پای موس شکلاتی کره بادام زمینی


فقط زمان IME.* خیس کردن اجباری است

  • مواد فعلی
  • 18: خرید Joes شکلات بدون گلوتن Jo Jos (تحت Newman’s Own Newman O’s یا Oreos)
  • 1/4: فنجان روغن نارگیل تصفیه شده ، ذوب شده و منجمد در دمای اتاق
  • مواد پر کننده.
  • 1: فنجان بادام زمینی
  • 19: اونس توفو متوسط (این معمولاً فقط می گوید “توفو” ؛ بافت بین ابریشم و لیسانس و)
  • 6: قاشق غذاخوری پودر کره بادام زمینی (من از PB2 Pure استفاده می کنم ، پیوند زیر)
  • 3/4: فنجان مایع بدون نمک کره بادام زمینی شیرین نشده
  • 1/2: فنجان شیرین کننده توت شیرین شده
  • 1: فنجان آب افرا
  • 2: قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • اضافی: بادام زمینی بو داده با عسل برای سرخ کردن * نه گیاهی *
  • تجهیزات خاص قالب کیک سیلیکونی 9 اینچی (لینک زیر)

  1. [p.s. In the images, the drizzle is 2 tablespoons PB2 Pure plus 1 tablespoon melted coconut oil; it’s just for aesthetics!]
  2. گندم سیاه را به یک کاسه مخلوط کن اضافه کنید و با آب دمای اتاق بپوشانید. روی پیشخوان در مکانی سایه دار قرار دهید تا 4-6 ساعت خیس بخورد. بشویید و خشک کنید.
  3. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک را چرب کنید (هنگام استفاده از سیلیکون لازم نیست. روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  4. کوکی ها را به بسته شدن گالن اضافه کنید ، ببندید و از چرخ گوشت یا سایر اجسام سنگین برای قوام خرد شده استفاده کنید (فقط مطمئن شوید که ترد نمی شود). در یک کاسه مخلوط کن بریزید و روغن نارگیل را اضافه کنید. مخلوط کنید تا شامل شود. باید شبیه ماسه مرطوب باشد. توجه داشته باشید: همچنین می توانید این کار را روی غذاساز انجام دهید.
  5. پوسته را محکم در قالب کیک به صورت یکنواخت فشار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید. بگذارید تا 20 دقیقه در دمای اتاق خنک شود ، سپس در یخچال بگذارید تا هسته پخته شود.
  6. در مخلوط کن پرقدرت ، بادام زمینی خیس خورده و باقی مانده مواد موس را ترکیب کنید. با جویدن و / یا خراشیدن و مخلوط کنید تا کاملا ابریشمی شود. عجله کنید ، ما موس غلیظ نمی خواهیم.
  7. پوسته را می گیریم و هسته را روی آن می ریزیم. هنگام استفاده ، یک لایه سخاوتمندانه بادام زمینی بو داده با عسل اضافه کنید.
  8. روی پای را با فویل آلومینیومی بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید. در صبح. اگر از قالب سیلیکونی استفاده می کنید ، می توانید بلافاصله قالب را اضافه کنید و به یک بشقاب بزرگ / ظرف سرو اضافه کنید. اگر از قالب معمولی استفاده می کنید ، می توانید آن را به مدت یک ساعت در آن قرار دهید ، سپس آن را در قالب برش زده تا جدا شود.
  9. بقیه تا یک هفته در یخچال یا 4 ماه در یخچال نگهداری می شود.



دیدگاهتان را بنویسید