نان موز بلوبری بدون گلوتن با بلغور جو دوسر


این نان موز کم قند (به طور طبیعی شیرین شده) را با زغال اخته آبدار بپزید. این نان سریع از بلغور جو دوسر برای یک میان وعده سالم بدون گلوتن در هر زمان از روز تهیه می شود.

اگر این دستور غذا را دوست دارید ، باید این نان موزی شکلاتی و کلوچه موز مورد علاقه من را امتحان کنید.

نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر در زمینه سفید در لایه های ضخیم

من آماده هستم که برای تهیه مافین و دستور العمل های سریع با پلیس قند تماس بگیرم.

آیا به دستور العمل های کدو تنبل ، کدو سبز یا نان موز که حاوی شکر ناپسند هستند توجه کرده اید؟ هم در دستور غذا و هم در فروشگاه ها ، ما همه گیر کیک مافین / بمب قندی داریم.

این مشکل به دلایل زیادی وجود دارد.

  1. تنها طعم شما شکر است. دلتان برای کدو خاکی ، موز طبیعی شیرین ، گردوی ترد ، بلوبری ترش و شیرین تنگ می شود.
  2. ما مافین و کوکی ها را نسبتاً سالم می دانیم. قطعات را می پیچیم و در جعبه های نهار بچه هایمان می گذاریم. آنها برای صبحانه به عنوان یک وعده غذایی غنی برای شروع روز سرو می شوند ، این واقعا یک تکه کیک پنهان است.

بگذارید واضح باشیم. من با دسر و کیک مشکلی ندارم. ترجیح می دهم کلوچه ها و نان های سریع من در یک دسته باشند.

من اینجا هستم تا این معضل را اصلاح کنم. مافین و دستور العمل های نان سریع که در شهر دیوانه بسیار خوشمزه هستند و کم قند هستند. برنده!

این برای دوستان من چالش سختی نیست.

  • شما همیشه می توانید صفحه ای از کتاب من بردارید و قند دستور غذا را کاهش دهید. من همیشه این کار را انجام می دهم.
  • جایگزینی شکر تصفیه شده با شیرین کننده های طبیعی مانند شربت افرا ، عسل یا شکر نارگیل را در نظر بگیرید.
  • میوه ها به طور طبیعی شیرین هستند و افزودن موز ، انواع توت ها یا هر میوه ای می تواند به راحتی قند اضافه شده به دستور غذا را کاهش دهد.

پس از کاهش قند خون ، بدن شما خود را تنظیم می کند: گویی سیستم اعلان داخلی دارید وقتی چیزی خیلی شیرین است. زبان شما در حال جمع شدن است ، ممکن است سردرد داشته باشید. پس از همه ، ما در مورد میزان قند موجود در بدن خود انتخاب داریم. من مفتخرم که روی دستورالعمل هایی که حاوی شیرین کننده های تصفیه نشده و مقدار زیادی مواد مغذی هستند کار می کنم ، بنابراین آنچه شما روی میز ناهار و میز کودک خود می گذارید ، غذای مورد نیاز خانواده شما را می دهد.

بیا آماده بشیم.

مواد لازم برای تهیه نان موز بلوبری با بلغور جو دوسر

علائم و تغییرات

اندازه های دقیق و مواد تشکیل دهنده را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • موز – به طور طبیعی ، آنها به تنهایی شیرین هستند. دستور العمل های زیادی وجود دارد که از موز فقط به عنوان شیرین کننده استفاده می کند. برای تهیه نان موز خوب ، می خواهید مطمئن شوید که موز قهوه ای است یا حداقل شروع به قهوه ای شدن می کند. این باعث افزایش شیرینی می شود و اطمینان حاصل می کند که موز به راحتی خرد می شود.
  • جو دوسر جو دوسر مناسب برای این دستور غذا یا بلغور جو دوسر است. جو دوسر را مخلوط کنید تا یک بلغور جو دوسر سریع تهیه شود. من به شما توصیه می کنم از “جو دوسر سریع” دوری کنید ، وقتی مخلوط شود و در غذاهای پخته استفاده شود ، آنها کمی کسل کننده می شوند.
  • تخم مرغ – تخم مرغ های ارگانیک بزرگ.
  • شکر نارگیل – این انتخاب ترجیحی من برای شکر تصفیه نشده است. به راحتی می توانید شکر افرا یا شکر قهوه ای را جایگزین کنید.
  • روغن آووکادو – روغن نارگیل یا کره نیز مثر است
  • شیر جو دوسر – یا هر شیر در دست شما
  • عصاره وانیل و مکمل بادامt – افزودن عصاره بادام به نان موز جادویی محض است.
  • بلوبری – تازه چیزی است که من در این دستور غذا استفاده کردم ، اما شما به راحتی می توانید از یخ زده استفاده کنید.

GOR OOL ONEOTIONS که از آن استفاده خواهید کرد.

نان زغال اخته تازه از فر آبی در تابه بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر

طرز تهیه نان موز زغال اخته بدون گلوتن با بلغور جو دوسر

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  • روی یک قالب استاندارد نان کاغذ روغنی بگذارید.
  • موزها را با چنگال در یک کاسه مخلوط کنید. با تخم مرغ ، شکر ، روغن ، شیر و عصاره مخلوط کنید تا مخلوط شود.
  • در یک کاسه جداگانه ، مواد خشک را مخلوط کنید: بلغور جو دوسر ، نمک ، جوش شیرین و بیکینگ پودر. هم بزنید تا ترکیب شود.
  • مواد مرطوب را در مواد خشک و مخلوط کنید.

نان موز بلوبری ، تهیه شده از بلغور جو دوسر و زغال اخته ، مخلوط شده است

  • داخل زغال اخته تا کنید ، چند عدد برای تزئین نگه دارید.
  • به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که خمیر دندان در مرکز قرار بگیرد ، بپزید.

خمیر نان موز بلوبری تهیه شده با بلغور جو دوسر

نکاتی در مورد تهیه نان موز بلوبری بلغور جو دوسر بدون گلوتن

  1. زیاد بپزید. این قانون طلایی است. اگر نان را برای مدت طولانی در فر بگذارید خشک می شود و رطوبت خود را از دست می دهد.
  2. دستور العمل را دنبال کنید و تمام مواد مایع را در آن قرار دهید. این باید اطمینان حاصل کند که نان موز مرطوب و نرم دارید.
  3. خمیر را بیش از حد بار نکنید. بعد از ترکیب مواد ، خمیر را داخل قالب بریزید و بپزید. خمیر بیش از حد پخته شده از بلغور جو دوسر می تواند بافت انبار ایجاد کند.

نان موز بلوبری را با بلغور جو دوسر با یک لقمه بپوشانیدسوالات متداول:

طرز تهیه بلغور جو دوسر

به سادگی 1 فنجان جو دوسر را اندازه بگیرید ، به مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید ، مخلوط کنید تا جو دوسر آردپاشی شود. خیلی ساده!

چه چیزی باعث می شود این دستور نان موز بلوبری فاقد گلوتن باشد؟

این نان موز بلوبری از بلغور جو دوسر تهیه شده است که می توانید آن را با فریز کردن در مخلوط کن جو دوسر تهیه کنید. اطمینان حاصل کنید که جو دوسر بدون گلوتن معتبر خریداری کرده اید.

البته جو دوسر حاوی گلوتن نیست ، اما اغلب فرآوری می شود. کارخانه های پردازش گندم در مورد و / یا آلودگی متقابل نگرانی دارند.

آیا باید از بلغور جو دوسر برای تهیه نان موز بلوبری بدون گلوتن استفاده کنم؟

شما می توانید از هر آرد بدون گلوتن که می خواهید استفاده کنید ، اما من یک دستور العمل پیدا کردم که به طور خاص از آن آرد استفاده می کرد. این دستور غذا با بلغور جو دوسر آزمایش شده است.

برش های ضخیم نان موز بلوبری که با بلغور جو دوسر تهیه شده استآیا می توان از بلوبری یخ زده برای نان موز بلوبری استفاده کرد؟

بله ، می توانید از بلوبری یخ زده استفاده کنید ، اما بهتر است ذوب شده و مایع اضافی تخلیه شود.

نحوه سرو نان موز بلوبری

نان موز را مانند کلوچه یا کلوچه سرو کنید. سرو با کره ، مربا یا پنیر خامه ای همراه خوبی برای این نان است. همچنین می تواند به عنوان دسر با قهوه یا چای سرو شود.

بهترین راه برای ذخیره نان موز بلوبری

محصولات پخته شده با استفاده از بلغور جو دوسر به سرعت خراب می شوند. حداکثر 5 روز در یخچال و 2 روز روی پیشخوان (خوب بسته بندی شده) نگهداری کنید.

آیا می توانم نان موز بلوبری منجمد را فریز کنم؟

نان موز بدون گلوتن به خوبی منجمد می شود. توصیه می کنم نان را در یک بسته بندی قرار دهید ، سپس نان را در کیسه یخچال قرار دهید. این روش باعث می شود نان به خوبی خنک شود. برای ذوب شدن ، نان را از فریزر بیرون آورید و بگذارید چند ساعت روی پیشخوان آب شود.

یاد آوردن.

  • جو دوسر یک جایگزین عالی برای شیرینی ها است
  • بلوبری نان موز را بهتر می کند
  • در مصرف نان موز زیاده روی نکنید
  • همیشه هنگام نگهداری شیرینی های بلغور جو دوسر در یخچال ، نان موز خود را به خوبی بسته بندی کنید
  • این نان موز یک میان وعده عالی با یک فنجان چای در پایان روز است

بلوبری روی سطح سفیدزاویه تغذیه

BLUEBERRIES (AKA bloobs) OY EC ANTIBODY شما.

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به دلیل توانایی آنها در مبارزه با رادیکال های آزاد مضر ، مزایای سلامتی زیادی را به همراه دارند. آنتی اکسیدان ها از آسیب سلولی جلوگیری کرده و می توانند در برابر بیماری های مزمن محافظت کنند.

بلوبری حاوی انواع خاصی از آنتی اکسیدان ها به نام فنول ، به ویژه فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها است.

اندازه گیری آنتی اکسیدان های غذایی با چیزی به نام مقیاس ORAC انجام می شود. ORAC که مخفف جذب اکسیژن رادیکال است ، یک آزمایش آزمایشگاهی است که “سعی می کند” ظرفیت آنتی اکسیدانی کلی غذا را اندازه گیری کند.

محققان مرکز ACA Mayer در ORAC تخمین می زنند که افزایش مصرف روزانه به 3000 تا 5000 ORAC به احتمال زیاد تأثیر قابل توجهی بر ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما و بافت خواهد داشت.

زغال اخته وحشی دارای ارزش ORAC 9،621 (در هر فنجان) و زغال اخته غیر وحشی 46669 است. هر دو نمرات بسیار بالایی دارند و راهی عالی برای به دست آوردن آنتی اکسیدان های ارتقا دهنده سلامتی است.

تغییرات رژیم غذایی برای این دستور غذا.

این دستور العمل بدون گلوتن گیاهی است.

  • گیاهخوار – در این دستور تخم مرغ های سنتی را با تخم کتان جایگزین کنید.
  • سرخپوش – آرد بادام را با جو دوسر جایگزین کنید.

بیشتر قبل از دوستان IP که دوست خواهید داشت.

خامه ترش بلوبری

بلوبری و بلغور جو دوسر پخته شده با خامه

کیک زغال اخته Bundt بدون گلوتن:

هلو کفاشی زغال اخته

روی نان موز بلوبری را با بلغور جو دوسر و مقدار زیادی زغال اخته اضافی بپوشانید.

مشتاقانه منتظر امتحان این دستور بلغور جو دوسر با موز زغال اخته بدون گلوتن هستم. وقتی درست کردید ، عکسی بگیرید من را در Instagramabrapappa علامت گذاری کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را نشان دهم.

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که امتیاز دهید و در زیر نظر بدهید. من عاشق شنیدن صحبت هایی هستم که دستور العمل های من را آماده کرده اند.

نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر در زمینه سفید در لایه های ضخیم

نان موز بلوبری بدون گلوتن با بلغور جو دوسر

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

این نان موز فوق مرطوب و بدون گلوتن با زغال اخته آبدار منفجر می شود. مربای روغن جو دوسر و آووکادو ، این برش نان موز بلوبری ، راهی عالی برای شروع روز شما است.

زمان آماده سازی: 20: دقیقه

زمان پخت: 45: دقیقه

دوره: خوب پخته شد

آشپزخانه آمریکایی:

خدمات: 8: لایه های ضخیم

کالری: 242: کیلوکالری

دستورالعمل ها:

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.

  • روی ظرف نان کاغذ روغنی بچینید.

  • موزها را در یک کاسه خرد کنید. با تخم مرغ ، شکر ، روغن ، عصاره بادام ، عصاره وانیل و شیر مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود
  • در یک کاسه جداگانه ، بلغور جو دوسر ، نمک ، جوش شیرین و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
  • مواد مرطوب را به خشک اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • داخل بلوبری بگذارید.

  • خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید ، روی آن را با شکر نارگیل بپاشید.

  • به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان در مرکز تمیز بیرون بیاید ، بپزید.

یادداشت

ترازو ذخیره سازی
برای بهترین نتیجه ، نان موز را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

وینگ آرایل. 1:لایهکالری: 242:کیلوکالریکربوهیدرات ها 36:است:پروتئین: 5:است:چربی: 10:است:چربی های اشباع شده. 1:است:چربی اشباع نشده 2:است:چربی اشباع شده. 6:است:چربی ترانس 1:است:کلسترول: 47:میلی گرم:سدیم 270:میلی گرم:پتاسیم 298:میلی گرم:فیبر: 4:است:قند. 14:است:ویتامین A: 113:IU:ویتامین سی: 6:میلی گرم:کلسیم 40:میلی گرم:اهن: 1:میلی گرم:

آیا می توانم در زمینه غذا به شما کمک کنم؟

آدرس ایمیل خود را در قسمت زیر وارد کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه اینها برای شما است



دیدگاهتان را بنویسید