چرا تغذیه بصری بهتر از شمارش کالری است؟


زمان خواندن. 5: دقیقه

اگر ستون هفتگی من را می خوانید روزنامه سیاتل تایمز:، می دانید که من گاهی اوقات دستور تهیه می کنم. آیا تا به حال توجه کرده اید که من هرگز “اطلاعات تغذیه” را در انتهای دستور غذا اضافه نمی کنم؟ هر بار ، حداقل یک خواننده برای من یک ایمیل ارسال می کند و اطلاعات غذا را می پرسد. تقریباً همیشه به این دلیل که آنها کالری یا کربوهیدرات را حساب می کنند.

پاسخ استاندارد من تقریباً به شرح زیر است. برای برخی از افرادی که با اختلالات خوردن یا خوردن دست و پنجه نرم می کنند ، مشاهده دستور العمل بدون این اطلاعات آسان است. همه دستور العمل های من از مواد مغذی ساخته شده است ، اما اگر شما نیاز به دانستن کالری دارید ، هیچ کمکی در دستور العمل هایی که حاوی این اطلاعات هستند وجود ندارد. “

موضوع اینجاست. وقتی کالری خود را کاملاً پیگیری می کنیم ، کالری آنها را خارج می کنیم ، در آخرین گزارش احساس امنیت می کنیم ، ما واقعاً فقط شوخی می کنیم. ثبت غذا دارای مزایایی برای درک یا لغزش در تخم مرغ های معمولی و علایم مرتبط با غذا است. اما با مکمل های کالری؟ تحقیقات نشان می دهد که نباید زیاد به اعداد اعتقاد داشته باشیم. مثال:

  • “سیب متوسط” شما ممکن است در اندازه متوسط ​​نباشد.
  • کالری های ذکر شده در منوهای رستوران در بهترین حالت می توانند “حدس های خوبی” باشند ، تا حدی زیرا ممکن است کمی بیشتر یا کمی کمتر از اندازه بخش تجزیه و تحلیل شده به شما بدهند.
  • برای برخی از غذاها ، تعداد کالری های ذکر شده در برچسب مواد غذایی یا پایگاه داده مواد مغذی ممکن است دقیق نباشد.
“محاسبه کالری” از کجا آمده است؟

برای بیش از 100 سال ، کالری شماری بر اساس عوامل Atwater انجام شده است. این سیستمی است که توسط ویلبر اتواتر در دهه 1890 بر اساس آزمایشات وی توسعه داده شد و به بررسی میزان کالری متابولیزه و جذب شده از غذا پرداخت. در اینجا 4 کالری در هر گرم پروتئین و 9 کالری در هر گرم چربی از کجا آمده است. تمام کالری هایی که روی برچسب مواد غذایی وجود دارد احتمالاً از عوامل Atwater ناشی می شود.

به نظر می رسد که عوامل Atwater ممکن است آنطور که تصور می شد دقیق نباشد. به عنوان مثال ، گردو را در نظر بگیرید. چند سال پیش ، چندین مطالعه میزان کالری دریافتی بدن ما از آجیل را دوباره ارزیابی کردند. به نظر می رسد که بادام دارای 23 درصد کالری کمتر از حد انتظار ، گردو – حدود 21 درصد کمتر و پسته – 5 درصد است. این به این دلیل است که گردو گیاهی است و غذاهای گیاهی دارای دیواره های سلولی هستند که بدن برای جذب ، جذب چربی و سایر مواد مغذی نیاز به تجزیه آنها دارد.

Atwater همچنین اثرات پخت و پردازش را در نظر نگرفت. آشپزی به ما اجازه می دهد کالری بیشتری از نشاسته و پروتئین بسوزانیم. این بدان معناست که ما کالری بیشتری از کره بادام زمینی مصرف می کنیم تا از بادام زمینی کامل ، یک استیک پخته بهتر از یک استیک نادر.

دلایل بیشتری برای اینکه کالری آنطور که به نظر می رسد نیست

البته احساس امنیت در اعداد وجود دارد. با این حال ، نه تنها نمی توان شمارش کالری را به طور دقیق اندازه گیری کرد ، بلکه اطمینان از اینکه کالری در واقع برای بدن ما به چند دلیل اهمیت دارد ، بسیار دشوارتر است.

  1. چگونه می دانید که واقعاً به چه مقدار کالری نیاز دارید؟ معادلاتی وجود دارد که برآورد را ارائه می دهند. اگر از برنامه ردیاب استفاده می کنید ، احتمالاً از همان معادله استفاده می کند. اما مردم معادلات نیستند ، پیچیده و متغیر هستند. بنابراین وقتی برای رسیدن به تعدادی از اهداف غذا می خورید ، می توانید تا حد زیادی نشانه واقعی نیازهای کالری خود را از دست بدهید.
  2. چگونه می توانید بفهمید که در حین ورزش چقدر کالری می سوزانید؟ نمرات کالری ضربان قلب ژیمناستیک اعداد بدنام (جعلی) زیادی می دهد ، اما حتی موتور جستجوی شما فقط بر اساس سن ، جنس و وزن شما حدس می زند. اگر احساس خوبی که از کنار گذاشتن ورزش خود از لیست کارهای خود دارید باعث می شود تصمیم بگیرید که “شایسته” همبرگر سیب زمینی هستید ، پس فقط تمرین خود را خسته می کنید و سپس مقداری.

نیاز به کالری می تواند صدها کالری متفاوت باشد ، حتی بین دو فرد هم سن ، جنس یا وزن ، سه عامل برای ارزیابی نیاز کالری. چرا چنین تفاوتهایی؟ میکروبیوم روده یکی از علل احتمالی است ، زیرا جمعیت باکتری های موجود در روده شما بر تعداد کالری غذای شما تأثیر می گذارد. خوردن همزمان با برنامه روزانه (یعنی خوردن در شب) نیز می تواند بر متابولیسم غذا تأثیر بگذارد. حتی نحوه جویدن ما نیز تفاوت ایجاد می کند.

تی:او نتیجه می گیرد که شمارش کالری زمان بر است ، مستعد خطا ، انسانی یا غیره. به عنوان مثال ، “Fitbit من گفت 200 200 کالری برای من باقی مانده است ، بنابراین من عصرانه یک میان وعده خوردم … نه ، من واقعا گرسنه نبودم.” وقتی سعی می کنید غذاهایی بخورید که با نیازهای بدن شما سازگار است ، تلاش شما بهتر است به دنبال نگاه به درون باشد.

من در داخل بدنبال راهنمایی هستم

یک راه بهتر برای اینکه بدانید بدن شما به چه چیزی نیاز دارد شروع به توجه به بدن خود کنید از طریق آگاهی از اشتها آیا گرسنه هستید؟ راضی؟ خیلی پر شده؟ این سوالات جزء اصلی تغذیه بصری هستند. اگر مراقب باشید ، دانستن اینکه بدن شما در هنگام نیاز به غذا و هنگامی که به خوبی تغذیه شده است چگونه احساس می شود. هنگام تصمیم گیری در مورد خلبان خودکار یا در حالت کج (یا فقط بر اساس کالری) ، نمی دانید بدن شما واقعاً به چه چیزی نیاز دارد. در اینجا چند سوال وجود دارد که می توانید از خود بپرسید:

  • چه زمانی احساس گرسنگی می کنید؟
  • برای احساس سیری به چه مقدار غذا نیاز دارید (یعنی دیگر گرسنه نیستید)؟
  • برای احساس سیری به چه مقدار غذا نیاز دارید؟ برای احساس اضافه وزن به چه مقدار غذا نیاز دارید؟
  • وقتی صبحانه مقدار زیادی پروتئین (مثلاً تخم مرغ یا ماست یونانی) می خورید ، وقتی نان تست ، بلغور جو دوسر یا غلات می خورید چه احساسی دارید؟
  • آیا بین وعده های غذایی به تنقلات نیاز دارید (یعنی واقعاً احساس گرسنگی می کنید) یا فقط میان وعده ها میان وعده می خواهید (یعنی خسته شده اید یا به عنوان خلبان خودکار کار می کنید)؟
  • آیا غذای شما باعث می شود احساس انرژی کنید یا خواب آلود هستید؟
  • وقتی در شام کاملاً گرسنه هستید ، وقتی فقط “گرسنه معمولی” هستید ، چه اتفاقی می افتد؟
  • آیا به دلایل غیر گرسنه (استرس / احساسات / هوس ها) غذا می خورید؟
  • آیا فقط به دلیل وجود غذا غذا می خورید؟
  • آیا بیشتر وعده های غذایی شما بر اساس غذاهای کامل (یک ماده) یا حداقل غذاهای فرآوری شده (ماست ، توفو ، نان با کیفیت تنها چند نمونه است) ، یا غذای زیادی از جعبه ها ، کیسه ها یا ظروف می خورید؟

پاسخ این س questionsالات را دریافت کنید ، و کالری تقریباً بی ربط می شود.


کری دنت او یک متخصص تغذیه ، نویسنده مستقل ، مشاور تغذیه بصری ، نویسنده و سخنران است که در شمال غربی اقیانوس آرام زندگی می کند. ابرقدرت های او عبارتند از: نقض افسانه های تغذیه و توانمندسازی زنان برای احساس بهتر در بدن خود انتخاب غذایی که لذت ، غذا و سلامتی را فراهم می کند.

دیدگاهتان را بنویسید