کلوچه نان سودا ایرلندی | کارا لیدون


این مافین‌های نان سودا ایرلندی که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شوند، طعم نان سودا ایرلندی را با بافت کرکی مافین ترکیب می‌کنند. این دستور غذا برای خوردن صبحانه یا برای یک غذای سنتور عالی است. جشن روز پاتریک!مافین ها در بشقاب خاکستری، یکی با کره برش خورده، در پس زمینه چیده می شوند

اگر عاشق نان نوشابه ایرلندی هستید اما می خواهید یک پیچ و تاب سرگرم کننده را امتحان کنید که برای یک مهمانی عالی است، باید این مافین های نان سودا را امتحان کنید!

اینها برای یک St. جشن روز پاتریک، شانس گلدان، جشن مدرسه یا برانچ! شما فقط می توانید آنها را در Tupperware یا Ziploc پاپ کنید و در راه هستید! بعلاوه، آنها برای مهمانان شما راحت تر می توانند در مقابل n’go قرار بگیرند. باید از یک نان تکه تکه شود.

هر لقمه ای مملو از آن طعم نان نوشابه ای تند و آجیلی است، اما به اندازه نان نوشابه خشک نیست – بافت کرکی و بالش مانند مافین را دارد! بهترین بافت همراه با طعم سنتی که دوست دارید.

به علاوه، این مافین ها بسیار آسان درست می شوند. زمان آماده سازی ۵ دقیقه ۲۰ دقیقه زمان پخت. و ولیا، ۳۰ دقیقه و شما برای خود یک قالب پر از کلوچه تهیه کرده اید!

مواد مورد نیاز شما

عکس همه مواد

نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده

مویز یا کشمش: کشمش و مویز هر دو میوه خشک شیرین از انواع مختلف انگور هستند. توت واقعی (معمولاً با برچسب توت سیاه) بسیار ترش است و روی بوته ها رشد می کند. اما مویزهایی که احتمالاً در خواربار فروشی پیدا می‌کنید، مویز زانته هستند که مانند کشمش روی انگورها رشد می‌کنند و شیرین هستند. همه اینها برای گفتن تنها تفاوت واقعی در اینجا اندازه است – کشمش بزرگتر از مویز است – و به همین دلیل من شخصاً دوست دارم از مویز در این کلوچه ها استفاده کنم.

آرد همه منظوره: اگر می‌خواهید دستور غذا را بدون گلوتن تهیه کنید، می‌توانید آن را با آرد پخت بدون گلوتن ۱:۱ جایگزین کنید.

زیره: با طعم ملایم انیسون خاکی، آنها به ارائه آن طعم اصلی نان سودا ایرلندی کمک می کنند! آن و دوغ (سلام تنگ!).

نزدیک 5-6 مافین روی هم، پس زمینه سفید

تجهیزاتی که نیاز دارید (لینک های وابسته – در صورت خرید، کمیسیون کمی دریافت می کنم)

قالب مافین

کاسه های همزن

قفسه خنک کننده

طرز تهیه کلوچه نان سودا ایرلندی

مراحل 1-6 دستور پخت

مرحله ۱: فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه همزن بزرگ، مواد خشک: آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دانه های زیره را با هم مخلوط کنید.

گام ۲: در یک کاسه متوسط، کره ذوب شده، تخم مرغ و دوغ را با همزن بزنید. تخم مرغ و دوغ را در حین جمع آوری مواد در دمای اتاق نگه دارید تا هنگام مخلوط کردن با کره ذوب شده، کشک نشوند.

مرحله ۳: مواد مرطوب را اضافه کنید تا خشک شود و مخلوط کنید تا فقط مرطوب شود (بیش از حد مخلوط نکنید).

مرحله ۴ و ۵: توت ها را تا کنید.

مرحله ۵: خمیر را داخل هر چاه قالب مافین بریزید (حدود ۱/۳ فنجان از هر کدام).

مرحله ۶: مافین ها را بپزید تا طلایی مایل به قهوه ای شوند و خلال دندانی که در وسط فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، حدود ۲۰ دقیقه.

مرحله ۷: قبل از انتقال به توری سیمی برای خنک شدن بیشتر، اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در تابه خنک شود.

نکات تخصصی

  1. مواد مرطوب را با مواد خشک زیاد مخلوط نکنید! این باعث ایجاد تونل / سوراخ هوا در کلوچه های شما می شود. این منجر به بافت سفت‌تر می‌شود و به خوبی حفظ نمی‌شوند. وقتی مواد مایع و خشک را با هم ترکیب می‌کنید تا زمانی که فقط مرطوب شوند، از حرکات ملایم دست با قاشق استفاده کنید. باید مقداری توده در خمیر وجود داشته باشد.
  2. برای جلوگیری از کشک شدن هنگامی که تخم مرغ و دوغ را با کره ذوب شده مخلوط می کنید، تخم مرغ و دوغ را در حین جمع آوری / آماده سازی مواد خارج کنید تا به دمای اتاق نزدیک تر شوند. همچنین می‌توانید با ذوب کردن کره و اجازه دادن به آن، به کاهش اختلاف دما (که باعث ایجاد دلمه می‌شود) کمک کنید.

سوالات متداول دستور العمل

چه چیزی نان سودای ایرلندی را نسبت به سایر نان ها متمایز می کند؟

تفاوت اصلی نان سودا با سایر نان های سریع این است که دوغ با جوش شیرین واکنش نشان می دهد و دی اکسید کربن ایجاد می کند که به نوبه خود باعث بلند شدن نان می شود.

بهترین راه برای خوردن نان ایرلندی سودا چیست؟

من شخصا دوست دارم نان نوشابه را گرم با تکه های کره بخورم!

چرا مردم کشمش را در نان سودا می ریزند؟

کشمش به شیرین تر شدن طعم نان سودا کمک می کند.

آیا می توانید این مافین ها را بدون گلوتن درست کنید؟

آره! فقط به جای آرد همه منظوره از آرد پخت بدون گلوتن ۱:۱ استفاده کنید.

مافین های نان سودا ایرلندی را چگونه نگهداری می کنید؟

در ظرف دربسته قرار دهید و به مدت ۳ روز در دمای اتاق یا به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

آیا می توانم کلوچه نان سودا را فریز کنم؟

آره. مافین ها را به صورت جداگانه بپیچید و در کیسه فریزر یا ظرف دربسته قرار دهید. تا سه ماه فریز کنید.

از نزدیک، مافین به دو نیم شده با کره پخش شده

دستور العمل هایی که به خوبی جفت می شوند

این مافین ها در کنار گوشت گاو ذرت و کلم لذیذ هستند و همچنین با خورش گیاهی ایرلندی، خورش بیف گینس فوری، کولکانون وگان، یا به عنوان صبحانه با اسموتی شامروک شیک من به خوبی جفت می شوند.

برای الهام بیشتر پخته شده، دستور العمل های دیگر من را در زیر بررسی کنید!

اگر این دستور غذا را دوست دارید، لطفاً حتماً نظر بدهید و در زیر به آن امتیاز ۵ ستاره بدهید. اگر درست کردید، آن را در اینستاگرام به اشتراک بگذارید و @karalydonrd را تگ کنید تا من دوباره آن را با فالوورهایم به اشتراک بگذارم! اگر می خواهید این دستور را برای بعداً ذخیره کنید، حتماً آن را در Pinterest پین کنید!

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این مافین‌های نان سودا ایرلندی که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شوند، طعم نان سودا ایرلندی را با بافت کرکی مافین ترکیب می‌کنند. این دستور غذا برای خوردن صبحانه یا برای یک غذای سنتور عالی است. جشن روز پاتریک!


  • ۲ ۱/۲ فنجان آرد همه منظوره
  • ۱/۲ فنجان قند
  • ۱ پودر خمیرمایه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۲ زیره
  • ۱ ۱/۴ فنجان اب دوغ
  • ۱ تخم مرغ
  • ۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک، ذوب شده
  • ۱/۲ فنجان مویز یا کشمش


  1. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. آسترها را به قالب مافین اضافه کنید یا با اسپری پخت سخاوتمندانه اسپری کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دانه های زیره را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
  3. در یک کاسه متوسط، دوغ، تخم مرغ و کره را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
  4. مواد مرطوب را اضافه کنید تا خشک شوند و به آرامی مخلوط کنید تا کاملاً مرطوب شوند (بیش از حد مخلوط نکنید). کشمش را به آرامی بریزید.
  5. خمیر را با قاشق (یک سوم فنجان کم) در هر چاه بریزید. در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید تا قهوه ای طلایی شود و خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، حدود ۲۰ دقیقه.
  6. قبل از انتقال به توری سیمی برای خنک شدن بیشتر، اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در تابه خنک شود.
  7. در دمای اتاق یا گرم با کره و/یا مربا سرو کنید.

یادداشت

  1. برای نگهداری مافین ها را در ظرف دربسته قرار دهید و به مدت ۳ روز در دمای اتاق یا به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
  2. برای یخ زدن مافین ها را در کیسه یا ظرف فریزر دربسته قرار دهید و تا سه ماه در فریزر قرار دهید.

  • زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۲۰ دقیقه
  • دسته بندی: کلوچه
  • روش: پخت
  • غذا: ایرلندی

کلید واژه ها: مافین نان سودا ایرلندی، کلوچه نان سودا، St. کلوچه های روز پاتریک



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر