شکلات سفید نعناع فلفلی – ریشه های جدید من


کیک نعناع شکلاتی سفید

سلام دوستان.

بازگشت به منطقه این وبلاگ احساس خوبی دارد. از ابتدای سال جاری ، من بر آخرین پروژه خود ، My New Roots Growed – یک فضای آنلاین برای آموزش بهداشت متمرکز شده ام که به زودی راه اندازی می شود. Grow از زمان کتاب آشپزی من پرانرژی ترین پروژه در مقیاس بزرگ است ، زمانی به نظر می رسید که من چیز مهمی را به دنیا می آورم. وبلاگ در پس زمینه است ، که فضای زیادی برای رشد ، رشد خوب ایجاد می کند ، اما من فکر کردم با این دسر تعطیلات ستاره ای وارد فصل می شوم زیرا فصل کیک نعناع شکلاتی سفید است.

من در واقع این دستور را زمستان گذشته تهیه کردم ، اما مطمئن نبودم که با آن چه کنم. من فکر کردم که آن را منحصراً در Grow نگه دارم (زیرا اینجاست که بیشتر دستور العمل های من از این به بعد زندگی می کنند) ، اما چون بسیار منحصر به فرد و خوشمزه است ، احساس کردم فقط باید در جهان باشد. با الهام از شکلات تند شکلاتی که در استراحتگاه های مکزیک درست می کنم (مکان ها را به خاطر بسپارید 🙂

پوسته آن شکلات تلخ است و بسیار غنی و لذیذ با مقدار مناسب نمک است. داخل آن مخملی صاف است و به طرز اغواکننده ای خامه ای ، از بادام زمینی ، روغن نارگیل و شکلات سفید تهیه شده است. من بوسه نعناع را در چاشنی دوست دارم ، که قطعاً وجود دارد اما زیاد نیست. من نمی خواهم کسی احساس کند که در حال خوردن دسر و مسواک زدن همزمان است.

کیک نعناع شکلاتی سفید

چند نکته در مورد دستور غذا…

اگر از اسانس نعناع برای پر کردن پر کردن استفاده می کنید ، به نظرم اندازه گیری آن با قاشق مفید است ، اگر بطری دارای شرایط زیر است: نعنا زیاد! من دوست دارم در کل از 6 یا 7 قطره استفاده کنم ، اما اگر خیلی سریع بیرون بیاید ، به هیچ وجه نمی توانم مقدار آن را کنترل کنم. اگر از عصاره نعناع استفاده می کنید ، با یک چهارم قاشق چایخوری و به سلیقه خود شروع کنید.

اگر از رژیم گیاهخواری استفاده می کنید ، می توانید از شربت افرا به جای عسل در پر کردن استفاده کنید ، اما رنگ آن بیشتر قهوه ای / بژ است تا خامه ای. همچنین ، حتما شکلات سفید بدون شیر بدون چربی پیدا کنید ، زیرا اکثریت قریب به اتفاق شکلات سفید تجاری تولید شده حاوی مواد جامد شیر است. و سپس ، اگر واقعاً شکلات سفید گیاهی پیدا کردید ، لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید تا مطمئن شوید که حاوی روغن های هیدروژنه یا امولسیفایرهای عجیب نیست (یا فقط دعواهای خود را انتخاب کنید).

کیک نعناع شکلاتی سفید

طراحی کیک کاملاً به شما بستگی دارد ، اگرچه دانه های انار طعم روشن شادی جشن را ایجاد می کند. گزینه های دیگر شامل برگ های نعناع تازه ، قلاب کاکائو یا شکلات تلخ تراشیده است. حتی اگر روحیه جشن بیشتری دارید ، می توانید همه آنها را وارد کنید.

کیک را در یخچال نگه دارید تا برای لذت بردن آماده شوید ، سپس حدود 15-20 دقیقه قبل از سرو آن را سرو کنید تا سفت نشود. برش دادن و خوردن هنگام گرم شدن راحت تر است. قبل از برش دادن کیک از یک چاقوی تخت و بسیار تیز استفاده کنید و آن را زیر آب داغ قرار دهید تا سرخ شود.

اگر حوصله درست کردن پوسته را ندارید ، می توانید این دسر را فقط با پرکردن در یخچال تهیه کنید. داخل تابه مربع 8 اینچی / 20 سانتی متری با پلی اتیلن بریزید. it فنجان / 65 گرم سس سرخ شده ، قلاب کاکائو یا تکه های شکلات و داخل سفت شدن (حدود 2 ساعت) بریزید. به صورت مربع برش دهید و مستقیماً از فریزر لذت ببرید.

کیک نعناع شکلاتی سفید

کیک نعناع شکلاتی سفید:

  • برای پوست کندن!
  • 1: فنجان / 100 گرم هلو
  • : فنجان / 60 میلی لیتر روغن نارگیل ترجیحا با رایحه خنثی
  • 3: قاشق سوپخوری شربت افرا خالص
  • : قاشق چایخوری نمک دریایی دانه ریز
  • 1: فنجان ها / 150 گرم جو دوسر در صورت لزوم ، بدون گلوتن تقسیم می شود
  • 2: قاشق سوپخوری پودر کاکائو
  • برای تکمیل.
  • 1: فنجان ها / 200 گرم بادام هندی حداقل 4 ساعت خیس کنید
  • : فنجان / 175 میلی لیتر عسل خامه ای با شربت افرا ، اما مراقب باشید رنگ اصلی آن قهوه ای باشد
  • : فنجان / 125 میلی لیتر روغن نارگیل
  • 75: است: / 2.6 اونس شکلات سفید ذوب شده (در صورت تمایل بدون لبنیات و سبزیجات)
  • 2: قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • : قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
  • چند قطره اسانس یا عصاره نعناع فلفلی برای امتحان
  • انار نعناع ، قلاب کاکائو ، شکلات تلخ تراشیده ، برای تزئین ، اختیاری
  • پوسته را آماده کنید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک ماهیتابه یا ظرف پای 9 اینچی (23 سانتی متری) بهار را به آرامی با روغن نارگیل چرب کنید.

  • در غذاساز ، فنجان (50 گرم) جو دوسر را بالا بیاورید تا یک آرد درشت به دست آید ، در یک کاسه کوچک قرار دهید ، کنار بگذارید. بدون تمیز کردن ماشین ، پیکان را به یک خرده ماسه تبدیل کنید. روغن نارگیل ، شربت افرا ، نمک ، بلغور جو دوسر ، پودر کاکائو را اضافه کنید ، دوباره این کار را انجام دهید تا خمیر ترکیب شود. در نهایت ، 1 فنجان باقیمانده پودر جو دوسر و ناز شده را اضافه کنید تا جو دو سر خرد شود ، اما به هر حال ، بافت خاصی دارد. هنگام فشار دادن بین انگشتان ، خمیر باید کمی بچسبد. اگر نه ، سعی کنید کمی شربت افرا یا کمی بیشتر اضافه کنید.

  • حدود نیمی از خمیر را به طور یکنواخت در کف قالب پهن کنید. از وسط ، مخلوط را به طور مساوی در پایین فشار دهید ، در کنار صفحه پای بالا و پایین حرکت کنید. هرچه بیشتر خرده ها را در ظرف بچسبانید ، پوسته بهتر به هم می چسبد. با گرفتن یک قسمت کوچک در یک زمان ، از بقیه پوسته برای صعود به پهلو ، در تمام طول اسب استفاده کنید. چند سوراخ چنگال در قسمت زیرین پوست ایجاد کنید تا بخار خارج شود.

  • پوسته را باز نکنید ، به مدت 10 تا 15 دقیقه ، تا معطر شود ، در لبه های کمی تیره تر بپزید. از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • هسته را آماده کرده ، گندم سیاه را فشار داده و آبکشی کنید. در مخلوط کن با سرعت بالا ، گندم سیاه خیس شده ، عسل ، روغن ، شکلات ذوب شده ، وانیل ، نمک و نعنا را با هم مخلوط کنید ، سپس مخلوط کنید تا هسته آن کاملا یکدست شود. بسته به مخلوط کن ، صاف کردن ممکن است چند دقیقه طول بکشد. اگر مخلوط کن نیاز به مایع بیشتری دارد ، یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شیر گیاهی (یا کمی بیشتر) برای کمک به آن اضافه کنید.

  • مواد را داخل پوسته آماده شده بریزید و سطح آن را به طور مساوی صاف کنید. کیک را بدون پوشاندن روی سطح صاف یخ قرار دهید. چند ساعت در یخچال قرار دهید ، سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید ، یک شب در یخچال بگذارید یا حداقل 4 تا 6 ساعت ، تا زمانی که کیک بیفتد.

  • کیک را از فریزر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه قبل از برش روی پیشخوان بماند. طوری طراحی شده است که سرد سرو شود. در صورت تمایل ، آرن را با استادان نعناع ، دانه های انار ، قلاب کاکائو ، شکلات ذوب شده یا تراشیده توجیه کنید.

سارا بریتون

برای چاپ این دستور غذا اینجا را کلیک کنید

امیدوارم هر کجا که هستید ، هر آنچه را در این ماه جشن می گیرید ، سالم ، سالم و سپاسگزار باشید. امسال همه ما را به بزرگترین گره زندگی خود انداخته است ، و شادی های کوچک یافتن پیروزی های کوچک (به عنوان مثال ، بیرون رفتن در هوای تازه ، گذاشتن شام روی میز) در هر صورت برای افتخار من کافی است. بدون شک ، تعطیلات امسال متفاوت به نظر می رسد ، اما من می دانم که فقط سپاسگزارم که سقفی بر سر دارم تا کیک را با عزیزانم تقسیم کنم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه دوست عزیز

در نور و در عشق ، بهترین آرزوها برای فصل آینده.

سارا بی:

دیدگاهتان را بنویسید