شکر رژیمی چیست؟ |: شکر رژیم کامور


شیرینی یکی از محبوب ترین طعم های مردم است و از کودکی عطش وصف ناپذیری برای شیرینی در کودکان ایجاد شده است. با این حال ، مصرف بیش از حد شکر قند می تواند باعث بیماریهای جدی و مختلف و عوارضی برای بدن انسان شود. پوسیدگی دندان ، دیابت ، چاقی و قلب و بیماریهای دستگاه گوارش فقط نمونه های بسیار رایج هستند. همچنین شناخته شده است که مصرف قند عوارض جانبی دارد. به همین دلیل از قند رژیمی استفاده می کنند.

قند رژیمی چیست؟ چه تفاوتی با قند معمولی دارد؟

قند رژیمی چیست؟ چه تفاوتی با قند معمولی دارد؟

این قند نوعی شیرین کننده مصنوعی است که در کارخانه ها با استفاده از قندهای طبیعی سبزیجات یا شیرین کننده های مصنوعی تولید می شود. میزان شیرینی این قندها بسیار بیشتر از نوع طبیعی آنهاست ، به این معنی که مردم به شیرینی مورد نظر خود در غذاهای اصلی و پیش غذاها با قند کمتر دسترسی دارند. آیا فکر می کنید رژیم کتوژنیک نیز از این قند ساخته شده است؟

قندهای طبیعی مانند گلوکز یا قندهای ساده می توانند سطح قند خون را افزایش دهند. با این حال ، مصرف این قند بر سطح قند خون افراد تأثیر نمی گذارد. ساخارین ، آسپارتام ، آس سولفام ، سیکلامات ، کاندر و نوترا از محبوب ترین و پرکاربردترین شیرین کننده های مصنوعی هستند.

چه کاربردی دارد؟

شیرین کننده های مصنوعی مانند این قندها میزان کالری و همچنین قندی که وارد بدن می شود را کنترل می کنند ، بنابراین از آنها در بسیاری از غذاهای رایج مانند رژیم های غذایی استفاده می شود. این شکر در تولید ژله ، غذاهای کنسروی ، نوشیدنی های شیرین (به عنوان مثال ، نوشیدنی های رژیمی ، آب میوه های صنعتی) ، شیرینی استفاده می شود.

برای مطالعه. رژیم کتوژنیک

چه کسی به این قند اهمیت می دهد؟

هدف اصلی از طراحی شیرین کننده های مصنوعی کمک به بیماران دیابتی و بهبود سطح قند خون بود. با مصرف این قند ، بیماران دیابتی می توانند تشنگی خود را برای شیرینی با مقدار بسیار کمتری از شکر برطرف کنند. از سوی دیگر ، افرادی که چاق هستند یا سعی می کنند مصرف روزانه قند خود را کاهش دهند ، می توانند مقداری از قند طبیعی روزانه خود را جایگزین این قند کنند.

بیشتر بخوانید: قرص های کاهش وزن

طرز تهیه شکر رژیمی

همانطور که قبلاً ذکر شد ، این قندها یا با کمک شیرین کننده های مصنوعی یا قندهای طبیعی ساخته می شوند. در این قسمت ما یک دستور بسیار ساده برای تهیه این شکر در خانه ارائه می دهیم.

مواد لازم: 1 سر شکر ، 1 قاشق غذاخوری زعفران پخته ، 1 قاشق چایخوری طعم دهنده (شامل زنجبیل ، زیره یا هل) ، 2 قاشق غذاخوری گلاب و هفت لیوان آب

آماده سازی. ابتدا شکر را کاملا آسیاب کرده و در قابلمه ای پر از آب بریزید. قابلمه را روی آتش نگه دارید تا محلول غلیظی به دست آید. گلاب ، زعفران و عطر مورد علاقه خود را به محلول اضافه کرده و چند دقیقه بپزید.

یک قاشق چایخوری از مواد را روی سینی الکل قرار دهید. مواد شما باید گرم شوند تا محلول به سینی الکل بچسبد. وقتی گرمای لازم را دیدند ، آنها را روی سینی فر بریزید و بگذارید تا سرد شوند. پس از انجماد ، می توانید آنها را مانند شکر خرد کرده و مصرف کنید.

لازم است بعداً ذکر شود.

شکر به دست آمده با این روش شیرینی بسیار بیشتری نسبت به شکر طبیعی دارد ، بنابراین در نتیجه به طور متوسط ​​در مقایسه با شکر معمولی ، مقدار کمتری از آن در هر وعده مصرف می شود. رژیم غذایی می تواند به کاهش قند خون کمک کند. برای مشاهده آن کلیک کنید.

انواع این قندها:

انواع این قندها:

این قندها بر اساس نوع شیرین کننده مصنوعی مورد استفاده در آنها شناخته شده است. انواع مختلف شیرین کننده های مصنوعی عبارتند از:
• استویا
• مزایای:
• نئوتام
• سوکرالوز
• آسپارتام
• بگویید سولفام
• قند

در بخشهای بعدی محبوب ترین انواع این قند را ارائه می دهیم.

قند رژیمی اینا

این شکر جینا ، با قابلیت حل شدن سریع در آب ، محصولی از آلمان است. این قند با استفاده از شیرین کننده های مصنوعی مانند قند و سیکلامات و تهیه می شود و جایگزین مناسبی برای قند طبیعی در رژیم غذایی بیماران دیابتی است. لازم به ذکر است که این قند رژیمی دارای چربی ، کربوهیدرات ، پروتئین و نمک کمی است. رژیم دوست داری؟ برای دریافت رژیم لاغری روی پیوند کلیک کنید.

قند رژیم زنجبیل

این زنجبیل یکی از محبوب ترین شاخه های قند رژیمی است. مطالعات نشان داده است که زنجبیل می تواند سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کنترل کند. این پودر ناشتا گیاهی برای بسیاری از بیماران دیابتی در نظر گرفته شده است.

این زنجبیل ترکیبی از شیرین کننده های مصنوعی و زنجبیل است که علاوه بر طعم دلپذیر ، می تواند برای سلامتی انسان بسیار مفید باشد. استفاده از این غذا در ترکیب با چای و قهوه بسیار رایج است. علاوه بر زنجبیل ، استفاده از طعم های دیگر مانند زعفران و هل در قندهای رژیمی رایج است.

شکر رژیم کامور

شکر رژیم کامور

این شکر استتار با سوکرالوز ، یکی از محبوب ترین شیرین کننده های مصنوعی ساخته شده است. این شیرین کننده کالری ندارد ، تا 600 برابر شیرین تر از قند معمولی است ، عوارضی مانند قند خون بالا یا آسیب دندان یا لثه ندارد. برخلاف ساکارز قند طبیعی ، سوکرالوز شیرین کننده در بدن تجزیه نمی شود و بدون هیچ گونه عوارض جانبی دفع می شود. کامور به شکل قرص های رژیمی به فروش می رسد و می تواند جایگزین مناسبی برای قند طبیعی در رژیم غذایی انسان باشد.

این قرص قند چیست؟

انواع مختلف شکر از قبل معرفی شده در قالب قرص های رژیمی در بسته های مختلف به فروش می رسد. استفاده از این شیرین کننده های مصنوعی در نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه می تواند راه خوبی برای کاهش میزان مصرف قند افراد باشد. این محصولات برای بیماران دیابتی و همچنین افرادی که از رژیم خاصی برای کاهش وزن پیروی می کنند بسیار مثر است.

مزایا و معایب استفاده از شکر رژیمی

مانند هر ماده غذایی دیگر ، مصرف این قند می تواند فواید و مضرات مختلفی برای بدن انسان داشته باشد. در زیر به برجسته ترین این تأثیرات می پردازیم.

مزایای استفاده از شکر رژیمی

یکی از مهمترین مزایای استفاده از قندهای رژیمی حفظ سلامت دندان های شما است. اگرچه قندهای طبیعی می توانند به ساختار دندان آسیب برسانند و در دراز مدت به آن آسیب برسانند ، اما استفاده از قند مصنوعی هیچ خطری برای دندان ها ندارد.
مصرف قند طبیعی نقش زیادی در اضافه وزن دارد.

جایگزینی آن با قند مصنوعی می تواند تعداد کالری مصرفی فرد را در روز کاهش دهد و در طولانی مدت منجر به کاهش وزن شود. با این حال ، تحقیقات در این زمینه هنوز ادامه دارد.

معایب این قند.

معایب این قند.

قند رژیمی به آرامی در روده ها جذب می شود ، بنابراین استفاده از آنها می تواند منجر به اختلالات گوارشی مانند اسهال و نفخ شود. افرادی که سابقه افت قند خون دارند هنگام استفاده از این قند باید بسیار مراقب باشند. بی حالی ناگهانی به دلیل پایین بودن قند خون برای این گروه از افراد خطرناک است.

اگر کل مصرف روزانه قند شما بر اساس این قند باشد ، به طور متوسط ​​بدن شما قند طبیعی کمتری دریافت می کند ، که می تواند سطح قند خون را مختل کند. علاوه بر این ، استفاده از این قند به شدت برای کودکان و زنان باردار توصیه نمی شود.

اگرچه قندهای رژیمی می تواند هم برای بیماران دیابتی و هم برای افراد چاق مفید باشد ، اما استفاده از این مواد مصنوعی خطرات و عوارض جانبی را به همراه دارد. آرد ، کربوهیدرات ها و چربی ها در قندهای مصنوعی می توانند منجر به اختلالات مانند دیابت شوند ، زیرا مصرف آنها می تواند منجر به یک چرخه معیوب شود.

آزمایشات اخیر دانشمندان نشان داده است که این قند با تغییر متابولیسم بدن ، سطح قند خون را در برخی از بیماران افزایش می دهد. به همین دلیل است که استفاده از این محصول شکر و محصولات مرتبط در بسیاری از کشورهای جهان مانند آلمان ممنوع است.

خلاصه مقاله:

شیرینی یکی از محبوب ترین طعم های بشر است ، اما مصرف بیش از حد شکر می تواند مشکلات جسمی زیادی ایجاد کند. قند خون پایین می تواند باعث خستگی ، غش و بی خوابی شود. با این حال ، قند خون بالا می تواند منجر به بیماری های زیادی از جمله دیابت شود.

استفاده از شیرین کننده های مصنوعی و این قند محلول مناسبی برای بیماران دیابتی و افرادی است که از چاقی رنج می برند. این قند از شیرین کننده های مصنوعی مانند نیشکر یا منابع طبیعی قند به دست می آید. نمونه های معطر این محصول به وفور در بازار موجود است.

همچنین امکان تهیه قند رژیمی در خانه وجود دارد. مصرف این قند همچنین می تواند دندان ها را از آسیب محافظت کند. با این حال ، مصرف آن دارای تعدادی خطرات شناخته شده است ، از جمله مشکلات گوارشی یا تغییر در متابولیسم بدن. بنابراین ، استفاده از آن برای زنان باردار با سابقه افت فشار خون توصیه نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید