در آشپزخانه بردلی – سارا گلدشتاین


نام:: برد ساراک

حرفه:– مقیم قلب و عروق

در این مدت با چه کسانی قرنطینه شده اید؟ دوست دخترم سارا (انکار کن من هستم) و سگ ما ، کنجی

1-2 جمله برای خلاصه کردن زندگی خود در حال حاضر. برنامه من روز به هفته و هفته به هفته تغییر می کند. من در حال حاضر یک هفته درمیان بیمارستان و آخر هفته زمانی که از خانه کار می کنم در بیمارستان هستم. به طور کلی ، من هنوز از آنچه در آینده است می ترسم ، اما جرقه های ناامیدی راه آنها را باز می کند.

این اواخر غذای مورد علاقه شما چیست؟ بوک چوی. من از خوردن آن ، کبابی یا تازه سرخ شده در روغن زیتون ، نمک و فلفل لذت می برم. اخیراً سبزیجات دلپذیر زیادی وجود دارد.

3 خواربارفروشی غیرقابل مذاکره چیست؟1. پنیر (و بیشتر از آن)

2 عدد تخم مرغ

3. سیب

ذکر افتخاری لوبیا ، حبوبات ، پودر پروتئین ، آجیل (عمدتا بادام ، گندم سیاه). من کمتر و کمتر پروتئین حیوانی می خورم و هنوز باید اطمینان حاصل کنم که به طور کلی پروتئین کافی دارم.

چگونه از آشپزی الهام می گیرید؟ آیا کتاب / وبلاگ آشپزی وجود دارد؟ باید بگویم که من بیشتر از دیدن سارا در آشپزخانه الهام گرفته ام. او یک سرآشپز بصری است که همیشه غذاهای لذیذ را از مواد محدود تولید می کند. در راه سعی می کنم از او ترفندها و نکاتی را بگیرم و دو کتابی که ما تهیه می کنیم آلیسون رومن در رستوران در زیتون و گورماندو است.

غذای مورد علاقه شما در دوران قرنطینه (طبق دستور) چیست؟ یکی از غذاهای مورد علاقه من در چند ماه اخیر سوپ پیاز فرانسوی است. گرم ، دلچسب ، خوشمزه و از همه مهمتر پنیر زیاد بود. دستور غذا را می توانید در زیر پیدا کنید.

یک نکته آشپزی که اخیراً آموخته اید چیست؟ گیاهان تازه روی همه چیز (و خودتان آنها را پرورش دهید). من معمولاً به سرعت در اینترنت جستجو می کنم تا دریابم کدام یک با غذایی که می خورم بهتر جواب می دهد.

اگر سفارش دهید رستوران مورد علاقه شما چیست؟ ما سفارش زیادی ندادیم ، اما غذای مورد علاقه من قطعاً غذای هندی از میزبان بود. ما غذاهای مختلفی از جمله مرغ کره ای ، آلوئه ورا ، پنیر پالاک ، برنج دال مخنی ، مقدار زیادی سیر تهیه کردیم. نصیحت بالا!

چه سرگرمی های جدید ، کتاب های مورد علاقه یا پادکست های مورد علاقه؟ من تازه شروع به دویدن برای ورزش کرده ام. که البته لباس قوی من نیست با این حال ، با هر دویدن ، من بهتر می شوم ، این به من کمک می کند تا صبح ذهنم را قبل از حل کردن روز ، بسیار پاک کنم. من دوست دارم کنجی را با خودم بیاورم ، که معمولاً ساعت ها بعد از پایان کار ضرر می کند. کتاب مورد علاقه من برای توصیه ، زندگی پنهان پیتر ولن است. این یک یادآوری فوق العاده برای کند کردن سرعت ، توجه آگاهانه به محیط اطراف است. چیزهای زیادی وجود دارد که می توانیم از طبیعت ، از درختان اطرافمان بیاموزیم.

آیا می توانید راهنمایی یا فعالیتی را که شما را در این مدت ایمن / موجه / سالم نگه می دارد پیشنهاد دهید؟ من فکر می کنم هر روز و در صورت امکان صبح می توان بدن خود را حرکت داد (بیرون یک امتیاز است). وقتی در خانه کار می کنم ، سعی می کنم کار “معمولی” را دوباره بسازم ، استراحت کنم ، بهترین ساعت های ممکن را بازی کنم ، متوجه می شوم که این همیشه امکان پذیر نیست. نکته دیگری که به من کمک می کند این است که به خاطر بسپارم که از سلامتی خود ، خانواده ، دوستان ، جامعه ام سپاسگزارم. من اغلب به خودم یادآوری می کنم که این امر در نهایت از بین می رود و همه ما فقط باید وظیفه خود را انجام دهیم.

دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

عناصر:

4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

5-6 پیاز متوسط ​​، نازک خرد شده

4 حبه سیر ، چرخ کرده

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده

1 قاشق چایخوری شکر دانه دار

1 لیوان شراب سفید خشک

2 قاشق غذاخوری آرد سبوس دار

6 فنجان آب گوشت گاو / قارچ

1 قاشق چایخوری سس ورسترشایر

1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک

ارباب 3 لورن!

1 باگت کوچک ، به 1/2 قطعه برش دهید

2 فنجان گرویر رنده شده

1/2 فنجان پارمیجیانو رنده شده

جهت ها.

کره را در یک قابلمه بزرگ آب کنید ، روغن ، سیر ، پیاز ، نمک ، فلفل ، شکر را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید تا پیازها کارامل شوند. هنگامی که شروع به قهوه ای شدن می کنند ، مرتباً هم بزنید و تابه را از کف تابه جدا کنید.

2. افزودن شراب و افزایش حرارت. با قاشق چوبی هر گونه طعم و مزه ای را که از ته ظرف برداشته اید بپزید تا تقریباً تمام مایع بخار شود.

3. آرد را اضافه کنید و بپزید ، به طور مداوم هم بزنید ، به مدت یک دقیقه.

در مرحله بعد ، آبگوشت ، سس Worcestershire ، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. حداقل 45 دقیقه یا تا زمانی که جوانه های چشایی شما نرم شوند ، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

5. فر را از قبل گرم کنید ، تکه های باگت را بپزید تا لبه های آن ترد و طلایی شود. کنار بگذارید.

6. کتلت ها را در جوجه های گوشتی جداگانه روی یک ورقه پخت قرار دهید ، “سوپ داغ را بین آنها تقسیم کنید”. روی هر کدام 1 یا 2 لایه باگت بریزید و به طور مساوی با Gruyère و سپس Parmigiano بپاشید. مخلوط کنید تا پنیر آب شود و به حباب تبدیل شود.

7. روش دیگر ، اگر از کاسه های معمولی سوپ استفاده می کنید ، هر نان تست را با پنیر پر کنید و به گوشت جوجه گوشتی برگردید تا ذوب شود. سوپ را به کاسه ها تقسیم کرده و روی هر کدام نان تست پنیر بگذارید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *