ماهی تن نخود گیاهی 5 دقیقه ای – Desiree Nielsen:


هیچ چیز ساندویچ ماهی تن نخود گیاهی راضی کننده و آرامش بخش نیست. آن چنان آسان. فقط 5 ماده اولیه برای پخت و 5 دقیقه. تمام طعم مورد نظر شما این است: غنی از فیبر و پروتئین گیاهی. آیا نخود کاری می تواند انجام دهد؟

اگر مثل من هستید ، در دوران کودکی شما فقط دو ساندویچ اصلی وجود داشت: سالاد تخم مرغ و ماهی تن. مطمئناً شاید چند پنیر کبابی ، اما این ساندویچ های زرق و برق دار بود که من در مورد ساندویچ ها بسیار دوست داشتم زیرا شنیدم هيچ كس از آن نوع پنیر و گوجه فرنگی. در واقع ، مدتی طول کشید تا زیبایی ساندویچ خوب را در بزرگسالی درک کنم ، مانند Shiitake BLT من در کتاب آشپزی گیاهان بیشتر بخور…

من در حال حاضر یک سالاد تخم مرغ توفو در وبلاگ دارم ، بنابراین فکر کردم زمان آن رسیده است که دستور تهیه ماهی تن نخود را به شما معرفی کنم. اگر این دستور العمل های گیاهی شما را متقاعد نمی کند که می توانید ANKA را با گیاهان انجام دهید ، مطمئن نیستم چه اتفاقی می افتد. این ساندویچ تن ماهی گیاهی دارای تمام طعم هایی است که از سالاد ماهی تن سنتی انتظار دارید. اما در نظر من متخصص تغذیه متواضعانه اشاره می کند که دارای فیبر زیادی است که میکروبیوم روده شما را تغذیه می کند …!

مواد لازم برای ساندویچ نخودچی Desiree Nielsen ، متخصص تغذیه

مواد لازم ماهی تن نخود + جایگزینی

در اصل ، ماهی تن نخود تنها 5 ماده دارد: نخود فرنگی ، سس مایونز گیاهی ، سرکه برنج ، نمک + فلفل. سپس می توانید مواد و طعم ها را عوض کنید یا اقلام مورد علاقه خود را اضافه کنید.

  • نخود فرنگی. این یکی از اجزای قابل مذاکره است. سایر دانه های لوبیا بافت یکسانی ایجاد نمی کنند.
  • گیاهخوار می تواند. سس مایونز طعم این غذا را تا حد زیادی افزایش می دهد ، بنابراین مطمئن شوید که آن را دوست دارید. به نظر من ، Hellman vegan بهترین فروشگاه است (که حمایت نمی شود). بسته به اینکه ماهی تن شما چقدر پخته می شود ، کم و بیش از سس مایونز استفاده کنید.
  • سرکه برنج. من عاشق سرکه برنج هستم تا یک تانگو ظریف به آن اضافه کنم که واقعاً این ماهی طعم دار را ایجاد می کند. اگر سرکه برنج ندارید ، می توانید کاملاً از سرکه سیب استفاده کنید ، اما می خواهید کمتر استفاده کنید ، مزه و سازگار باشید ، زیرا طعم قوی تری دارد.
  • نمک + فلفل در صورت تمایل ، ماهی تن نخود را دوباره بچشید و بیشتر نمک + فلفل اضافه کنید. تفاوت بزرگی ایجاد خواهد کرد.
  • مکملسبزیجاتی را که معمولاً درست می کنید به ساندویچ های ماهی تن اضافه کنید ، مانند ترشی شوید ، کرفس ، پیاز یا قارچ. من کمی ترد کردن را برای بافت بیشتر دوست دارم.

طرز تهیه ماهی نخود آب شده

ماهی تن آب شده را دوست دارید؟ ماهی تن نخود کاملاً برای این کار مفید است. به سادگی نان را روی صورت ، با ماهی آزاد ، با ماهی نخود فرنگی ، پنیر سبزیجات مورد علاقه خود ، روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی زیر جوجه های گوشتی به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.

نحوه نگهداری ماهی نخود گیاهی

ماهی تن نخود فرنگی واقعاً برای 3-4 روز در ظرفی قابل نگهداری در یخچال خوب است ، بنابراین برای پخت و پز عالی است. من توصیه می کنم با استفاده از کمی سس مایونز برای ذخیره سازی طولانی تر ، و کمی قبل از سرو برای تازه کردن بافت ، کمی اشتباه کنید.

پیشنهادات:

این ساندویچ ها را روی نان های سبوس دار ، کراکر یا کلوچه های مورد علاقه خود سرو کنید … اما اگر فیبر و پروتئین بیشتری می خواهید ، توصیه می کنم از نان های 100٪ غلات کامل استفاده کنید.

حتی می توانید یک قاشق غذاخوری به ظرف سالاد اضافه کنید یا آن را به جای گوشت یا کیک در یک میان وعده قرار دهید.

این ماهی نخود طعم کاری فوق العاده ای دارد. قاشق چای خوری (2 میلی لیتر) پودر کاری را به مخلوط اضافه کنید.

دستور ساندویچ نخودچی Desiree Nielsen متخصص تغذیه

ساندویچ های گیاهی سالم تر

مجموعه ای از ساندویچ نخودچی Desiree Nielsen متخصص تغذیه

دستور پخت را چاپ کنید
دستور پین:

ماهی تن نخود گیاهی 5 دقیقه ای

با تمام طعم و مزه ای که می خواهید ، این ساندویچ های ماهی تن نخود گیاهی راحت تهیه می شوند ، فیبر بالایی دارند و پروتئین گیاهی زیادی دارند.

زمان آماده سازی:5: دقیقه

کل زمان:5: دقیقه

دوره: مژه ، دوره اولیه

آشپزخانه. آمریکایی:

رژیم غذایی. بدون گلوتن ، گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: نخود فرنگی ، ساندویچ

ترجیح رژیم غذایی فاقد گلوتن ، بدون آجیل ، گیاهخوار ، گیاهخوار

خدمات: 4: تحویل:

نویسنده: Desiree Nielsen، RD:

عناصر:

ماهی تن نخود

  • 1: 14 اونس می تواند نخود فرنگی بدون نمک (یا 1 ½ فنجان نخود فرنگی پخته) سیل زده و خشک شده است
  • : فنجان سس مایونز گیاهی
  • 1: قاشق سوپخوری سرکه برنج (یا 2 قاشق چای خوری سرکه سیب)
  • : قاشق چایخوری نمک
  • فلفل تازه ترک خورده
  • : فنجان پیاز قرمز یا جعفری ریز خرد شده
  • 1: ساقه: کرفس ریز خرد شده

برای ساندویچ

  • 4: لایه های نان ساده یا بدون گلوتن مورد علاقه شما (من غلات جوانه زده یا مخمر را دوست دارم)

دستورالعمل ها:

  • از یک غذاساز کوچک برای بلند کردن نخود فرنگی چند بار استفاده کنید ، سپس آنها را به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید. یا آنها را با چنگال در کاسه ای خرد کنید.

  • سس مایونز ، سرکه ، نمک و فلفل و نخودها را کاملاً مخلوط کنید. با پیاز و کرفس مخلوط کنید. نمک و فلفل را بچشید تا مزه دار شود یا یک شاخه دیگر سرکه برنج اضافه کنید.

  • در صورت ریزش نان ، نان خود را کمی تفت دهید. ماهی نخود فرنگی را به 4 تکه نان تقسیم کنید. روی آن را با یک تکه دیگر یا با یک صورت باز برای اشتهای کوچکتر سرو کنید.

یادداشت

ماهی تن نخود فرنگی واقعاً به مدت 3-4 روز ، در ظرف بسته شده در یخچال به مدت 3-4 روز ذخیره می شود.
من به شما توصیه می کنم قبل از استفاده از سس مایونز کمتر برای ذخیره سازی طولانی تر و قبل از افزودن کمی بیشتر برای تازه کردن بافت ، اشتباه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید