مصرف آجیل


مصرف آجیل

گردو و دانه ها یک غذای محبوب هستند و به گفته متخصصان تغذیه ، آنها سرشار از مواد مغذی هستند و استفاده از آنها برای سلامتی بسیار مفید است. هزاران سال است که دانه ها در همه قاره های جهان مورد استفاده قرار می گیرند ، آنها غذای خوبی برای انسان هستند. در این مقاله ، از وب سایت رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، قصد داریم مزایای خوردن آجیل را توضیح دهیم.

دانه ها فاقد کلسترول و حاوی چربی های اشباع نشده هستند که می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. دانه ها حاوی منیزیم هستند که به تقویت ساختار استخوان ها کمک می کند. دانه ها حاوی ناکرویم هستند که بر عملکرد انسولین تأثیر می گذارد. دانه ها حاوی روی هستند که برای رشد و بهبود زخم مورد نیاز است. منگنز ، که بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند ، ماده مغذی موجود در غلات است.

دانه ها منبع خوبی از ویتامین E هستند.

آنها آنتی اکسیدان های قوی هستند. دانه ها ، مانند همه غذاهای گیاهی ، سرشار از فیبر ، مواد شیمیایی گیاهی هستند که هر دو از سرطان و بیماریهای مزمن محافظت می کنند.
این غذای ارزشمند را می توان به صورت خام ، بو داده یا پودر شده مصرف کرد. انواع مختلفی از دانه ها وجود دارد: بادام ، فندق ، آجیل برزیلی ، گردو ، پسته ، بادام زمینی و شاه بلوط. دانه های سویا وقتی خشک و سرخ می شوند دانه محسوب می شوند.

نکاتی در مورد دانه ها

آفلاتوکسین.

بادام زمینی یکی از دانه هایی است که بیشتر مستعد ابتلا به قارچ های تولید کننده آفلاتوکسین است. آفلاتوکسین سمی است که می تواند برای انسان سرطان زا باشد. این سم در کره بادام زمینی و کره بادام زمینی یافت می شود.
آفلاتوکسین ها را می توان در ذرت ، برنج ، گندم ، سویا و ذرت خوشه ای نیز یافت. شرکت های بادام زمینی و محصولات آنها مسئول آزمایش آفلاتوکسین هایی هستند که برای آنها خطرناک نیست. با این حال ، محققان نگران تاثیرات طولانی مدت آفلاتوکسین ها بر بدن هستند.

حساسیت

بادام زمینی و دانه های درخت یکی از هشت آلرژی زای شایع هستند. اگر والدین به غلات سبوس دار مانند عدس ، لوبیا و نخود فرنگی حساسیت دارند ، احتمال اینکه فرزندان آنها به این مواد حساسیت داشته باشند وجود دارد. با این حال ، کسانی که سابقه حساسیت خانوادگی ندارند ممکن است به این دانه ها حساسیت داشته باشند. آکادمی آسم و آلرژی آمریکا توصیه می کند که برای کودکان زیر سه سال گردو نخورید.

مصرف آجیل توسط متخصص تغذیه در اصفهان

ملاحظات زیست محیطی

علف کش ها به طور گسترده ای در تولید بذر استفاده می شوند. برخی از نمونه ها عبارتند از:

اندوسولفان ها

استفاده از این علف کش در بسیاری از کشورهای جهان ممنوع است. با این حال ، هنوز در ایالات متحده و هند برای تولید انواع خاصی از دانه ها استفاده می شود. این علف کش برای کارگران مزرعه و کسانی که در این مزارع زندگی می کنند خطرناک است. مطالعه ای که در دسامبر 2003 در هند انجام شد نشان داد که پسرانی که در این مزارع زندگی می کردند یا کار می کردند ، در اواخر بلوغ بودند. آزمایشات روی حیوانات نشان داده است که علف کش روی سیستم عصبی مرکزی تأثیر می گذارد ، می تواند به کلیه ها ، کبد و بیضه ها آسیب برساند. همچنین جان حیوانات و ماهیان را تهدید می کند.

سی و پنجمین:

این علف کش ده ها سال است که در کشت بذر مورد استفاده قرار می گیرد و ثابت شده است که برای موجودات آبزی مضر است.

فسمیت

این علف کش در کشت پسته استفاده می شود و ثابت شده است که به زنبورها آسیب جدی می رساند.

آترازین

این علف کش به طور گسترده ای در ایالات متحده استفاده می شود. ماهی ها و قورباغه ها نشان داده اند که می توانند بر باروری انسان تأثیر منفی بگذارند.

دیازینو

این علف کش به دلیل اثرات آن بر روی خاک شناخته شده است ، در کشت بادام زمینی استفاده می شود ، برای زنبورها ، پرندگان بسیار سمی است. پس از جمع آوری دانه ها ، آنها را با متیل بروماید ، علف کش سمی ضد عفونی می کنند. به احتمال زیاد متیل بروماید هنگام خوردن دانه ها آسیبی به شما نمی رساند. با این حال ، متیل بروماید برای افرادی که در مزرعه کار می کنند بسیار خطرناک است. همچنین به لایه ازن آسیب می رساند.

روشهای حل مشکلات دانه

از سموم دفع آفات خودداری کنید

یکی از راه های جلوگیری از آفت کش ها استفاده از دانه های درختان ارگانیک است. متأسفانه تعداد مزارع ارگانیک بسیار کم است. این اقتصادها در آمریکا بسیار اندک است. محصولات ارگانیک و مواد غذایی به گونه ای رشد می کنند که در فصل رشد از آفت کش های بی ضرر یا بسیار مضر استفاده می شود. محصولات ارگانیک و پرورش غذا گران است. محصولات ارگانیک در بازار با قیمت بالاتری نسبت به محصولات معمولی به فروش می رسند که یکی از دلایل فراوانی تولید و پرورش آنها نیست.

توجه به خرید و ذخیره بذر

دانه ها از نژادهای مختلف هستند. بذرهای دارای پوست را می توان برای مدت طولانی ذخیره کرد ، به راحتی پوسیده نمی شوند ، فقط باید در جای خشک و خنک نگهداری شوند. بذرهای پوست کنده را می توان بیشتر نگهداری کرد ، مخصوصاً اگر سرخ شوند. اگر می خواهید آنها را بیش از 6 ماه نگه دارید ، آنها را در فریزر قرار دهید. می توانید دانه ها را به صورت خرد شده خریداری کنید. این باعث صرفه جویی در وقت شما می شود ؛ اما هر دو گرانتر هستند و شما باید در نگهداری آنها دقت بیشتری داشته باشید زیرا می توانند سریعتر خراب شوند. توصیه می شود دانه ها را با پوست بخرید و آنها را خودتان خرد کنید. وقتی کپک روی دانه ها مشاهده کردید ، فوراً آنها را بیرون بریزید. دانه های گلابی ترجیح داده می شوند تا بادام زمینی حاوی سم آفلاتوکسین کمتری باشند.


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی تغذیه مقدار غذا و.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه اصفهان کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

تفاوت جوش شیرین و جوش شیرین

از شاخص قند خون چه می دانید؟

آیا ارزش خوردن گوشت را ندارد؟

هشدار Arn هنگام استفاده از آکریل آمید



دیدگاهتان را بنویسید