کاسه نخود کبابی فلافل – امی لونگارد



فنجان نخود فرنگی سرخ شده فلافل

عملکرد 4-6 بخش

عناصر:

مواد تشکیل دهنده سالاد.
نخود بو داده فلافل (دستور تهیه را در زیر ببینید)
1 – 2 فنجان غلات دلخواه ، پخته شده
4-6 فنجان سبزیجات برگ دار مخلوط
1 خیار ، خرد شده
1 لیتر گوجه فرنگی انگور ، از وسط نصف کنید
چغندر ترشی ، ترشی یا سایر سبزیجات ترشی یا تخمیر شده برای تزئین
Ch برای نعناع خرد شده یا جعفری
کنجد یا قلب کنف برای تزئین

طاهینی لباس بپوش.
1/3 فنجان تاهینی
آب نصف لیمو
1-2 حبه سیر خرد شده
1/4 فنجان آب یا بیشتر
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1/4 قاشق چایخوری نمک
خرج خواهند کرد

جهت ها.

برای تهیه سس تاهینی. یا همه مواد را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود یا همه مواد را در یک کاسه یا فنجان اندازه گیری قوی مخلوط کنید. آب بیشتری اضافه کنید تا سس شل شود. در صورت لزوم نمک را تنظیم کنید. به یک ظرف بریزید و در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

برای جمع آوری سالاد شما با افزودن 1/4 فنجان غلات و 1/4 فنجان نخود فرنگی سرخ کرده مورد علاقه خود را به یک کاسه سوپ بزرگ اضافه کنید (این مواد را می توانید گرم یا سرد میل کنید). سپس حدود 1 فنجان سبزیجات برگ دار ، یک مشت خیار و گوجه فرنگی را اضافه کنید. مقدار زیادی سس بپاشید ، غذای خود را با مقدار زیادی چغندر ترش ، جعفری به میزان لازم تزئین کنید. روی آن را با کنجد بریزید.

****

نخود فرنگی سرخ کرده فلافل

عناصر:

2 (14 اونس / 400 میلی لیتر) نخود فرنگی یا 3 فنجان نخود فرنگی پخته شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب نصف لیمو
1/2 فنجان پیاز قرمز ، خرد شده
3 حبه سیر ، چرخ کرده
1 1/2 قاشق چایخوری زیره
گشنیز 1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل
خرج خواهند کرد

جهت ها.

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید ورق پخت را با کاغذ روغنی یا درج سیلیکونی بپوشانید. اگر از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده می کنید ، آنها را بشویید و خشک کنید.

در یک کاسه متوسط ​​، نخود فرنگی ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پیاز ، سیر ، زیره ، گشنیز ، نمک ، فلفل و سرخ کرده را اضافه کنید تا همه نخودها به طور یکنواخت بپوشند.

نخودها را به یک ورقه پخت منتقل کرده و به طور مساوی پهن کنید.

به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید ، یک بار تا نیمه هم بزنید. بسته به نوع خشک یا ترد بودن آن ، ممکن است لازم باشد نخود فرنگی را حتی بیشتر بپزید. این بستگی به ترجیحات شخصی شما و همچنین گرمای اجاق شما دارد. به طور کلی ، 40 دقیقه کافی است ، اما من آنها را حتی بیشتر سرخ کردم تا خوب خرد شوند.

از این نخود به عنوان بخشی از کاسه فلافل یا به عنوان تنقلات به تنهایی لذت ببرید. آنها را در ظرف دربسته در یخچال تا یک هفته نگهداری کنید.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم خوشتان آمد ، حتماً از برنامه Breakout مبتنی بر گیاهان ، که یک دوره برنامه ریزی بهداشت مواد مغذی ، تغذیه و تغذیه گیاهان است ، دیدن کنید. جزئیات برای جزئیات بیشتر در مورد پروژه اینجا کلیک کنیدبه شما همچنین می توانید بپیوندید یک انجمن دستیابی به موفقیت در گیاهان در فیس بوک جایی که من دستور العمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهی را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *