بیسکویت شکلاتی آرد بادام – بهترین بیسکویت بدون گلوتن


شیرینی شکلاتی آرد بادام

اتفاقاً من کوکی ها را خیلی جدی می گیرم. زیرا باید اعتراف کنیم که اگر از برخی کوکی ها لذت می بریم ، باید طعم خوبی داشته باشند. و این کوکی های شکلاتی آرد بادام فوق العاده خوشمزه هستند. تکه های شکلات تیره با تکه های کره قهوه ای طعم نرم و جویدنی نانوایی را ایجاد می کند.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

طرز تهیه بیسکویت کامل

این کوکی ها را چندین بار تکرار کنید. من واقعاً می خواستم آنها طعم یک کوکی کامل را داشته باشند. و برای من یک کوکی خانگی کامل است.

  • طعم غنی و چرب
  • نرم و جویدن
  • دارای پودینگ شکلات تلخ است
  • لاک زده با نمک (برای آن عطر شیرین و شیرین)
  • به راحتی آماده می شود

بنابراین ، اگر شما نیز به دنبال موارد بالا هستید ، فکر می کنم این کوکی بدون شکلات را دوست دارید.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

عناصر:

شما همچنین به جوش شیرین به همراه مواد زیر نیاز دارید.

نمک پوسته پوسته:

نمک چند لایه برای پر کردن بسیار توصیه می شود. به کاهش شیرینی و صداقت کمک می کند ، آنها فقط طعم بسیار بهتری دارند. من دوست دارم از تکه های مالدون استفاده کنم و آنها را بلافاصله پس از پخت در حالی که هنوز در فر داغ هستند اضافه کنم. اگر نمک ندارید می توانید آن را حذف کنید.

آرد بادام.

برای نتیجه بهتر ، توصیه می کنم از آرد بادام بسیار آسیاب شده استفاده کنید. من این یکی از کارخانه آسیاب سرخ باب را دوست دارم.

آرد تاپیوکا.

هر بار که غذاهای بدون گلوتن می پزم ، استفاده از بیش از یک آرد را ضروری می دانم. آرد تاپیوکا آرد دیگری است که همیشه در دست دارم. توجه داشته باشید که نشاسته تاپیوکا و آرد تاپیوکا یک چیز هستند ، فقط بستگی به نحوه برچسب گذاری آن دارد. آرد تاپیوکا بسیار خوب است: برای سس ، سوپ یا هر چیز دیگری که باید غلیظ شود عالی است. برای پخت ، کمک می کند تا دو تکه خرده شود ، دو مورد که در دستور العمل های کوکی مهم است.

کره:

خیلی چیزها فقط با کره بهتر است. کره این کلوچه ها را از نظر طعم غنی می کند. اگر نمی توانید کره درست کنید ، گیوه نیز کار می کند. من آنها را با روغن نارگیل آزمایش نکرده ام ، بنابراین مطمئن نیستم که کار کند. کره در این دستور برای طعم بیشتر قهوه ای می شود. اگر نیاز به استفاده از کره دارید ، این کره قهوه ای را امتحان کنید.

شکر نارگیل.

برای این کوکی های شکلاتی آرد بادام سالم تر ، من از شکر نارگیل و کمی شکر سفید استفاده می کنم. شکر نارگیل کمی طعم بیشتری نسبت به شکر سفید معمولی می دهد. اگر این چیزی است که در دست دارید ، ممکن است بخواهید از شکر قهوه ای استفاده کنید. همچنین می توانید شکر سفید را کنار گذاشته و از تمام شکر نارگیل استفاده کنید.

شکر سفید.

فقط مقدار کمی در این دستور غذا استفاده می شود در صورت لزوم می توان آن را حذف کرد.

تخم مرغ

من این دستور را بدون تخم مرغ امتحان نکرده ام ، زیرا آنها برای بستن این کوکی ها مرطوب هستند.

عصاره وانیل.

کمی طعم بیشتری نسبت به عصاره وانیل می دهد.

شکلات تلخ.

می توانید چیپس شکلات را با این دستور غذا جایگزین کنید ، اما من فقط دوست دارم به جای آن از شکلات استفاده کنم. من شخصاً بافت (و ظاهر) شکلات تکه شده را به این دستور غذا ترجیح می دهم. من عاشق این شکلات هستم.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

چگونه آماده شود

شگفت زده خواهید شد که چقدر ساده می توانید این کوکی های شکلاتی پالئو را تهیه کنید. فقط با 10 ماده و یک فنجان ، تنها چند دقیقه با بهترین کوکی های ساخته شده از چیپس شکلات بدون گلوتن فاصله دارید. سخت ترین قسمت این است که خمیر کوکی را به مدت یک ساعت قبل از پخت منجمد کنید.

کره قهوه ای

در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​، کره را اضافه کنید. دائماً با یک کاردک هم بزنید ، کره را قهوه ای کنید تا عطر دلپذیر ایجاد کند ، به طور کلی حدود 7 تا 8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

کره قهوه ای ذوب می شود

مواد مرطوب را مخلوط کنید

شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ ، وانیل را اضافه کنید ، با همزن مخلوط کنید ، حدود 30 ثانیه مخلوط کنید.

مواد مرطوب در یک کاسه
مواد مرطوب را در یک کاسه خرد کنید

مواد خشک را اضافه کنید

سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک ، جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید تا آرد تازه مخلوط شود.

مواد خشک اضافه می شوند و مخلوط می شوند

تکه های شکلات را به مخلوط اضافه کرده و در یخچال بگذارید تا حدود یک ساعت بماند.

تکه های شکلات به مخلوط کوکی اضافه می شود

ملاقه بپزید

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. روی ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید (یا از یک قالب پخت سیلیکونی استفاده کنید). حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی تابه بریزید ، آن را با دست کمی صاف کنید.

کوکی ها پر از توپ هستند

مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. وقتی آنها را از فر خارج می کنید ، نمک لایه ای بپاشید. سپس بگذارید در ماهیتابه خنک شود (آنها تا مدتی در پخت در قالب ادامه خواهند داد). با بیل آن را برداشته و روی قفسه تبرید قرار دهید تا خنک شود.

برای چند روز در ظرفی که هوا را روی پیشخوان نگه می دارد ، نگه دارید ، سپس در صورت لزوم در یخچال یا یخچال طولانی مدت قرار دهید.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

توصیه ها

  • بگذارید کوکی های شما خنک شوند. مهمترین نکته در تهیه این کوکی ها این است که آنها را حداقل به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت فریز کنید. کره قهوه ای نیاز به زمان دارد تا خنک شود تا خمیر به درستی سفت شود. اگر به اندازه کافی در یخچال تمیز نشود ، کوکی ها بسیار پهن و پهن می شوند.
  • هر دسته را به طور مستقل بپزید. مطمئن شوید که هر دسته را روی کیک یا سینی مخصوص پخت خود می پزید ، سعی نکنید همزمان دو سینی درست کنید.
  • برای شکل دادن به دستهای کمی خیس. اگر خمیر هنوز کمی چسبناک بود هنگام آماده شدن برای پخت ، خمیر را با دستهای کمی مرطوب صاف کنید.
شیرینی شکلاتی آرد بادام

جایگزینی ها:

بدون کره. در صورت لزوم ، توصیه می کنم از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. روغن نارگیل می تواند باعث بیسکویت های بسیار چرب شود. شما همچنین می توانید از گی استفاده کنید.

آردهامن هیچ آرد دیگری را امتحان نکرده ام ، بنابراین نمی توانم جایگزین آن را توصیه کنم.

شکر سفید وجود ندارد. رد و جایگزین شکر نارگیل / قهوه ای بیشتر کنید.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

سایر دستور العمل های پخت را امتحان کنید

اگر آنها را بسازید شیرینی شکلاتی آرد بادام، دوست دارم از شما بشنوم. با خیال راحت از من در اینستاگرام و / نام ببرید یا نظر ، امتیاز یا اشاره ای بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای پیوندی است ، به این معنی که من می توانم بدون هیچ هزینه اضافی کمیسیون کمی دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً دوست دارم و دوست دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

همچنین ، توصیه می کنم آنها را در شیر بنوشید ، خوش آمدید.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

کوکی های شکلاتی با آرد بادام

این کوکی های شکلاتی آرد بادام به راحتی تهیه می شوند و فقط از ده ماده استفاده می کنند.

دستورالعمل ها:

  1. در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​، کره را اضافه کنید. دائماً با یک کاردک هم بزنید ، کره را قهوه ای کنید تا عطر دلپذیر ایجاد کند ، به طور کلی حدود 7 تا 8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

  2. شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ ، وانیل را اضافه کنید ، با همزن مخلوط کنید ، حدود 30 ثانیه مخلوط کنید.

  3. سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک ، جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید تا آرد تازه مخلوط شود. تکه های شکلات را به مخلوط اضافه کرده و در یخچال بگذارید تا حدود یک ساعت بماند.

  4. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کاغذ روغنی را روی یک ورقه پخت قرار دهید. حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی تابه بریزید ، آن را با دست کمی صاف کنید.

  5. مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. وقتی آنها را از فر خارج می کنید ، نمک لایه ای بپاشید. سپس بگذارید در ماهیتابه خنک شود (آنها تا مدتی در پخت در قالب ادامه خواهند داد). با یک کاردک و بردارید و روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.

    برای چند روز در ظرفی که هوا را روی پیشخوان نگه می دارد ، نگه دارید ، سپس در صورت لزوم در یخچال یا یخچال طولانی مدت قرار دهید.



دیدگاهتان را بنویسید