راههای حفظ گیاهان تازه


این راهی آسان و مقرون به صرفه برای صرفه جویی در سبزیجات دیررس است تا بتوانید در طول سال از آنها لذت ببرید. آنچه برای یادگیری نحوه ذخیره گیاهان تازه لازم است ، گیاه مورد علاقه شما – روغن زیتون ، تکه های یخ یا فریزر است.

زیبایی استفاده از گیاهان تازه



گیاهان بخش شگفت انگیزی از غذاهای مدیترانه ای هستند که از آشپزی الهام گرفته شده است. آنها راهی عالی برای افزودن طعم زیاد به مواد و غذاهای معمول هستند. ما اغلب از آنها در انواع غذاها ، سس ها استفاده می کنیم: سس ها.

گیاهان همچنین در کاهش نیاز به نمک اضافی در بسیاری از دستور العمل ها با استفاده از گیاهان تازه به جای آن ، مهم هستند.

کاهش ضایعات مواد غذایی و هزینه ها

گیاهان تازه


ما خوش شانس هستیم که یک باغ در خانه داریم. افراد زیادی هستند که فضا یا فرصتی برای داشتن باغ ندارند ، بنابراین باید برای خرید دستور العمل به خرید گیاهان متکی باشند.

گیاهان زیادی وجود دارند که ما به این دلیل که آنها را به اندازه کافی برای یک گیاه کامل استفاده نمی کنیم یا فقط به این دلیل که در باغ بدشانس هستیم رشد نمی کنیم. من در مورد شما گشنیز صحبت می کنم!


با این حال ، من از این که اغلب هدر می روند متنفرم ، به ویژه هنگامی که مجبور هستید یک بسته کامل را در یک زمان بخرید. دستور العمل ها به 1/4 فنجان یا حتی 1 قاشق غذاخوری گیاه نیاز دارند ، بنابراین اگر مانند رئیس برنامه ریزی نمی کنید ، بقیه دسته هدر می رود.

باغ ما نیز اکنون پر از مریم گلی ، نعناع ، رزماری و ریحان است ، اما وقتی هوا سرد می شود ، گیاهان در زمستان شروع به خواب می کنند.

این یک راه آسان برای حفظ گیاهان تازه باقی مانده برای استفاده بعدی است.

فرزینگرم گیاهان تازه در روغن

آیا می دانید گیاهان را می توان با انجماد آنها در روغن زیتون حفظ کرد؟ این یک فرآیند آسان است که گیاهان منجمد را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید در تمام طول سال از آنها استفاده کنید.

نحوه منجمد کردن گیاهان تازه

ابتدا می خواهید سبزیجات تازه خود را خرد کنید (هرچند اگر نمی خواهید گیاهان را با هم مخلوط کنید آنها را برای انجماد جدا نگه دارید). از آنجا که ما معمولاً دستور العمل هایی را تهیه می کنیم که نیاز به گیاهان ریز خرد شده دارد ، ما اینگونه آنها را درست کردیم.

هنگامی که گیاهان خرد شده خود را درست می کنید ، کافی است حدود 1 قاشق غذاخوری از هر گیاه را در یک سینی یخ بریزید. حدود 1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را بپوشانید تا همه گیاهان پوشیده شوند.

صرفه جویی گیاهان تازه با روغن زیتون

روی سینی یخ را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. هنگامی که مکعب ها کاملاً یخ زدند ، می توانید آنها را بردارید ، آنها را در یک ظرف در بسته قرار دهید و در فریزر ذخیره کنید. حتماً گیاهان موجود در هر ظرف را ذکر کنید.

توجه داشته باشید: ما با آزمایش و خطا متوجه شدیم که همه گیاهان به خوبی منجمد نمی شوند. گیاهان نرم مانند شوید و جعفری همیشه مانند دیگر دماهای سرد را تحمل نمی کنند. گیاهان دلپذیرتری مانند رزماری ، پونه کوهی ، مریم گلی و آویشن ، که با آنها موفقیت های بسیار بیشتری کسب کرده ایم.

نحوه استفاده از گیاهان یخ زده

گیاهان منجمد در روغن زیتون

ما این مکعب گیاهی منجمد را برای مواردی مانند:

  • مرغ ، ماهی ، استیک یا سبزیجات را سرخ کنید
    • در حین پخت فقط 1-2 مکعب را به تابه اضافه کنید
  • هنگام تهیه سس ماکارونی استفاده کنید
    • ریحان منجمد یا پونه کوهی در آن عالی عمل می کند سس خانگی اسپاگتی دستور آشپزی:
    • 1-2 مکعب پونه کوهی یا ریحان را در یک ماهیتابه بریزید تا ماکارونی پخته ، گوجه فرنگی خشک شده ، زیتون خرد شده ، سیر و دانه های فلفل قرمز ترکیب شوند.
  • به ماریناد مرغ ، ماهی یا سبزیجات اضافه کنید
    • به سادگی چند مکعب از سبزیجات یخ زده (رزماری و آویشن ترکیب فوق العاده ای هستند) ، کمی سیر ، یک لیمو فشرده ، مقداری مرغ خام به آن اضافه کنید و برای پخت در یخچال قرار دهید. وقتی برای یک غذای خوشمزه آماده شدید ، کباب کنید ، بپزید یا سرخ کنید.
  • ساخت پستو
  • افزودن به سس سالاد خانگی
  • استفاده در سوپ و خورش
  • هنگام پختن مرغ سرخ شده ، در قابلمه ای محلول بریزید

همانطور که گیاهان را با یک قاشق غذاخوری فریز می کنید ، می توانید قضاوت کنید که چقدر بر اساس طرز تهیه به دستور غذا اضافه کنید.

سایر روشهای عالی برای ذخیره گیاهان دارویی

بسیاری از روشهای فوق العاده دیگر برای ذخیره و نگهداری این گیاهان تازه وجود دارد. برخی از موارد مورد علاقه ما عبارتند از:

نحوه بستن پستو

تهیه بخش بزرگی از این پستو ریحان خانگی سپس در فریزر ذخیره کنید

آبگوشت سبزیجات خانگی

گیاهان باقی مانده را به کیسه “باقی مانده سبزیجات” در یخچال اضافه کنید تا یک قابلمه خوشمزه درست شود آبگوشت سبزیجات خانگیبه

ما هرگز شخصاً سعی نکرده ایم گیاهان خود را خشک کنیم ، اما این یکی راهنمای کامل خشک کردن گیاهان دارویی بسیار دقیق به نظر می رسد ، دنبال کردن آن آسان است.

گیاهان منجمد در روغن زیتون

گیاهان منجمد در روغن زیتون

به اشتراک گذاشتن یک ترفند آسان و الهام گرفته از مدیترانه برای استفاده از گیاهان تازه برای استفاده های بعدی. اگر می خواهید ضایعات غذایی را کاهش دهید عالی است.

نویسنده: برین مک داول ، متخصص تغذیه داخلی RDN

  • 10-12:
    قاشق سوپخوری
    چمن انتخابی ، خرد شده
    (برای راهنمایی نکات زیر را ببینید)
  • 10-12:
    قاشق سوپخوری
    روغن زیتون

  1. گیاهان مورد نظر را برش دهید و حدود 1 قاشق غذاخوری علف در محفظه سینی یخ قرار دهید

  2. هر منطقه را با 1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بپوشانید تا کل گیاه پوشانده شود.

  3. روی سینی یخ را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. مطمئن شوید که سینی یخ صاف است

  4. هر مکعب را بردارید ، در یک ظرف در بسته قرار دهید و در یخچال قرار دهید

  5. به یاد داشته باشید که نام هر گیاه را روی ظرف بنویسید تا بعداً بتوانید آنها را شناسایی کنید

گیاهان ملایم تری مانند جعفری و شوید واقعاً به خوبی منجمد نمی شوند. گیاهان دلپذیرتر مانند پونه کوهی ، آویشن ، مریم گلی و رزماری به خوبی کار می کنند.

با قرار دادن 1/2 قاشق غذاخوری از هر کدام در یک سینی تکه های یخ ، با خیال راحت ترکیبات گیاهی (آویشن و رزماری خوب هستند) درست کنید. فقط به یاد داشته باشید که نوع چمن در هر سلول را مشخص کنید تا بعداً به راحتی تعیین کنید.

(46 بار بازدید شده ، 1 بازدید امروز)

برچسب ها: بودجه ، کره ، گیاهان دارویی آخرین اصلاح: 7 سپتامبر 2021

دیدگاهتان را بنویسید