بلغور جو دو سر بلوبری سالم – بدون گلوتن


بلغور جو دوسر بلوبری

بلغور جو دوسر که کمی پخته شده و طعم بهتری نسبت به فروشگاه دارد ، برای میان وعده ، دسر یا حتی صبحانه مناسب است. چه بگویم ، من عاشق انواع تنقلات هستم րանք اینها آن هستند. وقتی آنها را می سازم خیلی سریع ناپدید می شوند ، و ما هر دو اینجا زندگی می کنیم ، بنابراین می دانید آنها خوب هستند. آنها با مربا بلوبری و بلغور جو دوسر پر شده اند ، بسیار برگریزتر از آنچه هستند هستند. کوچکترین مواد در یک کاسه و در عرض یک ساعت آماده می شوند ، این بلغور جو دوسر زغال اخته بهترین غذا برای لذت بردن است.

بلغور جو دوسر بلوبری

یکی از چیزهایی که من در مورد این بلغور جو دوسر زغال اخته دوست دارم ، تنوع آن است. اگر می خواهید آنها را گیاهخوار نگه دارید ، می توانید کره را حذف کنید و از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. همچنین ، آنها به طور طبیعی گلوتن ندارند ، فقط مطمئن شوید که از بلغور جو دوسر و گلوتن معتبر استفاده می کنید.

عناصر:

علاوه بر مواد ذکر شده در زیر ، به بیکینگ پودر و نمک نیز احتیاج دارید.

بلغور جو دوسر / بلغور جو دوسر. اگر لازم است از جو دوسر و بلغور جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید ، مطمئن شوید که حاوی گلوتن نیستند. من عاشق نام تجاری Bob’s Red Mill برای بلغور جو دوسر: جو دوسر هستم.

شکر نارگیل / شکر قهوه ای. با خیال راحت از شکر نارگیل یا شکر قهوه ای برای این برش های زغال اخته استفاده کنید.

کره: اگر می خواهید خرده بلوبری را گیاهی نگه دارید ، می توانید آنها را با روغن گیاهی که دوست دارید جایگزین کنید.

بلوبری. زغال اخته تازه یا یخ زده در اینجا کار می کند. در صورت استفاده از یخ زده ، قبل از آن کمی ذوب کنید.

مربای بلوبری. من شخصاً این لایه ها را با مربا بلوبری در ترکیب با زغال اخته ترجیح می دهم. مربا قوام بهتری می دهد و این چوب های خرد شده را مربا اضافی می کند – بله ، لطفا.

آرد سوزنی. مقداری آرد سوزنی به غلیظ شدن مخلوط بلوبری کمک می کند.

عناصر:

چگونه آماده شود

تهیه این نوار جو دوسر بلوبری سالم آسانتر نبود. تنها چیزی که نیاز دارید مواد بالا و یک کاسه است.

ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

در مرحله بعد ، جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن با هم استفاده کنید تا زمانی که بین انگشتان شما فشرده شود و به صورت خرد شده و ادغام شود.

تابه 8 * 8 با کاغذ روغنی. مخلوط بلغور جو دوسر را در تابه بریزید و حدود 1/2 تا 3/4 فنجان را در بالا نگه دارید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جودوسر را با دستان خود در ماهیتابه فشار دهید.

مخلوط جو را در تابه فشار دهید

کاسه را با یک حوله کاغذی تمیز کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد زیره و بقیه شکر نارگیل را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

مواد مرطوب در یک کاسه

مخلوط زغال اخته را روی پوسته ، حتی با قاشق بریزید.

بالای بلوبری روی پایه ریخته می شود

باقیمانده مخلوط بلغور جو دوسر را روی زغال اخته بپاشید و با انگشتان خود روی آن بگذارید. مقداری فضا بگذارید تا همه چیز به طور کامل پوشانده نشود.

فرو ریختن!

در فر قرار دهید ، به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید ، تا کمی طلایی شود ، هسته آن حباب دار شود.

قبل از برداشتن برش دندان ، حدود یک ساعت بگذارید کاملاً خنک شود.

بلغور جو دوسر بلوبری

چگونه می توان چوب بلوبری خود را ذخیره کرد

وقتی بلغور جو دوسر بلوبری به طور کامل منجمد شد ، و اگر آنها را برش دهید ، می توانید آنها را در یک ظرف هوابند نگهداری کنید. می توانید آنها را یک یا دو روز روی پیشخوان بگذارید ، سپس آنها را در یخچال بسته قرار دهید.

یخ زدگی. می توانید آنها را چند ماه در فریزر نگه دارید (اگر این مدت طولانی ماندگار شدند). آنها را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار ، پیچیده در کاغذ روغنی یا در یک ظرف بسته ، پیچیده شده در کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی نگهداری کنید.

بلغور جو دوسر بلوبری

جایگزینی ها:

  • کره: با خیال راحت از کره گیاهی به جای آن استفاده کنید. روغن نارگیل ممکن است م workثر باشد ، اما باید کمی کمتر از آن استفاده کنید تا زیاد چرب نشود. من روغن نارگیل کامل را امتحان نکرده ام ، اما اگر امتحان کردید به من اطلاع دهید.
  • بلغور جو دوسر این را با نوع دیگری آرد مانند آرد بادام ، آرد غلات کامل یا آرد بدون گلوتن جایگزین کنید.
  • شکر نارگیل. آن را با شکر قهوه ای روشن یا تیره جایگزین کنید.
  • مربای بلوبری. اگر می خواهید میوه ها را مخلوط کنید از انواع دیگر مربا استفاده کنید. می توانید رد شوید و فقط از تمام بلوبری استفاده کنید ، اگرچه من ترجیح می دهم از مربا مخلوط شده در آنها استفاده کنم.
  • آرد سوزنی. آن را با نشاسته ذرت جایگزین کنید ، این برای تراکم است.
بلغور جو دوسر بلوبری

نکاتی برای تهیه بهترین جو دوسر بلوبری

  • قبل از برش مربع ها اجازه دهید تا میله ها کاملاً خنک شوند. این امر به شما اطمینان می دهد که آنها به درستی ذخیره شده اند و به شما این امکان را می دهد که آن لایه های کامل بلغور جو دو سر بلوبری را بدست آورید.
  • از میوه های دیگر استفاده کنید. بجای آن مخلوط گیلاس یا زغال اخته و توت سیاه را امتحان کنید. یا خرده سیب من را امتحان کنید.

من این جو دو سر بلوبری را خیلی شیرین یا خیلی اشباع نمی دانم. من فکر می کنم آنها را بیشتر به عنوان میان وعده دوست دارم تا صبحانه ، اما شما دوست دارید.

بلغور جو دوسر بلوبری

سایر دستور العمل های پخت را امتحان کنید

اگر شما این جو دو سر بلوبری سالم را درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت از من در اینستاگرام و / نام ببرید یا نظر ، امتیاز یا اشاره ای بدهید.

این پست حاوی پیوندهای پیوندی است ، به این معنی که من می توانم بدون هیچ هزینه اضافی کمیسیون کمی دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده می کنم و دوست دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

چوب جو دوسر جامی بلوبری

این بلغور جو دوسر بلوط یک میان وعده عالی است ، علاوه بر این ، آنها فقط در یک کاسه آماده می شوند ، در کمتر از یک ساعت پخته می شوند.

دستورالعمل ها:

  1. فر را روی 350 درجه فارنهایت (177: C) گرم کنید.

  2. جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از اسپاتول برای مخلوط کردن با هم استفاده کنید تا زمانی که بین انگشتان شما فشرده شود و به صورت خرد شده و ادغام شود.

  3. تابه های 8 * 8 را روی کاغذ روغنی بچینید. مخلوط جو دوسر را در ماهیتابه بریزید تا 1/2 تا 3/4 فنجان پر شود ، در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط بلغور جو دوسر را در ماهیتابه با دستان خود فشار دهید.

  4. کاسه را با جو دو سر با یک حوله کاغذی پر کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد ، شکر نارگیل را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

  5. مخلوط بلوبری را روی پوسته بریزید ، حتی با یک قاشق.

  6. باقیمانده مخلوط بلغور جو دوسر را روی زغال اخته بپاشید و با انگشتان خود روی آن بگذارید. مقداری فضا بگذارید تا همه چیز به طور کامل پوشانده نشود.

  7. در فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود ، و هسته آن حباب دار شود. قبل از جدا کردن یا برش دادن ، آن را کاملاً خنک کنید. این را باید حداقل یک ساعت قبل از برش در یخچال نگهداری کنید.



دیدگاهتان را بنویسید