درمان پارکینسون توصیه های تغذیه ای برای بیماران پارکینسون


محلول آب انگور

باورهای غلط در مورد آب انگور و عسل:

02-07-2019

اولین توسعه تغذیه و رژیم درمانی مردم محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

اولین توسعه تغذیه و رژیم درمانی مردم محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

10-10-2019:

توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون (درمان پارکینسون).

  • از غذاهای پر پروتئین (گوشت قرمز و گوشت سفید) بیش از مقدار پروتئین در رژیم غذایی خود پرهیز کنید.افزایش مصرف پروتئین با افزایش یبوست مرتبط است.
  • بهتر است تخم مرغ غذاهای دریایی را با گوشت قرمز جایگزین کنید.
  • از مصرف مکمل های ویتامین B6 همراه لوودوپا خودداری کنید.
  • برخی از غذاها می توانند اثرات ضد التهابی و محافظتی روی نورون ها داشته باشند.
  • سعی کنید به طور مرتب از این ترکیبات “محافظ عصبی” استفاده کنید ، مانند:
  • انگور قرمز ، هسته انگور ، انواع توت ها ، زردچوبه ، زعفران ، چای سبز ، جعفری
  • از مصرف بیش از 2 وعده لبنیات در روز خودداری کنید.
  • بهتر است از محصولات پروبیوتیک برای کاهش درد شکم و یبوست استفاده کنید.
  • به عنوان مثال ، حداقل یک منبع ویتامین D در طول هفته بخورید.
  • ماهی قزل آلا ، محصولات قارچ غنی شده با ویتامین D
  • از منابع روزانه ویتامین E مانند آجیل ، دانه ها و روغن های گیاهی استفاده کنید.
  • روزانه 1 تا 2 فنجان چای یا قهوه بنوشید.
  • فراموش نکنید که مصرف مایعات خود را در طول روز افزایش دهید.

پزشک غذا و مشاور تغذیه ، دکتر احمد ساعدی با ارائه روشهای اولیه تغذیه مقدار غذا و آب و هوا می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید