راز سلامتی و نشاط – نوشیدن چای ایرانی


چای ایرانی را می توان یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین چای های جهان دانست. در ایران معمولاً چای در دو فصل بهار و پاییز برداشت می شود و طعم و کیفیت چای بهاری ایرانی بسیار بهتر از پاییز است. منشا چای در ایران شهر لاهیجان ، اطراف آن است ، این محصول در ایران با بالاترین کیفیت ممکن تولید می شود. اگر می خواهید درباره چای ایرانی بیشتر بدانید ، این مقاله را دنبال کنید.

چای ایرانی

تاریخچه چای در ایران

کارخانه چای برای اولین بار در سال پس از میلاد وارد ایران شد وی بر اساس مطالعات خود شهر لاهیجان را برای کاشت چای انتخاب کرد. به همین دلیل لاهیجان در حال حاضر تولید کننده اصلی چای ایرانی است. با این حال ، چای در سایر شهرهای شمالی نیز کشت می شود. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد تاریخچه چای ، ورود به ایران ، ابزارهای اساسی کاشت داشته باشید هنگام سفر به لاهیجان ، حتماً از موزه چای دیدن کنید.

انواع چای ایرانی بر اساس زمان برداشت

در شهرهای شمالی ، چای ایرانی به سه روش کاشته می شود: بهار ، تابستان و پاییز. از سه نوع این چای می توان گفت که چای بهاری ایرانی کیفیت ، عطر و طعم بهتری دارد. دلیل این تفاوت را می توان به بارندگی بیشتر نسبت داد. البته این بدان معنا نیست که چای های تابستانی و پاییزی بی کیفیت هستند ، اما چای بهاری رایحه تندتری دارد ؛ می توان گفت طعم آن بیشتر شبیه چای خالص ایرانی است. لازم به ذکر است افرادی که چای تند کمتر را ترجیح می دهند ، بهتر است از چای های پاییزی یا تابستانی استفاده کنند.

نوشیدن چای ایرانی

خواص چای ایرانی

چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در بین ایرانیان است و این نوشیدنی مفرح را می توان بخشی جدایی ناپذیر از زندگی آنها دانست. اما در همه این چای ها متأسفانه سهم چای ایرانی بسیار کمتر از چای های خارجی است. شاید دلیل این عدم استفاده ، ناآگاهی از خواص چای ایرانی باشد. در اینجا برخی از خواص چای ایرانی آورده شده است.

  • ارگانیک بودن یکی از خواص منحصر به فرد چای ایرانی که موقعیت بالایی به آن می بخشد ارگانیک است. چای ایرانی را می توان ارگانیک ترین چای جهان دانست. در شمال کشور به ویژه در لاهیجان شرایط آب و هوایی به گونه ای است که انگل ، آفات و نیازی به سموم دفع آفات وجود ندارد. علاوه بر این ، چای در خاک حاصلخیز شمال به خوبی رشد می کند ، نیازی به استفاده از کودهای شیمیایی مضر نیست ، بنابراین چای ایرانی یکی از فقیرترین و سالم ترین چای های جهان است.مزایای استفاده از چای ایرانی
  • طعم طبیعی یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد چای ایرانی طعم طبیعی آن است. هنگامی که نگهدارنده های چای خشک شده و آماده مصرف در کارخانه چای هستند ، طعم و عطر مصنوعی به آن اضافه نمی شود. بنابراین چای ایرانی دارای عطر و طعم کاملاً طبیعی است.
  • خوشایند و خستگی را برطرف می کند چای ایرانی یک نوشیدنی عالی برای رفع خستگی است. اگر به فکر نوشیدن یک نوشیدنی سرگرم کننده و پر انرژی بعد از یک کار سخت و خسته کننده هستید ، چای ایرانی بهترین انتخاب است. چای ایرانی ، به ویژه چای بهاری ایرانی ، حاوی مقدار کافی کافئین است ؛ بعد از غذا احساس خوبی به شما می دهد و خستگی را برطرف می کند. برای رهایی از خستگی ، می توانید تفاوت بین چای ایرانی را به وضوح احساس کنید ، کافیست یکبار آن را امتحان کنید.
  • چای ایرانی برای سردردهای میگرنی مناسب است شاید باورتان نشود اما به دلیل ساختار ارگانیک و سالم چای ایرانی به ویژه چای بهاره ایرانی استفاده از آن برای درمان سردرد بسیار مفید است. وقتی سردرد دارید فقط یک فنجان چای ایرانی کافی است. به زودی تأثیر فوق العاده چای را در تسکین سردرد مشاهده خواهید کرد.

چای ایرانی بهتر از چای خارجی است.

انواع مختلف چای در بازار ایران یافت می شود. در این میان ، سوالی که ممکن است برای بسیاری پیش آمده باشد این است که چای ایرانی بهتر است یا خارجی. برای پاسخ دقیق به این س ،ال ، بهتر است تفاوت نمونه های مشابه چای ایرانی با نمونه های خارجی را بدانید. بدون شک ، شما با آگاهی از تفاوت های آنها تصمیم بهتری خواهید گرفت.

  • تفاوت زمان استنشاق یکی از تفاوت های چای ایرانی و خارجی تفاوت زمان پخت است. چای های خارجی معمولاً بسیار سریع دم می شوند ، سرانجام در پنج دقیقه ، در حالی که چای ایرانی حداقل یک ربع ساعت طول می کشد تا عطر خود را ترک کند. احتمالاً دلیل این است که چرا آنها اینقدر ضعیف عمل می کنند.
  • تفاوت در پیری اگر مراقب باشید ، چای های خارجی خیلی زود پیر می شوند ، به محض گرم شدن کمی در چند دقیقه ، بیات و آب پز می شوند. و همه چای های ایرانی اینطور نیستند ، حتی اگر تهیه آن یک یا دو ساعت طول بکشد ، باز هم پیر نمی شود.
  • تفاوت در سلامت همانطور که گفته شد ، چای ایرانی به ندرت توسط آفات آسیب می بیند و چای داران ایرانی کاملاً سالم هستند ، در حالی که اکثر مزارع چای خارجی از آفات ، انگل ها آسیب می بینند و البته از روش های بهداشتی برای خشک کردن چای استفاده نمی کنند.
  • تفاوت در سلیقه چای های خارجی عطر بیشتری نسبت به چای ایرانی دارند یا حتی ممکن است برخی تصور کنند که طعم چای خارجی بهتر از چای ایرانی است ، اما به خاطر داشته باشید که در بسیاری از موارد عطر چای خارجی به اندازه طعم خود چای طبیعی نیست. ایرانی کاملاً با روش درست تهیه آن در ارتباط است.

با توجه به این تفاوت ها ، پاسخ خودتان به این سوال که کدام چای ایرانی بهتر است یا خارجی؟ البته ، اگر تنها خواسته شما چای معطرتر و زمان دم کوتاه است ، باید چای خارجی بنوشید ، اما اگر به سلامتی عزیزان خود اهمیت می دهید و به دنبال یک غذای سالم و ارگانیک و البته چای خوشمزه ایرانی هستید. چای قطعاً جواب می دهد انتخاب شما با شماست.

خرید آنلاین چای ایرانی با ارسال رایگان

همانطور که گفته شد ، چای سیاه بهاری ایرانی طعم و بوی بهتری نسبت به سایر فصول دارد. اگر به خرید چای بهاری ایرانی با همه نظرات فکر می کنید ، این خرید را از مکانی مطمئن انجام دهید تا به جای کیفیت بالا ، چای های بی کیفیت یا حتی خارجی (به نام چای ایرانی) نخرید. -کیفیت چای ایرانی

مزایای استفاده از چای ایرانی

حتی لازم نیست برای خرید چای سیاه درجه یک بهاری ایرانی به فروشگاه بروید. پیشنهاد ما خرید آنلاین چای ایرانی با ارسال رایگان است. شما باید بپرسید چگونه. پاسخ آسان است ، فقط به وب سایت فروشگاه اینترنتی آرمان مراجعه کنید. در این فروشگاه امکان خرید چای بهاری ایرانی وجود دارد ، البته ، سایر محصولات آنلاین ، خوب خوبی این خریدها این است که شما حق دارید آن را به صورت رایگان به خانه ارسال کنید.

در فروشگاه اینترنتی «آرمان» چای ایرانی در دو نوع بزرگ (قلم) و کوچک (شکسته) عرضه می شود. علاوه بر این ، این چای ها در بسته های نیم کیلویی و یک کیلویی هستند: شما می توانید چای ایرانی با کیفیت بالا را مطابق نیاز خود سفارش دهید و مزه کنید و آن را درب منزل تحویل دهید.

اگر می خواهید چای ارگانیک سالم با طعم متفاوت بنوشید ، همین حالا خرید چای ایرانی را از فروشگاه آرمان شروع کنید.

نوشیدن چای ایرانی

منبع: آرگا

برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید