زودپز: هلو و عسل ران مرغ خردل با بری سرخ شده


  • 6: قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • 1/4: فنجان عسل
  • 2: قاشق غذاخوری سس گوجه
  • 1: قاشق سوپخوری تمر هندی کم سدیم یا سس سویا
  • 3: حبه های سیر زمین
  • 1/4: قاشق چایخوری فلفل
  • 1/4: قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2: فنجان آب مرغ سدیم کم
  • 2: پوند بدون استخوان ، بدون پوست ران مرغ
  • 2: قاشق غذاخوری روغن آووکادو
  • 3: رسیده پرپیچ ، به صورت هلالی به ضخامت 1/2 اینچ خرد شده است
  • 4: اونس پنیر بری
  • اضافی: برای تزئین ریحان تازه

  1. خردل ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، تمر هندی ، سیر خرد شده ، فلفل و پودر پیاز را در یک کاسه مخلوط کنید.
  2. فن اگزوز را روشن کنید. IP خود را روی “saute” قرار دهید و مطمئن شوید که روی “متوسط” و روغن است. وقتی روغن “نشت” کرد ، نصف ران مرغ ، کمی نمک و فلفل را اضافه کنید. به مدت 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که بتوانید آنها را با یک کاردک فلزی یا انبر فلزی از ظرف خارج کنید (وقتی پروتئین آماده چرخش شد “آزاد می شود”). ما می خواهیم یک رنگ قهوه ای طلایی زیبا داشته باشیم.
  3. ران های خود را روی یک بشقاب قرار دهید. با رانهای باقیمانده این کار را تکرار کنید.
  4. آبگوشت را به قابلمه فوری اضافه کنید و با یک کاردک تکه های قهوه ای را رنده کنید. رانها را با مخلوط خردل که هلو است به IP و بالا اضافه کنید. فعال کنید تا همه چیز به طور مساوی پوشانده شود ، سپس درب را ببندید.
  5. IP را به صورت دستی به مدت 15 دقیقه روشن کنید. بپزید ، سپس بگذارید به طور طبیعی بجوشد (با دست رها نکنید).
  6. روی “لغو” کلیک کنید و IP را “saute” دوباره تنظیم کنید. اجازه دهید سس خنک شود و مرتباً هم بزنید ، به مدت 10-12 دقیقه ، تا زمانی که به طور قابل توجهی غلیظ شود. اگر مرغ را له نکرده اید ، آن را با چنگال برش دهید.
  7. مخلوط را به یک ظرف مخصوص پخت یا قابلمه مناسب فر اضافه کنید و تکه های پیازچه (هر ضخامت که ترجیح می دهید) را بگذارید. هم بزنید تا پنیر قهوه ای طلایی و کف دار شود. با ریحان تازه سرو کنید.
  8. رانهای باقی مانده تا 4 روز در یخچال محکم بسته می شوند یا 3 ماه منجمد می شوند. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید