بمب های پیتزا بیسکویت + منوی هفتگی – پیشگیری RD:


آخر هفته های روز کاری آمدند و رفتند و رسماً به نظر می رسد تابستان به پایان رسیده است. در اینجا ، در منطقه ما ، فردا مدرسه شروع می شود.

البته ، همه کسانی که در همان روز مدرسه را شروع کرده اند کمی مرتب خواهند بود ، بنابراین شی فردا ساعت 1 شروع می کند.سنت پایپر ، در حالی که پایپر چهارشنبه و جمعه این هفته در K مقدماتی بازی می کند ، چهارشنبه تولد او است. ما همچنین تولد او را بسته بندی شده و آماده داریم.

تا زمانی که ما امروز بزرگسال نشدیم ، می توانستیم از قایقرانی ، عصر طولانی طولانی در استخر و دوستیابی بازی لذت ببریم. و با این وجود ، گاهی اوقات هوا کاملاً پاییزی بود ، به ویژه در عصر و صبح.

شنبه شب ، ما از یک بازی فوتبال کالج در صفحه نمایش بزرگ در زیرزمین لذت بردیم ، و روی آبجو ، تنقلات و یک سگ لبخند زدیم. بعد از اینکه به رختخواب رفتیم ، از شکست در UTSA در ایلینوی بیشتر ناراحت شدیم – ugggh. با این حال ، لذت بردن از فوتبال زنده دانشگاهی در عصر بسیار سرگرم کننده بود. وقتی تیمی هستید که مثل ایلینی برای همیشه می جنگید ، زمان بازی به ندرت اتفاق می افتد

در آغاز روز ، اوقات سختی در آشپزخانه داشتم. من یک مخلوط ترش شوید تهیه کردم (ارزش وبلاگ را ندارد ، اما خوب است!) ، یک تکرار کوکی های بادام خوشبخت ، اولین بمب های شیلی و پیتزا امسال. آنها برای روز بازی و به عنوان چیزی که می دانستم کارکنانم دوست خواهند داشت در رادار من بودند.

عاقلانه ، من دستور غذا را دو برابر کردم. آنها همه را بلعیدند و از همه لذت بردند. حتی بقایای اجساد از تعطیلات آخر هفته گذشت. اگر چرخش آنها کمی زمان بر است ، ارزش تلاش را دارد. من بسیار خوشحال شدم از اینکه چقدر خوب ظاهر شدند. آنها برای دوستداران پیتزا معمولی خواهند شد.

عناصر:

  • اسپری آشپزی نچسب

  • 1 پوند خمیر پیتزا در دمای اتاق

  • 1 1/3 فنجان سس ماریناد ، تقسیم شده

  • پنیر موزارلا تازه 6 اونس به 12 قطعه بریده شده است

  • 24 عدد پپرونی بوقلمون به نصف اندازه

  • 4 قاشق غذاخوری کره ، آب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

  • 2 گرم / گرم پنیر پارمسان رنده شده

  • 2 گرم / گرم ادویه ایتالیایی

دستورالعمل ها:

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کیک را با اسپری نچسب نان تازه کنید و کنار بگذارید.
  2. خمیر را با چاقو به 12 قسمت مساوی برش دهید. به شکل یک توپ بپیچید ، سپس یک دایره 3 تا 4 اینچی ایجاد کنید. 1 قاشق چای خوری ماریناد ، 1/2 اونس پنیر نصف 4 نصف پپرونی را در مرکز قرار دهید.
  3. قدیمی alek و لبه های گرد را فشار دهید ، تبدیل به یک توپ شود ، ماریناد ، پنیر و فلفل ها را در مرکز خمیر متصل کنید. با مواد باقی مانده این کار را تکرار کنید تا 12 بمب پیتزا درست شود.
  4. کره را در یک کاسه کوچک در مایکروویو قرار دهید تا ذوب شود. پودر سیر را هم بزنید. هر بمب پیتزا را در کره بغلتانید و در مافین های آماده شده قرار دهید.
  5. هر بمب پیتزا را با پارمزان و ادویه های ایتالیایی پر کنید.
  6. به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. از فر خارج کرده و قبل از گرم کردن مجدد با 1 فنجان ماریناد (گرم شده در مایکروویو) به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید.

یادداشت

دستور العمل گاهی کمی از The Kitchn اقتباس شده است

اطلاعات تغذیه

بازده: 12:
حجم سرو: 1 بمب پیتزا آماده با مارینارا

مبلغ یک سرویس
کالری: 174چربی کل. 7.3 گرمکلسترول: 21 میلی گرمسدیم 365 میلی گرمکربوهیدرات ها 19.2 گرمفیبر: 1.0 گرمقند. 1.7 گرمپروتئین: 7.4 گرم

فصل فوتبال شادی است. از تمام غذاهای سرگرم کننده لذت ببرید.

منوی هفته. 5 تا 9 سپتامبر:

  • یکشنبه شام در استخر در پایان فصل
  • دوشنبه مرغ کبابی و کدو سبز با سیب زمینی پخته و سالاد
  • سهشنبه انواع توت ها و سالاد اسفناج مرغ (+ چوب ماهی برای بچه ها)
  • چهار شنبه potstickers + edamame و کیک شکلاتی برای دختر تولد.
  • پنج شنبه رول هویج Tex-Mex

خوب باش

دیدگاهتان را بنویسید