راهنمای خرید لبنیات | قسمت دوم:


راهنمای خرید لبنیات

این مقاله از وب سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، در ادامه قسمت قبل (راهنمای کامل خرید محصولات لبنی | قسمت 1) است. ما هزینه می کنیم که لبنیات تا آخر با ما بماند.

نمودار ارزش غذایی

درج برچسب ارزش غذایی بر روی برچسب بسته بندی مطابق قوانین کشور ما الزامی نیست. با این حال ، تولید کنندگان با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. نکته قابل توجه مفید بودن این جدول است. متأسفانه ، معلوم می شود که تولید کنندگان عوامل نامربوطی را در این نمودار قرار می دهند که هیچ فایده ای برای شما ندارند. به عنوان مثال ، درصد ماده خشک یک ماده مغذی نیست ، اما استانداردهای غذایی میزان ماده خشک یا رطوبت را به عنوان یک عامل کیفی برای جلوگیری از تقلب تعریف می کنند و تولید کنندگان نمی توانند درصدی از ماده خشک را زیر استاندارد تولید کنند. و درج آن در این جدول بی فایده است. علاوه بر این ، برخی از تولید کنندگان مقدار نمک را به جای سدیم که باید تنظیم شود ، مشخص می کنند. گاهی صفحه گسترده به زبان انگلیسی ارسال می شود که ممکن است برای همه در دسترس نباشد. در هر صورت ، تنظیم نمودار تغذیه می تواند راهنمای شما در انتخاب محصول تغذیه ای مناسب باشد.

بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی باید از غذا در برابر عوامل خارجی محافظت کند ، از نفوذ رطوبت ، گاز و عوامل خارجی جلوگیری کند. اطلاعات بسته بندی گاهی می تواند حیاتی باشد. تولید و عمر مفید ، شرایط نگهداری و گاهی توصیه های مصرف نکات مهمی در بسته بندی هستند که مصرف کننده باید به آنها توجه کند. گاهی اوقات یک تولید کننده یک نمودار تغذیه برای راهنمایی مصرف کننده در کنترل رژیم غذایی خود قرار می دهد. بسته بندی و سهولت استفاده از عوامل کلیدی در خرید محصول است. هنگام خرید محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی ، حجم یا وزن محصول با نیاز شما مطابقت دارد ، زیرا محصولات لبنی ماندگاری محدودی دارند و می توان آنها را قبل از مصرف مصرف کرد.

راهنمای خرید لبنیات |  متخصص تغذیه اصفهان

کیفیت:

کیفیت میزان مطابقت الزامات با مشخصات خاص یک محصول است. الزامات مشتری طبقه بندی مقررات الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، غذا باید دارای خواص و ویژگی هایی باشد که محصول باید داشته باشد. کلیه محصولات تولیدی باید مطابق با استاندارد ملی ایران باشد. این توسط موسسه استانداردهای وزارت بهداشت نظارت می شود. محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا استریل می شوند. این محصولات معمولاً عاری از عوامل بیماری زای خطرناک هستند. با این حال ، بسته بندی صحیح ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و نقل تجهیزات کارخانه به مشتری ، بر کیفیت شیمیایی و میکروبیولوژیکی آن تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید هستند ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و چربی تجزیه می شود. بسته بندی محصول باید سالم ، بدون پارگی و آسیب باشد. دمای یخچال در مراکز عرضه باید مطابق توصیه سازنده باشد. می توانید صحت آن را از صفحه نمایش یخچال که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از اصطلاح HACCP بر روی بسته بندی خود استفاده می کنند. این عبارت به معنی ایمنی غذا و ایمنی از مواد اولیه یا مزرعه و دام به اتاق غذاخوری است. برخی از کارخانه های ایران این گواهی را برای برخی از این مراحل دریافت کرده اند ، بنابراین سلامت محصول فقط در مراحل خاصی مانند مواد اولیه یا خط تولید تضمین می شود.

بنابراین ، شایسته است اطلاعات لازم را با توضیحات بیشتر در اختیار مصرف کننده قرار دهید تا از گمراه شدن مصرف کننده جلوگیری شود.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اولیه تغذیه مقدار غذا و.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

آلرژی غذایی

غذای مفید و مضر در صورت حساسیت غذایی

مصرف هندوانه یا چاقی

مصرف زیاد گوشت قرمز ممنوع است

استراتژی های کنترل گرسنگی



دیدگاهتان را بنویسید