شربت ریواس + Farm Girl Cosmo:


فکر می کنم فقط نوشیدنی های مخلوط را دوست داشتم. حداقل نوعی که از گیاهان واقعی استفاده می کند: میوه ها. وقتی این دستور غذا را دیدم Heartland. کتاب آشپزی توسط Jud Udit Fertig ، می دانستم که آن را دوست دارم. من اشتباه نمی کردم.

فکر می کنم فقط نوشیدنی های مخلوط را دوست داشتم. حداقل نوعی که از گیاهان واقعی استفاده می کند: میوه ها. از وقتی این دستور رو دیدم هارتلند: کتاب آشپزی: Jud ood توسط Fertig من می دانستم که آن را دوست دارم. من اشتباه نمی کردم.

تهیه شربت ریواس

اولین قدم تهیه شربت است. شما می توانید آن را تا یک ماه فریز کنید ، اما ما با چه کسی شوخی می کنیم؟ شما از همه اینها در یک دسته بزرگ زیبا از Farm Girl Cosmo استفاده خواهید کرد.

عناصر:

  • 4 فنجان ریواس ، برش خورده (می توان از آن تازه یا یخ زده استفاده کرد)
  • 1 لیوان آب
  • 2 پیمانه شکر
  • آب 2 عدد لیمو

جهت ها.

  1. ریواس و یک لیوان آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. به جوش آوردن ؛ حرارت را به متوسط ​​کم کنید ، بپوشانید و بپزید تا ریواس نرم و ترد شود ، حدود 10 دقیقه.
  2. برای حفظ آب میوه ، هسته ریواس را فشار دهید. (هسته ریواس را دور نریزید ؛ مزه آن با کمی مربای فریزر توت فرنگی عالی است). آب میوه را اندازه بگیرید و به اندازه ای آب اضافه کنید که در مجموع 2 لیوان مایع داشته باشید. دوباره روی تابه با حرارت متوسط ​​برگردانید ، شکر را هم بزنید ، بپزید تا حل شود ، حدود 8 دقیقه. از روی حرارت بردارید ، آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید سرد شود. دوباره فشار دهید ، یخ بزنید یا ادامه دهید. به به

مخلوط کیهان

عناصر:

  • 3/4 لیوان ودکا
  • 1 فنجان شربت ریواس صورتی (به بالا مراجعه کنید)
  • 1/4 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 1 گرم / گرم عصاره پرتقال (من آن را با یک آبپاش سه گانه جایگزین کردم)
  • 1/2 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 8 شاخه ریحان (من این را از دست دادم ، اما در گذشته ریحان لیمویی من یک افزودنی عالی خواهد بود)

خوب مخلوط کنید. من به یاد ندارم که دستور غذا را سه برابر یا چهار برابر کرده باشم ، اما از تمام شربت ریواس استفاده کردم ، همه را در یک ظرف شیشه ای نیم گالنی تکان دادم ، یخ اضافه کردم و در کوزه های نیم لیتری سرو کردم. من و DH فکر می کردم خیلی خوشمزه است ، اما بسیار خطرناک است. الکل کاملاً پوشانده شده و کاملاً شیرین است. اگر بخواهم خودم بگویم بسیار خوشمزه است. من مشتاقانه منتظر مهمانی بعدی هستیم که می توانیم در آن شرکت کنیم.



دیدگاهتان را بنویسید