نان نارگیل گیلاس – یک ماده کامل


نان نارگیل گیلاس

نان نارگیل گیلاس شیرین برای صبحانه؟ چرا روی زمین نیست؟

این نان بدون گلوتن ، بدون محصولات لبنی و سبزیجات و بسته بندی شده با مهربانی پپیتا ، سیب ها دارای گیلاس های شیرین غلیظ هستند. توصیه می کنم آن را خرد کرده و در روغن نارگیل سرخ کنید.

نصیحت مفید. دو نان بپزید ، یکی را فریز کنید: و بعد از ظهر که نیاز به شیرینی کمی با فنجان بعد از ظهر دارید ، آن را برش دهید. البته ، دیگری گرم غذا می خورد.

GF / DF / VEGAN:
(10 لایه ایجاد می کند)

عناصر:

1 فنجان آرد خود محلول GF
1 لیوان شیر بادام
3 گرم / گرم شکر نارگیل
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1 پیمانه پپیتا
1 سیب بزرگ ، رنده شده
¼ فنجان نارگیل (خشک شده)
½ فنجان گیلاس (یخ زده یا تازه ، خرد شده)

روش:

فر تا 180 *:

یک نان به طول 13 سانتی متر در 23 سانتی متر روی کاغذ پخت بپزید.

همه مواد (به جز گیلاس) را در یک کاسه مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. گیلاس ها را به آرامی داخل مخلوط کنید. خمیر را در ظرفی بریزید و 40 دقیقه بپزید تا روی آن قهوه ای طلایی شود.

قبل از برش بگذارید کمی خنک شود. از گرم یا سرد لذت ببرید.

برای خوشمزه تر شدن چای بعد از ظهر ، مربع پرتقال کنجد یا حتی این کافه صبحانه گیلاس را امتحان کنید. اما اگر ترجیح می دهید شیرین کننده عصرانه خود را بنوشید ، اسموتی موز بادام زمینی چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید