جنبش غذای محلی بخورید – Raina Dawn Lutz



محصول سازگار با محیط زیست در منطقه گسترش اندیشه ، که ناشی از همه چیزهایی است که از زمان شروع شده اند ، زیرزمینی و جنبش های جایگزین ، که آگاهی زیست محیطی را آغاز کرده است ، بازگشت به شوک های زمین ، غذاهای ارگانیک ، توسعه خود به عهده گرفتن مسئولیت است. “بازگشت” به دهه 1960. [Join the community and group that’s getting OUT of the big toxic food system: Eat the Counter Culture.]

به همین دلیل است که اشتیاق برای برداشت انگور را در وب سایت ما و در رسانه های اجتماعی خواهید یافت. اگر آمادگی تغییر جهان را دارید ، از شما شروع می شود …..

جنبش غذایی محلی “چگونه ، کجا و توسط چه کسی” غذای ما پرورش می یابد. این ارزش جدیدی را برای تولید غذا به ارمغان می آورد و مدارس و کودکان ما را با غذاهای تازه تر و سالم تر برای تغذیه ذهن در حال رشد آنها متصل می کند. این سیستم عصبی ما را به درستی برای سلامت روان بهتر تغذیه می کند. همه چیز واقعاً خوب است.

طعم غذاهای واقعی فوق العاده است.

ما الان به آن نیاز داریم.

همه چیز در نیمه اول قرن 20 آغاز شد ، زمانی که شیوه های کشاورزی مدرن در مقیاس بزرگ شروع به ظهور کرد.

اصطلاح “کشاورزی ارگانیک” (غذایی که بدون کمک مواد شیمیایی رشد می کند) در سال 1940 در پاسخ به انتقال از کودهای نیتروژن مصنوعی به آفت کش ها مطرح شد. سپس احیای غذای طبیعی-ارگانیک در محیط های جایگزین مراقبت های بهداشتی دهه 1960 اتفاق افتاد و موج امروز ، همانطور که اکنون می بینیم ، به “غذای پاک” بازگشت. آگاهی از محیط زیست باعث شده است که تقاضا به کشاورزی ارگانیک روی آورد.

چه کسی خاک را می شناسد ، می داند که غذای ارگانیک سالم تر است. استفاده از غذاهای ارگانیک تنها راه برای جلوگیری از کوکتل مسمومیت شیمیایی در غذاهای تجاری است. غذای ارگانیک دارای مواد مغذی بیشتری است زیرا خاک مدیریت می شود و به شیوه ای پایدار با استانداردهای مسئول تغذیه می شود. خاک متعادل گیاهان سالم تولید می کند.

غذای ارگانیک به طور خودکار شما را در برابر GMO ها محافظت می کند. GE food و ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) ذخایر غذایی ما را با سرعت هشداردهنده با پیامدهای نامفهوم آلوده می کنند. کشت ارگانیک آلودگی را کاهش می دهد و از آب و خاک ما محافظت می کند زیرا مواد شیمیایی کشاورزی ، آفت کش ها و کودها محیط ما را آلوده می کنند ، منابع آب ما را مسموم می کنند و ارزش زمین های حاصلخیز را از بین می برند. خاک ناسالم ، آب و غذا مردم را بیمار می کند.

دیدگاهتان را بنویسید