طرز تهیه سوپ شیرین ترکی که یک سوپ مقوی رژیمی است


طرز تهیه آش ملاله

مطمئنیم از این سوپ که طعمی متفاوت و متمایز دارد لذت خواهید برد. ماه رمضان و سفره افطار باید با غذاهای سبک و مقوی تزیین شود. چه چیزی بهتر از سوپ! درست کردن انواع سوپ در این ماه پر برکت، علاوه بر مفرح بودن، باعث می شود با غذاهای سبک تری هم سر بزنیم. پرخوری کمتر و ناراحتی متعاقب آن. پس با بخش آشپزی خبرنامه ما و طرز تهیه سوپ ترکی ماهلوتا همراه باشید. اگر به دنبال دستور العمل های مختلف سوپ هستید، باید در اسرع وقت سوپ ماهلوتا را امتحان کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه روتی مرغ به روش رستوران های فرانسوی

مواد لازم برای طرز تهیه آش مهلوتا

  • ۱ فنجان عدس قرمز (۱۵۰ گرم)
  • ۲ قاشق غذاخوری بلغور گندم
  • دو قاشق غذاخوری برنج
  • یک هویج
  • ۱ عدد پیاز
  • یک قاشق چایخوری نمک

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته ساواس ترکی به روشی آسان و کاربردی برای تزیین میز صبحانه!

برای بافت سوپ:

  • یک عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۳ قاشق غذاخوری ماست

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سبزیجات به سبک رستورانی برای یک صبحانه سبک و مقوی!

برای تهیه سس:

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • قاشق روغن مایع
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل تند
  • قاشق چای خوری نعنا
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت مرغ در کیسه فر را حتما امتحان کنید!

طرز تهیه سوپ ماهلوتا؟

پیاز و هویج خرد شده را در کمی روغن تفت دهید، لوبیاها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

نمک و ۲ لیتر آب به مواد سرخ شده اضافه کنید و با درب بسته روی حرارت ملایم بپزید (ممکن است در نقطه جوش اول سرریز شود، پس قبل از پر شدن درب ظرف را بردارید).

وقتی سوپ پخته شد از مخلوط کن رد می شود و سس آماده می شود.

شیر و تخم مرغ و آرد را با همزن بزنید.

۲ قاشق غذاخوری سوپ را ۳ بار به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سپس سس را با موادی که در ابتدا ذکر شد آماده می کنیم.

تمام مواد سس را به مواد اصلی اضافه می کنیم و حرارت می دهیم. نوش جان

بیشتر بخوانید: سوپ برای کاهش وزن: یک دستور العمل عالی که به تسریع روند کاهش وزن کمک می کند!