پتانسیل ظروف سرد و گرم


پتانسیل ظروف سرد و گرم

در واقع ، این چهار ترکیب شامل سودا ، مواد مخدر ، صفراوی خون است و خواص آنها احساس خوبی در افراد ایجاد می کند. ما چهار مزاج پیچیده داریم که دو تا از آنها گرم و سرد و دو تای دیگر خشک و مرطوب هستند ، اما در مجموع نه نوع مزاج داریم (4 مزاج ساده ، شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 مورد فوق) مزاج های پیچیده: شد): اگر چهار مخلوط تعادل در بدن وجود داشته باشد: هیچ یک از آنها بر دیگری غلبه نکند ، مزاج نهم بدست می آید ، یعنی مزاج. اهمیت گرما و سرمای غذا در اینجا نشان می دهد که گرما و سرماخوردگی برخلاف خلق و خوی انسان می تواند برای خلق و خوی معتدل تعادل ایجاد کند. در این قسمت از وب سایت دکتر رضا اصفهان ، اطلاعاتی در مورد پتانسیل گرما و سرما آتمینانی در اختیار شما قرار می دهیم. به ما بپیوند:

سعد این را کمی بهتر بیان کرد.

چهار مخالف سرکش چند روز خوشحال بودند

وقتی یکی از این چهار نفر غالب شد ، شیرین جان از قالب بیرون آمد

دو حشره اصلی ، یعنی لارو و سودا ، اسیدی هستند و افرادی که این دو لارو در آنها غالب هستند ، مزاج سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون ، صفرا ، قلیایی ، طبیعت گرم دارند.

مزاج خنک.

اکثر مردم سرد مزاج هستند. بسیاری از آنها سفید رنگ هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و به طور کلی ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و معمولاً عصبی نمی شوند. درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها مستعد ریزش مو است و به زودی سفید می شود. از آنجا که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته خون آنها بیشتر است ، که باعث می شود آنها به بیماری های خودایمنی مانند MS آرک پارکینسون مبتلا شوند. ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف در بین این افراد شایع است. نبض آنها کند و نبض آنها باریک است.

مه جنگی

افرادی که دارای مزاج مزاج هستند خوشایندتر و لذت بخش تر هستند ، اما به سرعت عصبی می شوند. آنها همیشه گرم می شوند و سریع گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث آکنه بدن و خارش می شود و بیشتر مستعد استفاده از آب هستند. تعداد این افراد کمتر از گروه اول است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما خنک کردن آنها در هوای گرم آسان نیست. این افراد پرانرژی ، برون گرا ، فعال ، سریع در بیان احساسات خود هستند. امروزه از نظر علمی ثابت شده است که غذای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد و غذای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و در بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

غذای متوسط.

غذا نیز بین این دو مزاج (که ملایم است) قرار می گیرد. به عنوان مثال ، در برخی متون از شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم به عنوان غذاهای معتدل نام برده شده است.

ظرفیت گرمایی و سرمایی متخصص تغذیه غذا در اصفهان

غذای گرم.

نان ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، اردک ، اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، آب سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، انواع توت ها ، خربزه ، چای ، خردل ، خرما ، خور ، اغلب ادویه جات ترشی جات ، نخود ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذای سرد.

نان جو ، دانه های لوبیا ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو تنبل ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، پنیر ، ماشین مرغ ، تمر هندی و زرشک.

علائم دیگر با ماهیت متفاوت.

الف) درجه حرارت پوست. گرمی و سردی پوست نشانه گرمی و سردی شخصیت است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو. رشد سریع نشانه گرما است و نور کوتاه و سفید نشانه سرما است. فرفری نشانه خشکی است و سطح نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن اکثر افراد خونسرد سفید پوست هستند و پوست گرم و قرمز نشانه تب است.

د) رویاپردازی. خواب آلودگی نشانه سرما و رطوبت ، کم خوابی – گرما یا خشکی است.

ه) کارها را انجام دهید. افراد داغ سریع عمل می کنند ، اما افراد خونسرد به آرامی کار می کنند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اولیه تغذیه مقدار غذا و.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای سالم بودن

محصولات تراریخته و غذایی

بررسی مضرات مواد حاوی قند

غذاهای دودی پرخطر



دیدگاهتان را بنویسید