بیسکویت چیپس کره بادام زمینی – ترکیب کامل:


کلوچه چیپس کره بادام زمینی:

آیا کسی گفته است که دستور تهیه کوکی های کره بادام زمینی چیست؟ آره! کتری را روی مردم پاپ بریزید ، زیرا اینجا است!

این کلوچه های چیپسی کره بادام زمینی کاملاً جذاب (بدون ترد) فاقد گلوتن و بسته بندی خوبی هستند. آنها را (یا غیر این صورت) بسازید.

در حال حاضر ، پیشنهاد من برای کره بادام زمینی همیشه 100 درصد بادام زمینی است. هیچ افزودنی به شکر وجود ندارد: روغن های گیاهی. این کوکی ها بسیار پروتئینی هستند و بهترین آنها معتدل هستند ، امیدوارم آماده شوند چرخش بالا در جای شما!

12 عدد کوکی درست می کند.

100 گرم پودر بادام
100 گرم شکر نارگیل
250 گرم کره بادام زمینی (آیا برای این دستور العمل ترد را دوست دارید)
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
آرد بدون گلوتن 30 گرم
2 عدد تخم مرغ
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
80 گرم چیپس شکلات تلخ

بیسکویت چیپس کره بادام زمینی:

روش:

فر را 180 *نصب کنید.

سینی فر را روی کاغذ پخت بچینید.

همه مواد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود. مخلوط را حدود 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا فر داغ شود.

خمیر را به صورت 12 گلوله درآورده ، داخل سینی فشار دهید. به مدت 10 دقیقه بپزید.

بگذارید خنک شود.

لذت بردن!

Ps ؛ آنها کثیف هستند (ترد نیستند) ، بنابراین آنها را برای جویدن بیشتر در یخچال نگه می دارم.

از الهام گرفتن برای کوکی ها مراقبت کنید. بیسکویت های تاهینی با این عسل یا این کوکی های افرا ، نارنج و خشخاش چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید