بیسکویت گندم کامل | عشق و مزه


پنکیک های گندم کامل از کتان و آرد گندم کامل تهیه شده و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

پنکیک های گندم کامل از کتان و آرد گندم کامل تهیه شده و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

ما عاشق کوکی های اطراف خانه مان هستیم. ما دیشب صبحانه را برای شام صرف کردیم وقتی این دستور کلاسیک را که از سال 2011 وجود داشت ، تغییر دادم. چه چه:

پنکیک های گندم کامل از کتان و آرد گندم کامل تهیه شده و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

دفن شد ، بنابراین من باید آن را از بایگانی ها بیرون آورم تا به آن زندگی تازه ای بدهم. این دستورالعملی بود که بعد از دویدن با اریک قبل از بچه دار شدن تهیه می کردم.

مخلوط پنکیک گندم کامل

آه ، مطمئناً دلم برای روزهای آن دویدن شیرین تنگ شده است. در اینجا یک متخصص کوچک در مورد خاطرات اصلی است…

“من امروز صبح خوب تمرین کردم. زنگ هشدار Ala ساعت 5 خاموش شد. در پانزدهم ، واقعاً فکر نمی کردم امروز بخواهم بدوم. چند مایل درد دارم ، بنابراین قصد داشتم پرواز کنم و یوگا انجام دهم تا “کشش” در حالی که اریک می دوید. خوب ، بعد از گرم شدن ، پاهایم ضعیف شد و من توانستم تمرین را با او به پایان برسانم. و سپس او درخواست پنکیک کرد “…

کوکی های گندم کامل با موز و تمشک

یا من دستورالعمل های بیسکویت بدون گلوتن در سایت خود دارم ، اما این یک دستور العمل مفید کلاسیک است ، آرد گندم کامل به ویژه برای کودکان مغذی است ، بنابراین این دستور ، که از 100٪ آرد گندم کامل و کتان تهیه شده است ، ضروری است.

پخت و پز آنها در یک ماهیتابه فوق العاده آسان نبود.

نکاتی برای پخت با آرد گندم کامل

  • اگر کوکی های نرم و نرم می خواهید ، حتماً از آرد گندم تازه ، نرم استفاده کنید. مورد علاقه من آرد گندم کامل 100٪ سفید است.
  • نیم و نیم برو. اگر می خواهید روش خوردن آرد گندم را سبک کنید ، می توانید به راحتی 1/2 آرد گندم کامل و 1/2 تمام آرد مورد نظر را استفاده کنید.
  • با خیال راحت سایر غلات کامل را در این دستور غذا مخلوط کنید. به راحتی سازگار است

امیدوارم همه این کوکی های گندم مانند زندگی ما شادی را در زندگی شما به ارمغان بیاورد.

چاپ:

پنکیک گندم کامل از کتان و آرد گندم کامل تهیه شده است و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

کوکی های گندم کامل


  • نویسنده: کریستینا لارو ، RDN


  • زمان آماده سازی.
    5 دقیقه

  • زمان پخت.
    5 دقیقه

  • کل زمان:
    10 دقیقه

  • بازده:
    9: کلوچه ها 1:ایکس:

مقیاس:

عناصر:

  • 1 فنجان آرد گندم کامل 100٪
  • 1/4 فنجان کتان آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا نارگیل
  • 1: تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوریروغن آووکادو
  • 1 1/4 فنجان شیر

دستورالعمل ها:

  1. در یک کاسه بزرگ ، مواد خشک ، آرد گندم کامل ، دانه کتان آسیاب شده ، بیکینگ پودر ، نمک و شکر قهوه ای را با هم ترکیب کنید.
  2. تخم مرغ ، کره و شیر را در یک کاسه کوچک بزنید ؛ مخلوط شیر را به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر شود. ضربه کمی خشن خواهد بود. وقتی تابه یا ماهیتابه داغ است اجازه دهید خمیر حدود 3-5 دقیقه غلیظ شود.
  3. سوراخ را با کره و حرارت روی متوسط ​​مسواک بزنید. 1/4 فنجان از خمیر را روی تابه بریزید ؛ قبل از گرفتن بادکنک و گرفتن رنگ طلایی ، پنکیک را برگردانید. لذت بردن!

  • دسته بندی: صبحانه
  • روش: بالای اجاق گاز
  • آشپزخانه. آمریکایی:

تغذیه

  • حجم سرو: 1/9 دستور غذا (1 عدد پنکیک)
  • کالری: 109:
  • قند. 2 گرم
  • سدیم 127 میلی گرم
  • چربی: 6 گرم
  • چربی های اشباع شده. 1 گرم
  • چربی غیر اشباع. 4 گرم
  • چربی ترانس 0 گرم
  • کربوهیدرات ها 11 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کلسترول: 21 میلی گرم

کلید واژه ها: کلوچه ، گندم کامل ، دانه کتان

اشتراک گذاری اهمیت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید