سبزیجات گیاهی آسان بریانی – پیشگیری از RD:


این هفته… این ماه…

مشکلات من در مقایسه با بسیاری از امروز ناچیز است … اما باید بگویم که چندی پیش من از ناحیه کمر ضربه خوردم. در محل کار ، در خانه … همه جا. برای مدت طولانی و طولانی من این را احساس نمی کردم ، به ویژه برای نیاز به یک روز مرخصی. من در آستانه بیماری احساس می کنم ، پیشرو که در آن شما می دانید که شما باید نرخ زندگی خود را به میزان 50 درصد کاهش دهید تا بتوانید به حالت اولیه بازگردید.

من چند شب گذشته نخوابیده ام ، خیلی با من متفاوت است. من نصف شب برای خودم نامه می فرستم تا وقتی همه کارهایی که باید روز بعد انجام دهم ساعت 3 ذهنم را درگیر کند ، تا روز بعد فراموش نکنم. زیرا بدون شک فراموش می کنم.

اگر نامه ای برای خودم ارسال نکنم ، گاهی برای خودم می نویسم. و اگر این کار در مورد کار نیست ، در مورد جشن تولد دختران است (دوستان هفته شنبه خانواده خانواده در روز یکشنبه) ، که نگرانی های من را در مورد ایمنی و ایمنی هنگام رانندگی افزایش می دهد ، و همه چیز را زیر سوال می برم.

من مطمئن هستم که در این مورد تنها نیستم. همه اینها 2020 سخت بود ، 21 2021 به نظر می رسید یک سال دیگر.

با این همه استرس ، افزایش قابل توجه ساعات کاری من و هرج و مرج جشن تولد پاییز ، آشپزی اخیراً کمی لکه دار شده است. چگونه: وبلاگ نویسی – ببخشید. این هفته در آشپزخانه بهتر از هفته قبل بود و برخلاف گذشته ، زمانی که یخچال ما پر از مانده بود ، در واقع می توانید قسمت یخچال من را ببینید :. از این متنفرم منظورم این نیست که الان وقت غذا خوردن دارم. من به معنای واقعی کلمه آخرین وعده غذایی خود را در 5 بعد از ظهر خوردم.

بنابراین شبهایی که آشپزی می کنم دو برابر می شوم. من در حال تنظیم مجدد هستم می خواهم aval من می خواهم! من این دستور غذا را دوست داشتم زیرا غذای زیادی دارد. پر از سبزیجات است و رنگ طلایی آن زردچوبه زیبا را دارد. من آن را با نان سرو کردم و بعداً برخی پروتئین های سرگرم کننده را برای تغییر اضافه کردم. غذای این قابلمه کمی آماده کننده بود ، اما واقعاً ساده و خوشمزه بود.

عناصر:

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • 1 عدد پیاز ، ورقه شده

  • 3 حبه سیر ، چرخ کرده

  • 1 گرم / گرم زنجبیل یا رب زنجبیل آسیاب شده

  • 1 گوجه فرنگی ، خرد شده

  • 1/2 فنجان آب

  • نخود فرنگی یخ زده 1 فنجان

  • 2 هویج ، پوست کنده و به صورت سکه خرد شده است

  • 2 عدد سیب زمینی قرمز کوچک ، پوست کنده و خرد شده

  • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز ، ورقه شده

  • 2 ساقه کرفس ، نازک برش خورده

  • 2 فنجان گل کلم

  • 1 1/2 قاشق چایخوری نمک

  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل

  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل

  • 2 قاشق غذاخوری گرام ماسالا

  • 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده

  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری

  • 4 فنجان آب سبزیجات کم سدیم

  • 2 فنجان برنج باسماتی شل

دستورالعمل ها:

  1. روغن زیتون را در فر بزرگ هلندی روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. وقتی داغ شد ، پیاز را اضافه کنید ، بپزید تا نرم شود ، حدود 3-4 دقیقه.
  2. سیر ، زنجبیل ، گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید. به جوش بیاورید ، حرارت را متوسط ​​کنید و بپزید تا آب بخار شود ، حدود 5-10 دقیقه.
  3. تمام سبزیجات دیگر را همزمان بپزید.
  4. نخود ، هویج ، سیب زمینی ، فلفل دلمه ای ، کرفس ، گل کلم ، نمک ، سرخ ، فلفل دلمه ای ، کارامل ماسالا ، زردچوبه ، زیره و دارچین را به فر هلندی اضافه کنید. حرارت را بالاتر از حد متوسط ​​قرار دهید و خوب مخلوط کنید.
  5. آب سبزیجات را اضافه کنید ، مخلوط کنید و بجوشانید.
  6. برنج و مخلوط را اضافه کنید. فر هلندی را با درب بپوشانید و حرارت را به حداقل برسانید. به مدت 18-20 دقیقه بپزید.
  7. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 5 دقیقه قبل از باز کردن سرو ، بماند ، در جای خود بپوشانید.

اطلاعات تغذیه

بازده: 6:
حجم سرو: 2 فنجان

مبلغ یک سرویس
کالری: 365چربی کل. 7.2 گرمکلسترول: 0 میلی گرمسدیم 856 میلی گرمکربوهیدرات ها 68.2 گرمفیبر: 4.7 گرمقند. 6.5 گرمپروتئین: 9.8 گرم

گیاهی؟ به دنبال خوردن گیاهان بیشتر هستید؟ در اینجا چند دستور العمل گیاهی خوشمزه را امتحان کنید:

خوب باش

دیدگاهتان را بنویسید