پای کلیدی آووکادو در یک شیشه. Paleo و Vegan Friendly:


آووکادو پای آهک پایه

نکته مهم سرگرم کننده در مورد Key Lime Pie. من تا پنج یا شش سال پیش آن را امتحان نکردم. مدتها فکر می کردم که “شخص پای” نیستم. اما وقتی سعی کردم عاشق شدم. بله ، من به مهمانی پای Key Lime دیر رسیدم ، اما این من را از جبران زمان از دست رفته با شلاق زدن این دسر در هر فرصتی باز نمی دارد. زیرا نکته دیگر در مورد من این است که من نانوا سنتی نیستم. من عاشق دسرهای آسان ، بدون پخت و خوشمزه هستم که می توانم همه اشتباهات و عیوب خود را در آن پنهان کنم. بنابراین ، بدون پختن پوسته پای ، بله ، لطفا. صادقانه بگویم ، شیشه آووکادو من در شیشه چیزی بیشتر از واقعی یا سنتی نیست ، اما خوشمزه است ، مهمترین آن است. اگر می توانید آهک های کلیدی تهیه کنید ، با خیال راحت از آنها استفاده کنید. من فقط از آهک معمولی استفاده کردم تا مطمئن شوم که این “پای” کاملاً غیر عملی است ، من با آن خوب رفتار می کنم.

آووکادو پای آهک پایه

اگر فکر می کنید آووکادو در یک پای لیمو عجیب به نظر می رسد ، شاید حق با شما باشد. اما ، خوشمزه است من عاشق فرو بردن آووکادو در دسرهای خامه ای هستم ، مانند پودینگ آووکادوی شکلاتی مورد علاقه من. آنها توانایی شگفت انگیزی در ایجاد دسرهای ابریشمی و خامه ای دارند و تقریباً * می توانند بدون توجه قرار گیرند. من می گویم تقریباً چون طعم آنها واقعا ملایم است. اما با همه مواد دیگر ، به ویژه آب لیمو ، طعم آن بیشتر رقیق شده است.

عناصر:

این پای آووکادویی در شیشه بسیار آسان تهیه می شود ، آنها نیز با مقدار کمی از مواد تهیه می شوند. برد – برد!

مواد لازم برای تهیه پای آهکی آووکادو

در اینجا چیزی است که شما برای خاک زیر زمین نیاز دارید.

نارگیل شل و شیرین. برای طعم کامل نارگیل و آهک ، زیرا نارگیل و آهک بسیار خوب با هم ترکیب می شوند.

گردوی آمریکایی: برای برخی از ترد و طعم

خرما Medjool برای کمک به چسبیدن به پوسته و ارائه شیرینی طبیعی.

در اینجا چیزی است که برای چاشنی نیاز دارید.

آووکادو برای پر کردن خامه ای. مطمئن شوید که از آووکادوی رسیده استفاده می کنید که قهوه ای یا کبود نشده است تا بهترین طعم را داشته باشد.

آب لیمو. شما به چند تکه آهک احتیاج دارید تا آب کافی برای طعم کیک لیمو تهیه کنید. می توانید از آهک معمولی یا آهک معمولی استفاده کنید (اگر می توانید آنها را پیدا کنید).

عسل خام (یا شیرین کننده مایع دیگر) برای مقداری شیرینی. به جایگزینی های جایگزین مراجعه کنید.

کره نارگیل برای افزودن طعم خامه ای و نارگیلی بیشتر.

خامه نارگیل زده شده (برای بالا). عروسک را روی چند تازیانه نارگیلی خامه ای برای سرگرمی و مزه قرار دهید. این مورد لازم نیست اما توصیه می شود. در این پست می توانید نحوه تهیه خود را در خانه ببینید.

طرز تهیه پای آهک پایه در یک شیشه

تنها چیزی که برای تهیه این پای سالم آهکی لازم دارید مواد بالا و غذاساز (یا مخلوط کن) است.

اولین کاری که باید انجام دهید تهیه پوسته است. نارگیل خرد شده ، پیکانیک ، نخل و نمک را در غذاساز یا مخلوط کن فشار دهید تا مخلوط ترکیب شود. مخلوط پوست را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

مواد لازم در غذاساز

در مرحله بعد ، زمان آماده سازی چاشنی است. غذا یا مخلوط کن را تمیز کنید و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

مواد را در غذاساز بریزید

زمان ترکیب آن است. لایه را روی پوست بریزید و شیشه ها را در یخچال قرار دهید تا حداقل 1 ساعت خنک شوند. وقتی برای خوردن آماده شدید ، کمی خامه نارگیل به آن اضافه کنید ، با تکه های آهک تزئین کرده و مزه کنید.

در اینجا طرز تهیه خامه نارگیل خود را در خانه ببینید.

آووکادو پای آهک پایه

نحوه ذخیره سازی:

باقی مانده باقیمانده در شیشه های بسته در یخچال تا 3 روز ذخیره می شود. به دلیل آب آهک ، رنگ هسته باید کاملاً سبز روشن باقی بماند.

آنها را چند روز در یخچالم گذاشتم ، به لطف آووکادوی رسیده آب لیمو هنوز سبز روشن بودند.

آووکادو پای آهک پایه

توصیه ها

  • برای اینکه این دستور غذا کار کند ، حتما آووکادوی رسیده تهیه کنید. شما نیاز دارید که آنها در آن حالت رویایی ، بدون قهوه ای و کاملاً بالغ باشند. این امر باعث می شود که طعم هسته مناسب باشد ، قهوه ای نشود یا طعم بدی نداشته باشد.
  • همیشه طعم و شیرین کننده آهک و شیرین کننده را به دلخواه تنظیم کنید.
  • مقداری نمک در پوسته و هسته فراموش نکنید. این به طعم و شیرینی بیشتر کمک می کند.

جایگزینی ها:

  • عسل. آن را با یک شیرین کننده مایع دیگر جایگزین کنید. شربت افرا کار می کند ، ممکن است کمی تغییر رنگ دهد ، اما ساده ترین تبادل خواهد بود.
  • بدون آجیل. به جای پیکان از دانه کدو تنبل استفاده کنید.
  • کره نارگیل. اگر آن را ندارید ، می توانید کره را کنار بگذارید. روغن نارگیل را جایگزین نکنید زیرا آنها محصولات مختلفی هستند. کره نارگیل طعم خامه ای می بخشد ، به همین دلیل من آن را دوست دارم.
آووکادو پای آهک پایه

سایر دستور العمل های پخت را امتحان کنید

اگر این شیشه پای آووکادو را می سازید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت از من در اینستاگرام و / نام ببرید یا نظر ، امتیاز یا اشاره ای بگذارید.

این پست دارای پیوندهای پیوندی است ، به این معنی که من می توانم بدون هیچ هزینه اضافی کمیسیون کمی دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده می کنم و دوست دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

پای آهک با کلید آووکادو در یک شیشه

این پای کره ای آووکادویی خامه ای تمام طعم آهک کلیدی را در یک شیشه دارد ، بدون هیچ گونه لبنیات. ایده آل به عنوان یک دسر سریع بدون پخت و آماده در کوتاه مدت.

زمان انجماد: 20: دقیقه

عناصر:

برای تکمیل:

  • 2:
    عالی
    آووکادو
    رسیده ، نه قهوه ای
  • 1/4:
    فنجان
    آب لیمو
    به علاوه 1/2 طعم آهک برای تزئین
  • 2 1/2:
    قاشق سوپخوری
    عسل خام
    یا سایر شیرین کننده های مایع
  • 2:
    قاشق سوپخوری
    کره نارگیل
  • 1/8:
    قاشق چایخوری
    نمک کوشر

دستورالعمل ها:

  1. نارگیل خرد شده ، پیکانیک ، نخل و نمک را در غذاساز یا مخلوط کن فشار دهید تا مخلوط ترکیب شود. مخلوط پوست را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

  2. غذا یا مخلوط کن را تمیز کنید و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

  3. لایه را روی پوست بریزید و شیشه ها را در یخچال قرار دهید تا حداقل 1 ساعت خنک شوند. هنگام آماده شدن برای خوردن ، کمی خامه نارگیل روی آن بپاشید (اختیاری) ، با تکه های آهک تزیین کنید تا مزه دار شود.



دیدگاهتان را بنویسید