با خوردن این غذاها التهاب خود را کاهش دهید.


التهاب مکانیسم دفاعی طبیعی بدن است که نشان می دهد بدن در تلاش است تا با از بین بردن عوامل تحریک کننده مضر از خود دفاع کرده و روند بهبودی را آغاز کند. وجود عفونت ، زخم یا آسیب بافتی در بدن بدون واکنش های التهابی بهبود نمی یابد ، اگرچه وجود التهاب همیشه نشان دهنده عفونت نیست.

غذای مفید برای درمان و بهبود التهاب

به طور کلی دو نوع التهاب وجود دارد: التهاب حاد و مزمن. التهاب حاد بدن به التیام ، مبارزه با آسیب ها ، عفونت ها کمک می کند ، اما اگر التهاب حاد به التهاب مزمن تبدیل شود ، مشکلات زیادی ایجاد می شود. التهاب مزمن با بسیاری از بیماریهای مزمن از جمله آرتریت ، آلزایمر ، بیماریهای قلبی ، پارکینسون ، چاقی ، آسم ، پسوریازیس ، سرطان و بیماریهای التهابی روده همراه است. التهاب مزمن مانند یک تکه خاکستر داغ است که در سراسر بدن شما پخش می شود ، اما هنوز هم خطرناک است که زبان خود را به باد ندهید. التهاب مزمن برخلاف التهاب حاد می تواند سالها طول بکشد.

انواع غذاها که برای درمان التهاب مفید هستند

علائم التهاب

التهاب حاد با علائمی مانند نفخ ، قرمزی پوست و حساسیت همراه است. اما هر یک از علائم زیر می تواند باعث التهاب مزمن در فرد شود:

چاقی شکمی ، مشکلات گوارشی مانند نفخ ، یبوست ، اسهال ؛ نفخ ؛ خستگی عمومی ؛ تورم زیر چشم ؛ درد مفاصل ؛ قارچ های عفونی.

علاوه بر علائم فوق ، علائم دیگری نیز وجود دارد که فرد نمی تواند تشخیص دهد ، و پزشکان با انجام آزمایش های مختلف متوجه می شوند. علائم بالینی شامل نشانگرهای بیولوژیکی التهابی در خون است. باید دید چه غذاهایی برای درمان التهاب موجود است.

از چای سبز استفاده کنید

چای سبز سرشار از پنی سیلین است که به بدن در مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند. رادیکال های آزاد در واقع محصول جانبی التهاب هستند. چای سبز نسبت به چای و قهوه کافئین کمتری دارد ؛ برای افرادی که می خواهند محرک ها را از تن خود دور کنند بسیار مناسب است. مصرف زیاد قهوه و چای می تواند منجر به کم آبی بدن شود ، بنابراین نوشیدن مقدار زیادی آب در طول روز را فراموش نکنید.

برخی از غذاهای مفید برای درمان التهاب

غلات کامل

برخی کربوهیدراتهای پیچیده مانند کینوا و برنج قهوه ای می توانند التهاب را کاهش دهند. فیبر غلات کامل این کار را انجام می دهد. اگر دوست ندارید غلات کامل بخورید ، باید فیبر مورد نیاز بدن خود را با خوردن سبزیجات تامین کنید.

ماهی آب سرد

ماهی های آب سرد یکی از مفیدترین غذاها برای درمان التهاب هستند. ماهی های آب سرد مانند ساردین و ماهی قزل آلا به دلیل دارا بودن میزان بالای امگا 3 دارای خواص ضدالتهابی بسیار قوی هستند. خوردن سه تا چهار وعده ماهی در هفته برای بسیاری از مشکلات بدن مفید است.

غذای مفید برای درمان التهاب

انواع کلم:

کلم های مختلف مانند کلم بروکلی ، جوانه بروکسل ، خردل ، گندم سیاه ، گل کلم ، کلم غنی از مواد ضد التهابی هستند و غذای مفیدی برای درمان التهاب محسوب می شوند. سبزیجات برگ سبز و کلم در غذاهای سالم برای درمان التهاب استفاده می شود.

خانواده پیاز

پیاز ، سیر ، آلو ، تره فرنگی برای درمان التهاب بسیار مفید است ، زیرا سرشار از آنتی اکسیدان است ، همچنین عملکرد فوق العاده ای برای محافظت از بدن در برابر بیماری ها و سرطان ها پس از خوردن غذا دارد. نادیده نگیرید.

غذای مفید برای درمان التهاب

آب قلم، آبگوشت استخوان

آبگوشت استخوان منبع غنی از مواد معدنی ، ویتامین ها و سایر مواد مغذی است که باعث افزایش سلامت و پروتئین در بدن می شود. یکی دیگر از غذاهای مفید برای درمان التهاب ، آبگوشت استخوان است.

محصولات تابستانی و انواع توت ها

برخی از میوه ها به ویژه هندوانه ، توت فرنگی ، زغال اخته ، زغال اخته سرشار از مواد مغذی و ویتامین هستند که اثرات منفی التهاب مزمن را کاهش می دهد. هفت تا نه وعده میوه ، سبزیجات تازه و سبزیجات تابستانی در هفته بخورید.

غذای مفیدی که برای درمان التهاب مناسب است

زیتون و روغن زیتون

یکی از مواد اصلی غذاهای مدیترانه ای روغن زیتون تصفیه نشده است که به دلیل خواص ضد التهابی شناخته شده است. منبع اصلی چربی های خوراکی روغن زیتون است که به طور طبیعی التهاب را کاهش می دهد. وجود اسید اولئیک و لینولئیک اسید در زیتون برای کاهش التهاب بسیار مفید است. علاوه بر روغن زیتون آووکادو ، روغن کنجد و روغن نارگیل در کاهش التهاب مثر هستند.

چوب زرد:

زردچوبه سالهاست که به عنوان داروی ضدالتهاب مورد استفاده قرار می گیرد. خارش موجود در زردچوبه به درمان درد ، کاهش التهاب و جلوگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کند. علاوه بر این ، استفاده از زردچوبه در پیشگیری از مشکلاتی مانند دیابت ، بیماری های قلبی و عروقی و ایجاد سرطان بسیار مفید است. سایر ادویه جات مفید برای کاهش التهاب شامل رزماری ، فلفل قرمز ، جوز هندی ، میخک و نعناع است که فرآیندهای بیوشیمیایی التهاب را متوقف کرده و کاهش می دهد.

غذای مفید برای درمان التهاب

پرتقال تازه: میوه ها

میوه ها ، به ویژه پرتقال ، سرشار از ویتامین C و پتاسیم ، کلسیم ، فیبر و اسید فولیک هستند. اسید فولیک و فیبر باعث سلامت قلب می شود. ویتامین C برای فعالیت سیستم ایمنی بدن و بافت همبند قوی بسیار مفید است: داشتن رگ های خونی سالم. آب پرتقال یک منبع ضد التهابی عالی در غذا است.

زنجبیل: خواص ضد التهابی دارد

زنجبیل از دیرباز برای درمان تهوع ، استفراغ و مشکلات گوارشی استفاده می شده است. وجود دو ماده اصلی زنجبیل در زنجبیل نقش مهمی در کاهش التهاب دارد.

در اینجا چند نمونه از غذاهایی وجود دارد که می توانند به درمان التهاب کمک کنند

غذای تخمیر شده

غذاهای تخمیر شده مانند کلم ترش ، سرکه سیب ، کامبوج ، کیمچی و کفیر برای درمان التهاب بسیار مفید هستند زیرا سرشار از آنتی اکسیدان ها ، پروبیوتیک ها ، آنزیم ها و ویتامین های گروه B هستند.

بادام ها

بادام منبع غنی چربی های فرآوری نشده مانند روغن زیتون و همچنین ویتامین E و منگنز است. علاوه بر این ، بادام حاوی مقدار زیادی منیزیم و پروتئین گیاهی است که باعث بهبود وضعیت اسیدهای چرب خون و کاهش خطر حمله قلبی می شود. بادام کالری بسیار کمی دارد ، اما سرشار از و بسیار مفید برای کاهش وزن است.

غذای مفید برای درمان التهاب

هویج

بتاکاروتن موجود در هویج در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. علاوه بر این ، هویج یک آنتی اکسیدان است. لوتئین موجود در هویج و گزانتین با ویتامین A همراه هستند و بسیار مفید هستند. هویج فوری در پیشگیری از سرطان بسیار مثر است. هویج کالری کمی و فیبر بالایی دارد که در رژیم های کاهش وزن بسیار موثر است. یکی دیگر از غذاهای مفید برای درمان التهاب هویج است.

لوبیا

غلات مختلف مانند لوبیا سفید ، لوبیا قرمز ، لوبیا ساده و لوبیا چیتی منابع ضد التهابی عالی هستند که حاوی پروتئین های گیاهی و مواد معدنی ، ویتامین B و K هستند. این لوبیا همچنین سرشار از فیبر است و حاوی پلی فنول هایی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. استفاده از حبوبات علاوه بر کاهش التهاب ، در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی ، دیابت ، فشار خون مثر است.

اس فناج:

اسفناج یکی از مهمترین و شناخته شده ترین غذاهای ضد التهابی است. لوتئین موجود در اسفناج با تولید ویتامین A و بتا کارون در بدن ارتباط مستقیم دارد. مصرف سبزیجات با برگ سبز از از بین بردن لکه های زرد روی چشم جلوگیری می کند. اسفناج کالری بسیار کمی دارد ، آهن ، اسید فولیک و ویتامین K را برای بدن تامین می کند.

غذای مفید برای درمان التهاب

صاحبان چغندر!

غذا برای درمان سایر التهابات چغندر است! چغندر حاوی ویتامین A و K و همچنین برخی مواد معدنی است که کالری کمی نیز دارند. از چغندر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید تا از خواص مفید آن استفاده کنید.

آجیل

گردو سرشار از چربی های ضروری ، پروتئین ، ویتامین E ، مواد معدنی و همچنین استرول های شیمیایی است. علاوه بر این ، امگا 3 و چربی های فرآوری نشده برای گذشته مفید است.

غذای مفید و مناسب برای درمان التهاب

دانه های کرفس

کرفس دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که سلامت قلب ، فشار خون و سطح کلسترول را بهبود می بخشد. دانه های کرفس همچنین دارای خواص زیادی برای کاهش التهاب و مبارزه با عفونت های مختلف است. دانه های کرفس علاوه بر آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها ، سرشار از پتاسیم نیز هستند. از دانه های کرفس فقط در دوران بارداری خودداری کنید.

منبع: آرگا

برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید