طرز تهیه روتی مرغ به روش رستوران های فرانسوی


طرز تهیه روتی مرغ

روتی نام یک سبک آشپزی فرانسوی است. در این روش پخت مرغ که در ماریناد مخصوص پخته می شود، آن را با کمی مایع ماریناد در فر قرار می دهند. با پختن، مایع به عمق بافت های گوشت نفوذ می کند. به این ترتیب یک غذای مرغ بسیار خوشمزه خواهیم داشت. مرغ سوخاری می تواند سفره صبحانه را تزئین کند. بخش آشپزی خبرنامه با سرآشپز امیر محرابی امروز با شما و طرز تهیه روتی مرغ. با ما بمان

طعم مرغ پخته شده با این تکنیک چیز دیگری است. وقتی سبزیجات پخته شده در کنار آنها قرار می گیرند، تبدیل به یک منوی فوق العاده می شود. تهیه آن آسان است. آن را خیس کرده و برای پخت در فر قرار دهید. علاوه بر این، می توانید آن را با موادی که می خواهید طعم دار کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته ساواس ترکی به روشی آسان و کاربردی برای تزیین میز صبحانه!

مواد لازم برای تهیه روتی مرغ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سبزیجات به سبک رستورانی برای یک صبحانه سبک و مقوی!

برای مواد اصلی:

  • ران مرغ ۴ عدد
  • ۲۵۰ گرم سیب زمینی کوچک
  • یک هویج
  • ۸-۱۰ پیاز
  • ۴ حبه سیر

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت مرغ در کیسه فر را حتما امتحان کنید!

برای تهیه مایع طعم دار:

  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ قاشق غذاخوری ماست
  • قاشق دسر رب فلفل
  • ۱ قاشق چایخوری شکر
  • ۱ قاشق دسر فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • ۱ شاخه آویشن تازه
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل تند (اختیاری)
  • یک قاشق چایخوری نمک

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت مرغ کلاسیک به روشی آسان و سریع

مشاوره در مورد طرز تهیه روتی مرغ

هر چه بیشتر مرغ را ترشی کنید و در مایع نگه دارید، خوشمزه تر می شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کبابی با سبزیجات رنگارنگ

طرز تهیه روتی مرغ؟

برای خیساندن: همه مواد را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. ران ها را خوب مخلوط کنید.

موسیر و سیر رنده شده را اضافه کرده و حلقه کرده و در یخچال قرار دهید. بگذارید حداقل ۳ ساعت بماند.

در آخر ران ها را در ظرف پخت بریزید. پیاز، سیب زمینی و هویج را روی آن قرار دهید.

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. سپس آن را بیرون آورده و داغ سرو کنید. نوش جان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بالابان کباب، یک غذای خوشمزه ترکی از شهر اسکی معروف