چگونه می توانم یک سیب خانگی بپزم؟


با نحوه تهیه پای سیب خانگی خود در این کنسرو آسان پاییزی آشنا شوید دستورالعمل! سیب های اختیاری خانگی با این قند راهی عالی برای خوردن سیب تازه است. از آن به عنوان میان وعده لذت ببرید یا از آن به عنوان دسر و بیشتر استفاده کنید.

سیب ها در 3 شیشه پینت روی تخته برش با سیب قرمز

این پست توسط Ball® Home Canneries حمایت می شود. *

شاید تعجب کنید که چقدر ساده می توانید پای سیب تهیه کنید. چند مرحله وجود دارد ، اما فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. این دستور سس سیب خانگی را می توان با یا بدون شکر ، به همان اندازه که دوست دارید نرم یا درشت تهیه کنید.

بنابراین بیایید شروع کنیم.

شما به آن نیاز خواهید داشت

سیب تازه
Ball® Fruit-Fresh® تولید محافظ:
جایی که؟
آب لیمو بطری شده
شکر (اختیاری)
6 -شیشه Ball® Pint یا 3 Quart jar
قابلمه یا قابلمه ای برای تهیه سس سیب
کنسرو حمام آب Ball® یا ذخیره سازی بزرگ و عمیق با درب و قفسه
آسانسور بانک و بررسی کننده قسمت سر
دماسنج
حوله آشپزخانه را تمیز کنید
مخلوط کن یا کارخانه مواد غذایی

مواد لازم: سیب ، آب لیمو بطری ، محافظ میوه ، شیشه پینت خالی

تهیه پای سیب خانگی بادگیر است.

اگر در کنسرو خانگی تازه کار هستید ، این یک دستور ایده آل است. تهیه سیب احتمالاً بیشترین زمان را خواهد برد. اگر فرزندانی دارید که به اندازه کافی بزرگ هستند ، شاید آنها بتوانند به شما در بریدن هسته سیب کمک کنند.

مشاور. اگر قصد دارید سیب زیادی تهیه کنید ، توصیه می کنم از یک پوست کن سیب برقی یا دستی استفاده کنید.

فنجان با برش های سیب.

فصل سیب

یا می توانید در تمام طول سال سیب بخرید ، پاییز اوج سیب است. بسته به جایی که در این کشور هستید ، ممکن است بتوانید چیدن سیب را در اواخر آگوست شروع کنید.

جمع آوری سیب های پاییزی یک پیاده روی خانوادگی سرگرم کننده است. اما با آن همه سیب چه می کنید؟ این یک دستور عالی برای استفاده از سیب است که می توانید پس از یک انتخاب موفق سیب با خانواده خود تهیه کنید. و این راه حل مناسبی برای چیدن سیب در پاییز است.

با ترکیب مناسب سیب های شیرین ، می توانید به راحتی شکر موجود در این دستور غذا را حذف کنید. سیب Honeycrisp یک سس سیب بسیار خوشمزه می سازد.

من در این دستور از گالا استفاده کردم. آنها به سرعت می پزند و من طعم و بافت شیرین آن را دوست دارم. همچنین ممکن است مقرون به صرفه تر از دیگران باشد ، مانند Honeycrisp و Fuji.

این دستور غذا انعطاف پذیر است. از ترکیبی از موارد دلخواه خانوادگی خود استفاده کنید.

نکاتی در مورد ساخت سیب خود

من به عنوان فردی که فقط 9 پوند سیب را تمیز کرد وقتی تمیزکننده برقی من مداخله را تمیز کرد ، توصیه می کنم که پوست آنها را رها کرده ، آنها را با آسیاب غذا فشار دهید یا روی پوست کندن سیب سرمایه گذاری کنید.

همچنین اگر مشکلی دارید می توانید از خانواده یا دوستان کمک بگیرید. اما پس از پخت سیب ، دستور العمل به سرعت حرکت می کند.

  • لایه برداری یا نه؟ شما گزینه هایی دارید. من سیب هایم را از قبل تمیز کردم زیرا کارخانه مواد غذایی ندارم.
  • لایه های پشتی را هدف بگیرید. برای اطمینان از پخت یکنواخت سیب ها را به قطعات یا قطعات هم اندازه برش دهید.
  • از محافظ محصول استفاده کنید. از آنجایی که ساختن سیب 8 8-10 زمان می برد ، استفاده از محافظ Ball® Fruit-Fresh® Produce Protector می تواند به قرمز شدن بیش از حد سیب ها کمک کند. فقط سعی کنید آن را بصورت دسته ای روی سیب های بریده شده بریزید و سعی کنید بقیه را برش دهید.
کلاژ 3 تصویر از سیب در یک قابلمه ، سیب ها را له کرده و سپس در یک شیشه پر می کنند.
دستور العمل مرحله به مرحله کنسرو سس سیب

کنسرو سس سیب خانگی

برای تهیه سس سیب به تنهایی ، کافی است سیب های برش خورده را در آب لیمو بپزید ، در شیشه های داغ بریزید و اجازه دهید ظرف ها حداقل 12 ساعت خنک شوند. مهر و موم و آماده رفتن را بررسی کنید.

اگر تصمیم دارید شکر اضافه کنید ، آن را در حین پخت اضافه کنید و بگذارید کاملاً حل شود.

مطمئن شوید که از آب لیمو بطری استفاده می کنید و از اسیدیته سس سیب اطمینان حاصل کنید. از آب لیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

می توانید کیک سیب را گرم نگه دارید. من از یک دماسنج سریع خواندنی استفاده کردم تا مطمئن شوم که پوره سیب در نقطه جوش باقی مانده است.

سس سیب غلیظ می خواهید؟ نیمی از سیب آب پز و نصف دیگر را با پوره ریز خرد کنید. مخلوط ها را ترکیب کنید سپس با استفاده از دستور العمل زیر ، سس سیب معمول را پیش ببرید.

من آب لیمو را برای گرم نگه داشتن همه چیز تأکید می کنم ، زیرا مهم است که از دستور العمل های آزمایش شده برای پیروی از نامه استفاده کنید. این زمان برای ورزش آزاد نیست.

برای راهنمایی بیشتر در مورد کنسرو ، این سوالات متداول کنسرو را بررسی کنید.

یاد آوردن. پس از پردازش ، به یاد داشته باشید که کوزه های داغ را روی یک حوله قرار دهید. شیشه ها را حداقل یک سانتیمتر از هم قرار دهید تا به اندازه کافی سرد شوند. بگذارید شیشه ها به مدت 12-24 ساعت بمانند.

برای دستور کامل و نکات دیگر به پایین بروید.

سس سیب را بدون شکر درست کنید

تهیه سس سیب بدون قند و شکر بسیار آسان است. در دستور زیر آمده است که شکر ضروری است. و با ترکیب مناسب سیب های فصلی ، واقعاً به آن احتیاج نخواهید داشت.

بگذارید ذائقه شما راهنمای شما باشد. شکر را حذف کرده یا بر اساس دندان شیرین شخصی خود کمی به آن اضافه کنید.

طبق معمول ، من این سس سیب را بدون شکر اضافه کردم. اگر به دنبال چرخش پاییزی دیگری هستید که فقط توسط اجاق گاز برقی ساخته شده باشد ، سس گلابی خانگی من را امتحان کنید.

بهترین کوزه های سس سیب

این دستور غذا حدود 6 شیشه Ball® Pint یا 3 لیوان Quart درست می کند. از آنجا که من قصد داشتم از برخی از آنها لذت ببرم و آنها را با همسایگانم که خانواده زیادی ندارند تقسیم کنم ، تصمیم گرفتم از کوزه های پینتوس استفاده کنم.

اگر برای یک خانواده کنسرو می کنید ، ظروف یک چهارم اندازه مناسب هستند ، زیرا احتمالاً می توانید پس از باز کردن سریع از سس سیب استفاده کنید.

کار می کند یا یکی؟ با توجه به سرعت خوردن سس سیب ، تصمیم بگیرید که کدام شیشه برای شما مناسب است.

با شیشه سیب و زمینه سیب باز کنید.

سرویس ایده

اکنون که کار به پایان رسیده است ، از انواع مختلف پای سیب خود لذت ببرید.

  • آن را همانطور که هست بخورید ، شاید دارچین بپاشید.
  • به عنوان پر کننده در کیک یا فنجان های شیرینی استفاده کنید.
  • با ماست یا جو دوسر به عنوان یک شیرین کننده طبیعی با طعم سیب ترکیب کنید.
  • برای افزودن رطوبت به شیرینی ها ، مانند کلوچه یا نان سریع استفاده کنید.

چگونه می خواهید از این دستور غذا استفاده کنید؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم.

طرز تهیه سیب خانگی

در این دستور پخت آسان کنسرو پاییزی ، طرز تهیه سس سیب خانگی خود را بیاموزید. شکر خانگی اختیاری با این شکر یک راه عالی برای خوردن سیب تازه است. از آن به عنوان میان وعده لذت ببرید یا از آن به عنوان دسر و بیشتر استفاده کنید.

زمان آماده سازی:30: دقیقه

زمان پخت:40: دقیقه

زمان انجماد:12: ساعت ها:

کل زمان:13: ساعت ها: 10: دقیقه

دوره: صبحانه ، میان وعده

آشپزخانه. آمریکایی:

کلمه کلیدی: دستور تهیه سیب ، دستور تهیه کنسرو خانگی

خدمات: 24: 1/2 فنجان (6 پیمانه یا 3 ربع شیشه)

کالری: 84:کیلوکالری

عناصر:

  • 7 تا 10 پوند سیب (حدود 22 تا 32 عدد متوسط)
  • Ball® Fruit-Fresh® تولید محافظ:
  • 1 به 1: فنجان ها اب
  • 1 ¾ – 2 ½: فنجان ها شکر (اختیاری)
  • 3: قاشق سوپخوری آب لیمو بطری شده

دستورالعمل ها:

  • سیب را زیر آب سرد سرد بشویید. زه کشی. ساقه و انتهای گلدهی را بردارید. در صورت سقوط pe peel پوست بگیرید. به چهار قسمت برش دهید. برای جلوگیری از تیره شدن ، با میوه تازه درمان کنید.

  • سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. سیب و آب را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شود ، هم بزنید تا از چسبیدن جلوگیری شود. از روی حرارت بردارید. مخلوط پوره با استفاده از صافی برقی غذا یا غذاساز برای از بین بردن پوسته ها و دانه ها. هسته سیب را به تابه برگردانید. در مورد شکر ، شکر و آب لیمو را اضافه کنید ، هم بزنید تا حل شود. سس سیب (212 درجه فارنهایت) را بجوشانید ، هم بزنید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود. هنگام پر کردن شیشه ها دمای جوش را حفظ کنید.

  • سس سیب داغ را در یک شیشه داغ بریزید و ناحیه سر 1 اینچ باقی بماند. حباب های هوا را بردارید. لبه یک شیشه تمیز. درپوش مرکزی شیشه و روبان را به نوک انگشتان وصل کنید. شیشه را روی قفسه ای بریزید که در آب جوش (180 درجه فارنهایت) در یک ظرف آب جوش برداشته شده است ، تکرار کنید تا همه شیشه ها پر شوند.

  • قفسه را در آب جوش پایین بیاورید. آب باید شیشه ها را 1 اینچ بپوشاند. حرارت را روی متوسط ​​تنظیم کنید ، قوطی را بپوشانید و آب را به جوش بیاورید. یک لیتر یا یک چهارم شیشه را به مدت 20 دقیقه پردازش کنید. حرارت را خاموش کنید و درپوش را بردارید. بگذارید شیشه ها به مدت 5 دقیقه یخ بزنند. کوزه ها را از قوطی بردارید ؛ اگر شل هستند ، آنها را محکم نکنید. خنک شدن 12 ساعت مهر تجربی. برچسب و شیشه ها را نگه دارید.

یادداشت

  • حذف قند بدون شکر برای سیب. بله ، شکر موجود در این دستور غذا اختیاری است.
  • سس سیب غلیظ. نیمی از سیب آب پز و نصف دیگر را با پوره ریز خرد کنید. مخلوط ها را ترکیب کنید مانند سس سیب عمل کنید.
  • شروع به شمارش زمان نکنید تا زمانی که همه کوزه ها داخل شوند و آب شروع به جوشیدن کند. بنابراین ، در این حالت ، آب کنسرو شده در عرض 20 دقیقه شروع به جوشیدن می کند.

تغذیه

سر آیل 0.5:فنجان |: کالری: 84:کیلوکالری |: کربوهیدرات ها 22:است: |: پروتئین: 1:است: |: چربی: 1:است: |: چربی های اشباع شده. 1:است: |: چربی اشباع نشده 1:است: |: چربی اشباع شده. 1:است: |: سدیم 2:میلی گرم: |: پتاسیم 174میلی گرم: |: فیبر: 4:است: |: قند. 17:است: |: ویتامین A: 87:IU: |: ویتامین سی: 8:میلی گرم: |: کلسیم 10:میلی گرم: |: اهن: 1:میلی گرم:

*افشا. این پست حمایت شده بخشی از مشارکت مداوم Newell Brands با Fresh Preserving Division است. آنها کوزه ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه کردند. تمام افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید