طرز تهیه تنقلات رژیمی مرغ و قارچ – دکتر رویا خادمیان


22 3 - طرز تهیه تنقلات رژیمی مرغ و قارچ

طرز تهیه تنقلات رژیمی مرغ و قارچ

اسنک بار یکی از غذاهای خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. امروز می خواهیم رژیم غذایی تنقلات مرغ و قارچ را به شما راهنمایی کنیم.

مواد لازم برای تهیه میان وعده مرغ و قارچ

  • پیاز خرد شده – یک تکه
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • قارچ – پنج عدد
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • سینه مرغ ، دو عدد پخته
  • در صورت نیاز نان تست کنید

طرز تهیه پیش غذای مرغ و قارچ

  • پیاز را در روغن بریزید ، قارچ را اضافه کنید تا نرم شود.
  • فلفل دلمه ای را اضافه کنید ؛
  • مرغ را اصلاح کنید و مواد را پر کنید ؛
  • نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کنید ؛
  • سس سس کچاپ را روی نان تست بریزید ؛
  • مواد را روی نان ، سپس پنیر پیتزا را روی مواد بریزید ؛
  • یک تکه نان روی نان می گذاریم.
  • تنقلات را در ساندویچ ساز قرار دهید تا بپزد.

اطلاعات تغذیه ای میان وعده مرغ و قارچ

مقدار کل این میان وعده تهیه شده از این طریق 1800 کالری است که برای 12 نفر مناسب است. اگر این مقدار بر 12 تقسیم شود ، هر فرد مقادیر زیر را دریافت می کند:

  • کالری – 150
  • کربوهیدرات – 19.33 گرم
  • چربی – 3.88 گرم
  • پروتئین: 11.83 گرم

دیدگاهتان را بنویسید