میان‌وعده‌هایی هستند که می‌توانید زمانی که میزبان جمعیت هستید یا می‌خواهید میان‌وعده‌های آماده‌سازی هفته را میل کنید درست کنید.

اما جدی، اینها یک جمعیت خشنود هستند! کیست که آجیل شیرین و شور را در مهمانی دوست نداشته باشد؟!

به طرز رضایت‌بخشی ترد، به عنوان میان‌وعده یا روی سالاد عالی هستند!

مواد مورد نیاز شما

مواد لازم: نمک، گردو، ویسکی، عسل

نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده

گردوی آمریکایی: حتما گردو خام بخرید (بدون نمک، نه برشته شده)

ویسکی: من این را با استفاده از یک ویسکی کانادایی، یک ویسکی چاودار، و ویسکی تنسی آزمایش کرده‌ام و همه ما عالی هستیم. شما می توانید از ویسکی مورد علاقه خود برای این دستور استفاده کنید – هر تنوعی می تواند مفید باشد.

عسل: هر گونه تنوع در اینجا نیز به خوبی کار خواهد کرد. من از شکوفه پرتقال و عسل کهربا تیره استفاده کرده ام.

نمک: من از نمک دریایی خوب استفاده کردم

تجهیزاتی که نیاز دارید (لینک های وابسته در زیر – در صورت خرید، کمیسیون کمی دریافت می کنم)

ورق پخت

ماهیتابه نچسب

کاغذ روغنی یا ورقه پخت سیلیکونی نچسب

کاردک سیلیکونی

طرز تهیه اسپند بو داده عسلی

مراحل 1-3

مرحله ۱: ویسکی و عسل را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد. گردو را اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۵ دقیقه بجوشد تا اسپندها آغشته شوند.

گام ۲: گردوها را به سینی فر منتقل کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید و یکبار آن را تا نیمه بریزید.

مرحله ۳: کاغذ روغنی یا ورقه پخت سیلیکونی را به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شود. این آجیل را می توانید گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

نکات تخصصی

مطمئن شوید که ابتدا کاغذ روغنی را با اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید در غیر این صورت اسپند وقتی خنک شد به کاغذ می چسبد. یا از ورقه پخت سیلیکونی نچسب برای جلوگیری از چسبیدن استفاده کنید!

اسپند پس از سرو / نگهداری کمی به هم می چسبد. اگر می خواهید اصلاً به هم نچسبند، می توانید مقدار مصرف عسل و ویسکی را به نصف کاهش دهید. گردوها طعم شیرینی ندارند، اما هنوز هم کمی طعم دارند.

همچنین می‌توانید بعد از خارج کردن از فر، آجیل را با شکر قهوه‌ای بپاشید و این کار از چسبیدن آن نیز جلوگیری می‌کند.

بالای سر - گردو در شیشه، پراکنده روی میز مرمر، شانه عسلی طلایی روی کاغذ پوستی

سوالات متداول اسپند بو داده عسلی

آیا اسپند بو داده را باید در یخچال نگهداری کنید؟

اسپند را می‌توانید در دمای اتاق (در ماه‌های خنک‌تر سال) یا در یخچال در ظرف دربسته تا یک هفته یا در فریزر در ظرف دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید.

تفاوت بین اسپند بو داده و اسپند آب نباتی چیست؟

اسپند آب نباتی با سفیده تخم مرغ و شکر درست می شود در حالی که اسپند برشته به سادگی در فر با چاشنی ها و/یا شیرین کننده ها برشته می شود.

ماندگاری اسپند برشته چقدر است؟

اسپند بو داده می تواند تا یک هفته در یخچال در ظرف دربسته یا در فریزر تا ۳ ماه بماند.

تفاوت بین اسپند بو داده و اسپند برشته چیست؟

برشته کردن اسپند طعم آنها را تشدید می کند و منجر به رنگ عمیق تر و بافت ترد می شود. می توانید اسپند را قبل از افزودن به هر دستور پختی برشته کنید. برشته کردن اسپند را می توان روی اجاق گاز یا در فر انجام داد. بو دادن اسپند در فر انجام می شود که آجیل ها را کامل بپزید.

آیا باید از ویسکی که در این دستور غذا گفته می شود استفاده کنید؟

نه! من متوجه شدم که ویسکی طعم دستور غذا را تشدید می کند و به شیرینی آن ظرافت بیشتری می بخشد، اما می توانید به سادگی از عسل در اینجا بدون مشروب استفاده کنید.

اسپند برای شما خوب است؟

اسپند یک میان وعده مغذی است! اسپند حاوی بیش از ۱۹ ویتامین و مواد معدنی است – از جمله ویتامین A، ویتامین E، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، چندین ویتامین B و روی. یک اونس اسپند ۱۰ درصد از ارزش روزانه توصیه شده فیبر را تامین می کند.

چگونه می توان از اسپند بو داده استفاده کرد؟

شما می توانید از گردوی بو داده در هر دستوری استفاده کنید، اما آنها به خصوص در بالای سالادهایی مانند سالاد کلم من با انار یا به عنوان بخشی از تخته پنیر و آلبالویی خوشمزه هستند.

کاسه شیشه ای کوچک پر از اسپند، گردوهای پراکنده روی کاغذ پوستی در پس زمینه

برای الهام گرفتن از میان وعده های بیشتر، دستور العمل های دیگر من را در زیر بررسی کنید!

اگر این دستور غذا را دوست دارید، لطفاً حتماً نظر بدهید و در زیر به آن امتیاز ۵ ستاره بدهید. اگر درست کردید، آن را در اینستاگرام به اشتراک بگذارید و @karalydonrd را تگ کنید تا من دوباره آن را با فالوورهایم به اشتراک بگذارم! اگر می خواهید این دستور را برای بعداً ذخیره کنید، حتماً آن را در Pinterest پین کنید!

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

اسپند هرگز طعم بهتری نداشت! این گردوی برشته ویسکی عسلی شور و شیرین است – میان وعده ای عالی برای مهمانی یا صرفاً برای گذراندن بعد از ظهر!


  • ۲ فنجان اسپند خام
  • ۱/۴ فنجان ویسکی (در صورت استفاده)
  • ۱/۴ فنجان عسل
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک


  1. فر را با دمای ۳۰۰ درجه گرم کنید. ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسپری آشپزی اسپری کنید یا به جای کاغذ روغنی از ورقه پخت سیلیکونی نچسب استفاده کنید.
  2. در یک تابه بزرگ نچسب، ویسکی و عسل را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد. گردو را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۵ دقیقه بجوشد تا با لعاب آغشته شود.
  3. اسپندها را به ورقه پخت منتقل کنید، نمک بپاشید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید و یکبار اسپند را در نیمه پخت بریزید.
  4. قبل از سرو گرم سرو کنید یا بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.

برای تهیه اسپند بو داده عسلی (بدون ویسکی):

  1. فر را با دمای ۳۰۰ درجه گرم کنید. ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسپری آشپزی اسپری کنید یا به جای کاغذ روغنی از ورقه پخت سیلیکونی نچسب استفاده کنید.
  2. عسل را در یک کاسه بزرگ در مایکروویو یا روی اجاق گاز در یک تابه نچسب گرم کنید تا زمانی که غلظت آن به اندازه ای نازک شود که آجیل را بپوشاند. اسپند را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
  3. اسپندها را به ورقه پخت منتقل کنید، نمک بپاشید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید و یکبار اسپند را در نیمه پخت بریزید.
  4. قبل از سرو گرم سرو کنید یا بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.

یادداشت

  1. اسپند کمی به هم می چسبد. اگر نمی‌خواهید چسبناک باشند، می‌توانید مقدار عسل و ویسکی را به نصف کاهش دهید (آن‌ها به اندازه‌ای خوش طعم نخواهند بود – اما اگر می‌خواهید آجیل برشته‌شده با طعم ظریف‌تری داشته باشید، عالی هستند). همچنین می‌توانید بعد از خارج کردن از فر، آجیل را با شکر قهوه‌ای بپاشید و این کار از چسبیدن آن نیز جلوگیری می‌کند.
  2. اسپند بو داده می تواند تا یک هفته در یخچال (یا دمای اتاق) در ظرف در بسته یا در فریزر تا ۳ ماه دوام بیاورد.

  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • دسته بندی: خوراک مختصر
  • روش: برشته شده

کلید واژه ها: اسپند برشته عسلی، گردوی برشته شده با ویسکی عسلی



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر