مافین کدو تنبل آرد بادام – تغذیه اونس اون کلی


سردتر می شود ، یعنی… فصل کدو است! این مافین کدو تنبل آرد بادام برای میان وعده یا صبحانه یا قهوه قبل از تمرین خوشمزه است. در حالی که من عاشق خودم هستم کلوچه کدو جو دوسر عسلی همچنین ، من دوست دارم انواع دستور العمل های مختلف را امتحان کنم و آنها خیلی خوب بودند که نمی توان آنها را به اشتراک گذاشت. علاوه بر این ، آنها گیاهخوار بدون گلوتن هستند.

کیک کدو تنبل بدون گلوتن

مافین کدو تنبل بادام و قیمه

چیزی که بیشتر دوستش دارم کلوچه وقتی در مورد چاشنی و چاشنی صحبت می شود چقدر همه کاره هستند. اگر چند روز متوالی غذا خوردن را انتخاب کردید ، حتی می توانید آن را به صورت دسته ای مخلوط کنید. برخی از افزودنی های مورد علاقه من به مافین کدو تنبل آرد بادام دانه های کاکائو ، چیپس شکلات تلخ و دانه های نارگیل و شاهدانه است. با برخی از آنها ، من سعی کردم کدو را حتی بیشتر پمپ کنم ، و مقداری پوره به عنوان پر کننده اضافه کردم – این موفقیت بزرگی بود. فرصتهای بسیار زیاد.

من همچنین طرفدار زیادی دارم که کلوچه هایم را با کره گردو آغشته کنم. این یک راه عالی برای افزودن کمی پروتئین اضافی ، فیبر و چربی سالم به یک میان وعده کمی غنی تر است. مافین های شما با شیر یا ماست (چه لبنی و چه غیر لبنی) یکی دیگر از راه های سریع افزودن پروتئین است: چربی به میان وعده شما. مینی غذابه

مافین کدو تنبل گیاهی

مافین کدو تنبل گیاهی و بدون گلوتن:

مافین کدو تنبل با این آرد بادام حاوی گلوتن بدون محصولات لبنی ، گیاهخواران نیست ، نیازی به تغییر نیست. شاید پیدا کردن یک دستور العمل برای هر دو رژیم غذایی دشوار باشد در حالی که هنوز طعم و بافت را ارائه می دهند ، اما کاملاً مرطوب کننده ، نرم و خوشمزه هستند. آنها برای رویدادهای پاییزی و مجالس عالی هستند زیرا انواع نیازهای غذایی را برآورده می کنند (هر چند مطمئن باشید که آنها را با افرادی که به آجیل حساسیت دارند در میان نگذارید).

دستور تهیه کدو تنبل آسان
دستور تهیه کدو تنبل آسان

مافین کدو تنبل آرد بادام

این مافین های کدو تنبل آرد بادام در چند دقیقه تهیه می شوند و راهی گیاهی و بدون گلوتن برای جشن گرفتن فصل با طعم های پاییزی هستند.

زمان آماده سازی: 5: دقیقه

زمان پخت: 25: دقیقه

دوره: صبحانه ، دسر ، غذای جانبی

آشپزخانه آمریکایی:

  • 1 1/2: فنجان ها پودر بادام یا آرد
  • 1: قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1: قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2: قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل (من از Trader Joe mix استفاده می کنم)
  • 2: قاشق چایخوری دارچین
  • 3: تخم کتان (به 3 قاشق غذاخوری کتان آسیاب شده نیاز دارید)
  • 3/4: فنجان کدو تنبل ارگانیک (پخته یا کنسرو شده در خانه)
  • 1: قاشق سوپخوری عصاره وانیل
  • 3: قاشق سوپخوری شربت افرا خالص ارگانیک (یا 4 قاشق غذاخوری خمیر خرمالو)
  • افزودنیهای اضافی مانند مغز کاکائو و نارگیل خرد شده
  • در یک رامکین یا یک کاسه کوچک ، 3 گرم / گرم کتان را با 8-9 قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کرده و بگذارید بماند.

  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدبه

  • کیک را کمی با روغن زیتون یا روغن نارگیل چرب کنید.

  • تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

  • در یک کاسه دیگر ، تمام مواد مرطوب ، از جمله تخم مرغ کتان را مخلوط کنید.

  • به خشک و مخلوط کنید تا قوام یکدست اما مرطوب حاصل شود.

  • قاشق حتی در اسب کافئین دار است – باید 12 مافین یا 20-24 مینی مافین بدهد.

  • علاوه بر این ، با یک کاردک تصفیه شده ، مرکز مافین ها را فشار دهید ، 1 قاشق غذاخوری پوره کدو اضافه کنید.

  • افزودنی های دلخواه را اضافه کنید.

  • در فر قرار دهید و به مدت 22-25 دقیقه برای مافین معمولی و 15 دقیقه برای مینی مافین بپزید.

  • قبل از برداشتن کافئین از تخم مرغ ، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

کلمه کلیدی: مافین کدو تنبل آرد بادام ، بدون گلوتن ، گیاهی

کیک کدو تنبل بدون گلوتن

دستور العمل های پاییزی بیشتر.

در اینجا چند دستور العمل پاییزی دیگر وجود دارد که من دوست دارم وقتی در خارج سرد می شود آنها را تهیه کنم.

و برخی از دستور العمل های پاییزی من.

دیدگاهتان را بنویسید