بیماران مبتلا به نقرس باید مراقب استفاده از مارچوبه باشند – دکتر رویا خادمیان


81122 - بیماران مبتلا به نقرس هنگام خوردن مارچوبه باید مراقب باشند

مراقب مصرف بیماران مبتلا به نقرس باشید مارچوبه بودن:

مصرف برخی غذاها: گیاهان می توانند سطح اسید اوریک را در خون افزایش دهند و باعث حملات نقرس شوند. کریستینا عصر ، متخصص تغذیه از آلمان می گوید مارچوبه می تواند به افراد مبتلا به نقرس آسیب برساند. زیرا حاوی پورین است.

به گزارش وب سایت العین ، بر اساس این گزارش ، بدن انسان ماده “پورین” را به اسید اوریک تجزیه می کند که باعث ایجاد مشکلاتی مانند آرتروز در بیماران مبتلا به نقرس می شود.

این متخصص تغذیه آلمانی می گوید: “این بدان معنا نیست که بیماران مبتلا به نقرس باید مارچوبه را به طور کامل کنار بگذارند.” زیرا بهتر است از 200 گرم بیشتر استفاده نشود.

از آنجا که نبیک به دلیل دارا بودن آب زیاد ، دارای خواص کم سلامتی بسیاری است ، زیرا دارای کالری کمی است. Nebek همچنین سرشار از فیبر غذایی است که به شما کمک می کند تا مدت طولانی احساس سیری کنید ، بنابراین برای کاهش وزن و لذت بردن از تناسب اندام مفید است.

علاوه بر این ، مارچوبه گنجینه ای از مواد معدنی و ویتامین ها است. نبیک سرشار از ویتامین های B ، C و E ، کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم ، آهن و فسفر است.

برای بهره مندی از رژیم آنلاین دکتر روی خادمیان روی پیوند زیر کلیک کنید.

برنامه غذایی بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید