طرز تهیه حلیم ایرانی طرز تهیه حلیم ایرانی [ Step By Step ] اخبار ساحل


ایرانی ها معمولا برای این کار انجام می دهند صبحانه (نگاه کنید به لینک) صبح یا هنگام افطار هنگام غروب آفتاب در ماه مبارک رمضان.

پخت حلیم به مهارت خاصی نیاز ندارد، اما به صبر و حوصله زیادی نیاز دارد.

مواد لازم حلیم ایرانی

بوقلمون یا مرغ: ۵۰۰ گرم

گندم بدون سبوس: ۵۰۰ گرم

پیاز: میانگین تعداد پیاز

نمک: یک لقمه

روغن: به مقدار لازم یا ۱۰۰ گرم کره

پودر دارچین: ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم حلیم ایرانی (حلیم)
حلیم ایرانی با حلیمی که در کشورهای عربی سرو می شود تفاوت دارد.

طرز تهیه حلیم ایرانی

بوقلمون (مرغ) و پیاز را خوب بپزید. سپس گوشت را قبل از خرد کردن یا مخلوط کردن در غذاساز پوره کنید.

باقالی را که هشت ساعت در آب مانده در قابلمه کوچکی می ریزیم و مقداری آب و نمک به آن اضافه می کنیم و روی شعله می گذاریم تا نرم شود. بعد از پختن گندم، گندم را خوب له کنید یا از غذاساز استفاده کنید تا گندم را با آب داخل قابلمه مخلوط کنید.

سپس گوشت چرخ کرده بوقلمون و گندم را با دو پیمانه آب جوش مخلوط کرده و غذا را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.

حلیم را باید مدام هم بزنید وگرنه بسوزد و به ته قابلمه بچسبد.

وقتی آماده شد با دارچین، شکر و روغن یا کره ذوب شده تزیین کنید.

طرز تهیه حلیم ایرانی

نکات تکمیلی در مورد حلیم فارسی:

  1. برای تهیه این غذای خوشمزه بهتر است از گندم کامل استفاده کنید زیرا دارای اثرات ضد انگلی و محافظت کننده عصبی است.
  2. هنگام خرید گندم دقت کنید که از رنگ سفید مرغوب تهیه شده باشد زیرا باعث نرمی و بافت بهتر آن می شود.
  3. پیاز را نباید خرد کرد زیرا کمی زمان می برد تا گوشت خوب بپزد. اگر پیاز خرد شده باشد به گوشت می چسبد و طعم نهایی غذا را خراب می کند.
  4. برای کاهش زمان پخت بهتر است به جای گندم پوست کنده از بلغور گندم استفاده شود.
  5. از قابلمه تفلون استفاده نکنید. قابلمه های مسی گزینه های بهتری هستند.
  6. گوشت را دو برابر گندم اضافه کنید تا نتیجه خوشمزه و غلیظ شود. مطمئن شوید که از شر آبی که گندم را در آن خیس کرده اید خلاص شوید زیرا طعم تند غذا می دهد.

امتیازات جایزه - حلیم فارسی

سوالات متداول:

  1. برای درست کردن حلیم ایرانی از چه گوشتی استفاده کنیم؟

برای طعم ملایم بهتر است از گردن، سینه و دنده بره استفاده کنید. هر چه گوشت بیشتر استفاده شود طعم بهتری دارد و خاصیت کشسانی بیشتری دارد.

  1. راز مت حلیم چیست؟

مهم ترین نکته، نوع گوشت مصرفی در غذا است. دنده بره جلوه های نرمی به نور می دهد. قبل از پختن گوشت نباید بریده شود. وقتی فرآیند پخت تمام شد، به جای خرد کردن، گوشت را تکه تکه کنید. از غذاساز هم استفاده نکنید.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر