طرز تهیه کتلت مرغ در کیسه فر را حتما امتحان کنید!


طرز تهیه کتلت مرغ در کیسه فر

کتلت مرغ با بافت لعاب ترکی با سس و ادویه عالی تهیه می کنیم. این دستور مرغ که یکی از دستور پخت های مورد علاقه شما خواهد بود برای مهمانان شما مفید خواهد بود. حتما ذخیره کنید و امتحان کنید. قسمت آشپزی خبرنامه با سرآشپز امیر محرابی با کتلت خوشمزه و خوش رنگ در خدمت شماست. با خبرنامه و طرز تهیه کتلت مرغ در کیسه فر همراه باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت مرغ کلاسیک به روشی آسان و سریع

مواد لازم برای طرز تهیه کتلت مرغ در کیسه فر

مواد تشکیل دهنده گوشت

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب سبزیجات از غذاهای خوش رنگ و خوشمزه برای ماه رمضان

مواد آب نمک

  • ۱ فنجان شیر
  • قاشق غذاخوری رب فلفل
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا، به مزه
  • چند پیاز
  • ۲ حبه سیر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • … یک قاشق چای خوری آویشن
  • فلفل قرمز خرد شده و ۱ قاشق چایخوری
  • نصف قاشق چایخوری زیره
  • قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • • ۱ قاشق چایخوری پودر کاری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ به راحتی در خانه

اشاره

می توانید مقدار را زیاد کنید و در دو کیسه فر جداگانه در همان سینی بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته عدس یک غذا و رژیم غذایی خوشمزه برای عاشقان کاهش وزن است

طرز تهیه کتلت مرغ در کیسه فر

مواد سس مرغ را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. مرغ خرد شده و آبکش شده را به این مخلوط اضافه کنید. سس باید تمام گوشت را بپوشاند. سپس این مواد را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید. برای چای گوشت مرغ هم می توانید از گوشت بره استفاده کنید. استفاده از بال مرغ نیز عالی است. همه چیز به سلیقه شما بستگی دارد.

سپس مواد گوشت ترشی را که تا حدودی سس ها از آن گرفته شده بود، داخل کیسه فر می گذاریم. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بپزید. زمان پخت بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه است.

وقتی شروع به قهوه ای شدن کرد، بالای کیسه فر را باز کنید و دوباره به مدت ۵-۱۰ دقیقه بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه یک تابه با سیب زمینی برای یک صبحانه رنگارنگ