توت فرنگی کاکائو کرانچ #یکشنبه شام ​​#FL توت فرنگی:


حمایت این پست توسط: توت فرنگی فلوریدا همراه با کمپین رسانه های اجتماعی از طریق Sunday Supper LLC. همه نظرات از آن من است.

در حالی که به نظر می رسد بهار در میشیگان طولانی باشد ، من می توانم فصل را با توت فرنگی از فلوریدا بچشم. فصل آنها از دسامبر تا آوریل است: من توت فرنگی های بسیار خوشمزه (و فروش) را در فروشگاه های مواد غذایی محلی خود دیده ام.

توت فرنگی در Family Fare به فروش می رسد

بنابراین چرا از فروش استفاده نکنید و سهام را دوباره پر نکنید. یکی از ساده ترین راه ها برای حفظ عطر ، آبگیری آنهاست.

چگونه آب توت فرنگی را کم آب کنیم؟

توت فرنگی شسته شده. کامل!

توت فرنگی ها را بشویید و خرد کنید.

یک لایه روی سینی های غذا قرار دهید.

درجه حرارت را روی 135 درجه فارنهایت تا 140 درجه فارنهایت تنظیم کنید ، به مدت 7 تا 15 ساعت یا تا زمان خشک شدن آب بدن را خشک کنید. برای بررسی خشکی ، چند لایه را بردارید و بگذارید تا خنک شود. تقسیم نصف کنید رطوبت را بررسی کنید. ممکن است انعطاف پذیر باشد ، اما نباید چسبناک باشد.

پس از خشک شدن ، به مدت 30-60 دقیقه در یخچال قرار دهید و در ظروف محکم بسته شده ، شل کنید.

7-10 روز بعد هر روز تکان دهید و تراکم را بررسی کنید. هنگامی که همه آنها خشک و مطبوع هستند ، بسته بندی را محکم تر بسته بندی کنید (به عنوان مثال ، در صورت حذف هوا در یک کیسه پلاستیکی). بهتر است برای یک سال استفاده شود.

کران کاکائویی توت فرنگی

چیزی که من در مورد گرانولا دوست دارم این است که خوشمزه است: راهی آسان برای استفاده از هر نوع آجیل / دانه / آرد دیگری که از طرح های دیگر دارید. برای این دستور غذا تصمیم گرفتم از مواد زیر استفاده کنم: با خیال راحت سایر آجیل ها / دانه ها را با دست جایگزین کنید. اگر پودر کاکائو ندارید ، با خیال راحت پودر کاکائو را جایگزین کنید ، اما باید مقدار آن را دو برابر کنید.

من این کار را قبل از رفتن انجام دادم و وقتی برگشتم ، شوهرم نیمی از شیشه را به عنوان میان وعده خورده بود. او گفت: “خوشمزه بود.” فکر می کنم باید بیشتر آماده شوم. اگرچه باید با او موافق باشم ، فقط بوی شکلات می دهد ، و توت ها تضاد خوبی با شربت افرا شیرین دارند.

کران کاکائویی توت فرنگی

عناصر:

  • 3:
    فنجان ها
    جو دوسر
  • 1:
    فنجان
    قلب های دانه کنف
  • 1:
    فنجان
    خلال بادام
  • 1:
    فنجان
    غذای بادام
  • 1:
    فنجان
    تکه های نارگیل
  • 2:
    قاشق سوپخوری
    پودر کاکائو
  • 1:
    قاشق چایخوری
    دارچین
  • 1:
    قاشق چایخوری
    وانیل
  • 1:
    فنجان
    شربت افرا خالص
  • 1:
    فنجان
    توت فرنگی خشک شده

دستورالعمل ها:

  1. فر را با F 300 F گرم کنید.

  2. تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

  3. شربت افرا وانیل را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید.

  4. روی یک کوکی و پخت به مدت 30-60 دقیقه (بسته به نازکی لایه ؛ می توانید آن را در یک تابه 9×13 بپزید) بپزید ، مرتباً هم بزنید. خشک نشود.

  5. بگذارید کاملاً بدون هم زدن سرد شود. اگر آن را مخلوط نکنید ضخیم تر می شود ، بگذارید یک تکه خنک شود.

  6. پس از انجماد ، توت فرنگی های خشک شده را مخلوط کنید. در یک ظرف دربسته و در یک مکان تاریک و خنک به مدت 1-2 هفته یا چند ماه در یخچال نگهداری کنید.

  7. با شیر یا ماست انتخابی خود سرو کنید.

برای الهام بیشتر از توت فرنگی ، این دستور العمل ها را از وبلاگ های شام یکشنبه بررسی کنید.

خانواده یکشنبه شام ​​HTML}

نحوه نگهداری توت فرنگی

کنسرو کردن:

آبگیر

انجماد

ترشی

جنبش شام یکشنبهجنبش شام یکشنبه متعهد است دستورهای خوشمزه ای را برای خوانندگان ما به ارمغان بیاورد که آنها را تشویق می کند تا دور هم جمع شوند و با هم غذا بخورند. در وب سایت شام یکشنبه مواد مورد علاقه خود را جستجو کنید. برای ایده ها و الهام بیشتر تخته های Pinterest Sunday Dinner را بررسی کنید.

آیا دوست دارید به جنبش شام یکشنبه بپیوندید؟ آسان است: می توانید با کلیک روی اینجا برای حرکت شام یکشنبه ثبت نام کنید.

در مورد توت فرنگی فلوریدا در اینجا بیشتر بدانید:

فیس بوک – https://www.facebook.com/flastrawberries/

اینستاگرام – https://www.instagram.com/flastrawberries/

Pinterest – https://www.pinterest.com/Flastrawberries/

توییتر – https://twitter.com/FlaStrawberries:

YouTube – https://www.youtube.com/user/FLAStrawberrySue/



دیدگاهتان را بنویسید