سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا – امی لونگارد



زمان زیادی از پست من می گذرد و خیلی چیزها از آن زمان تغییر کرده است. در حال نوشتن این مقاله ، ما در حال حاضر در سومین ماه اپیدمی COVID-19 هستیم و هنوز از نظر اجتماعی بسیار درگیر هستیم. این تغییر عظیم در شیوه زندگی ما انگیزه ای بود که من برای آموزش دروس و سمینارهای آنلاین به آن نیاز داشتم. در حالی که من معمولاً در چند ماه گذشته اینجا در اتاوا تدریس می کنم ، وقتی کاملاً آنلاین بودم ، هر هفته در آشپزخانه خود درس های مجازی ، سمینارهای سلامت شرکت با افرادی از کانادا ، ایالات متحده و خارج از کشور برگزار می کردم. این یک راه شگفت انگیز برای برقراری ارتباط بود ، حتی اگر از نظر جسمی در حال ترک بودیم.

وقتی هوا گرم می شود و ما به غذاهای سبک تر بهاری و تابستانی روی می آوریم ، متوجه شدم که وقت آن رسیده است که دستور العمل جدیدی را به اشتراک بگذارم. این فصل من طرفدار زیادی از سالادهای دلپذیر هستم که می توانند به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی بایستند. در کلاس آشپزی آنلاین این هفته ، ما سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم قرمز و لوبیا درست کردیم. یکی از شرکت کنندگان ، علیشاه ، گفت. : دیگران نیز از این موضوع عصبانی بودند. من شخصاً دوست دارم که این سالاد حاوی زردچوبه ضد التهابی ، چغندر غنی از آنتی اکسیدان ها ، کلم قرمز باشد. پر از رنگ ، طعم ، سرشار از پروتئین و حاوی مقدار زیادی فیبر است ، بنابراین می توانید آن را به عنوان وعده غذایی بخورید یا در وعده های کوچک به عنوان غذای جانبی سرو کنید. برای تهیه دستور کامل به پایین بروید و اگر آن را امتحان کردید ، لطفاً نظر خود را به من اطلاع دهید.

زردچوبه کینوا با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا

برداشت: 6-8 بخش

عناصر:

1 چغندر بزرگ یا 2-3 چغندر کوچک (حدود 1 پوند)
روغن زیتون
1 لیوان کینوا ، آبکشی و خشک شده
1 1/2 فنجان آب گوشت سبزیجات کم سدیم
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری شربت افرا
1 – 2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
1 قاشق چایخوری نمک
1 قوطی (398 میلی لیتر / 14 اونس) لوبیا یا نخود مورد علاقه خود را ، فشرده و آبکش کنید
جعفری خرد شده 1 فنجان
2 فنجان کلم ریز خرد شده
فلفل سیاه

جهت ها.

فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید و روی کاغذ روغنی یا پد سیلیکونی بپزید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آن را در کاسه های متوسط ​​برش دهید. حدود 1 قاشق چایخوری زیتون و کمی نمک اضافه کنید. چغندرها را دور بریزید تا مطمئن شوید که به طور مساوی با روغن پوشانده شده اند. چغندرها را روی سینی فر بگذارید ، به مدت 35-40 دقیقه سرخ کنید (در نیمه راه بچرخید) یا تا زمانی که کمی با چنگال سوراخ شود.

در یک قابلمه کوچک و متوسط ​​، کینوا ، آب یا آب گوشت و زردچوبه را اضافه کنید. مایع را به جوش بیاورید ، سپس آن را بپوشانید و بگذارید بجوشد. حدود 12 – 15 دقیقه یا تا زمان پخت کینوا بپزید ، سپس آن را از روی حرارت بردارید تا چند دقیقه سرد شود. سپس کینوا یخ زده را با چنگال فریز کنید.

در یک کاسه ، روغن زیتون ، سرکه سیب ، شربت افرا ، دیژون و 1 قاشق چایخوری نمک را مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

برای جمع آوری سالاد ، چغندر پخته ، کینوا ، لوبیا ، جعفری ، کلم را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سس را بریزید ، مخلوط کنید تا همه چیز به طور یکنواخت مخلوط شود. طعم و فصل را با نمک اضافی (در صورت لزوم) فلفل زیاد بخورید. از این سالاد به تنهایی ، گرم یا سرد ، به عنوان غذای اصلی یا در قسمت های کوچکتر به عنوان غذای جانبی برای هر چیزی که می خورید لذت ببرید.

به مدت 5 روز در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری می شود.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم خوشتان آمد ، حتماً از برنامه Breakout مبتنی بر گیاهان ، که یک دوره برنامه ریزی بهداشت مواد مغذی ، تغذیه و تغذیه گیاه است ، دیدن کنید. جزئیات برای جزئیات بیشتر در مورد پروژه اینجا کلیک کنیدبه همچنین می توانید به انجمن دستیابی به موفقیت در گیاهان در فیس بوک بپیوندید ، جایی که من دستورالعمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهخواری را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید