مهمانی شب جو دوسر. 6 دستور العمل خوشمزه – Osinga Nutrition


آیا جو دوسر یک شبه را دوست دارید؟ من مطمئن هستم !! من هر روز آنها را می خورم.

با این حال ، برای جلوگیری از کسالت ، سعی می کنم تا آنجا که ممکن است طعم ها را مخلوط کنم. بنابراین امروز این طعم های جالب جدید را برای شما به ارمغان می آورم.

اگر تا به حال جو دوسر نخورده اید ، این یکی از آنهاست روش پخت بلغور جو دوسربه بنابراین به جای پختن جو دوسر روی اجاق گاز یا در مایکروویو ، جو دوسر خام را با شیر بریزید. این فرآیند جذب به جو دوسر اجازه می دهد تا مایع را جذب کرده و آنقدر نرم شود که آن را با بی دقتی بخورد. فقط لازم است اجازه دهید تا جو دو ساعت خیس بخورد و در یخچال استراحت کند. اما ایده آل است اگر آن را یک شبه خیس کنید … از این رو نام آن بلغور جو دوسر یک شبه است.

صبح روز بعد دارید ظرف یا قوطی آماده ، خوشمزه ، خامه ای یا “بلغور جو دوسر”. قوام مانند فرنی یا پودینگ است. یک صبحانه آسان تهیه می کند ، که بافت غلیظ تر و کرمی تری نسبت به بلغور جو دوسر گرم دارد.

به من بگویید که می خواهید کدام یک را امتحان کنید.

جو دوسر نارگیلی توت فرنگی

  • 1/2: فنجان جو دوسر
  • 1/2: فنجان شیر بادام
  • 1/2: فنجان ماست سبزی یا یونانی
  • 2: قاشق سوپخوری دانه های شیعه
  • 1: فنجان توت فرنگی بریده شده
  • 1: قاشق سوپخوری آب افرا
  • 2: قاشق سوپخوری نارگیل خرد شده

پای کدو جو دوسر یک شبه

  • 1/2: فنجان جو دوسر
  • 1/2: فنجان شیر بادام
  • 1/2: فنجان ماست سبزی یا یونانی
  • 2: قاشق سوپخوری دانه های شیعه
  • 1: قاشق سوپخوری آب افرا
  • 1: موز له شده
  • 1/2: فنجان پوره کدو تنبل

جو دوسر موز انبه

  • 1/2: فنجان جو دوسر
  • 1/2: فنجان شیر بادام
  • 1/2: فنجان ماست سبزی یا یونانی
  • 2: قاشق سوپخوری دانه های شیعه
  • 1/2: فنجان انبه: منجمد
  • 1: موز
  • انبه و موز را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید.

  • تمام مواد دیگر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. لذت بردن!

جو دوسر موز کره بادام

  • 1/2: فنجان جو دوسر
  • 1/2: فنجان شیر بادام
  • 1/2: فنجان ماست سبزی یا یونانی
  • 2: قاشق سوپخوری دانه های شیعه
  • 1: قاشق سوپخوری آب افرا
  • 1: موز بریده شده
  • 1/8: فنجان کره بادام

خمیر کوکی یک شب جو دوسر

  • 1/2: فنجان جو دوسر
  • 1/2: فنجان شیر بادام
  • 1/2: فنجان ماست به صورت یونانی یا گیاهی
  • 2: قاشق سوپخوری دانه های شیعه
  • 1: موز له شده
  • 1: قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4: فنجان چیپس شکلات تلخ

پیت سیب جو دوسر یک شبه

  • 1: سیب بریده شده
  • 2: قاشق چایخوری دارچین
  • 1: قاشق سوپخوری آب افرا
  • 1/2: فنجان جو دوسر
  • 1/2: فنجان شیر بادام
  • 1/2: فنجان ماست به صورت یونانی یا گیاهی
  • روغن را بپاشید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیب خرد شده ، شربت افرا و دارچین را اضافه کنید. سرخ کنید تا سیب نرم شود ، حدود 10 دقیقه.

  • تمام مواد دیگر را همزمان مخلوط کنید.

  • سیب پخته شده را روی جو دوسر بریزید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید