کیک خرد شده کتان توت فرنگی – لورا لیا متعادل


فقط زمان IME.40:دقیقه20:دقیقه

  • مواد تشکیل دهنده کیک.
  • 2 1/2: فنجان ها توت فرنگی تازه (یا 2 فنجان ذوب شده ذوب شده)
  • 3/4: فنجان به علاوه 1 قاشق غذاخوری شیرین کننده میوه راهب (شکر زیر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1: فنجان بلغور جو دوسر (من آن را در خانه با Vitamix یا غذاساز تهیه می کنم).
  • 1/2: فنجان غذای دانه کتان (اگر فقط بذر کتان دارید ، آنها را در ویتامیکس یا غذاساز بخورید ؛ آرد بادام)
  • 3/4: فنجان آرد بادام سفید شده
  • 1/2: قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2: قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4: قاشق چایخوری نمک
  • 2: عالی تخم مرغ
  • 1/2: فنجان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و منجمد در دمای اتاق
  • 1: قاشق چایخوری عصاره بادام
  • مواد خرد شده.
  • 1/4: فنجان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و منجمد در دمای اتاق
  • 1/4: فنجان شیرین کننده میوه راهب (زیر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1/2: فنجان آرد بادام سفید شده
  • 2: قاشق غذاخوری بلغور جو دوسر
  • 1/2: فنجان خلال بادام
  • تجهیزات خاص.
  • 9 “ قالب کیک سیلیکونی (می تواند از فلز استفاده کند ، اما خارج شدن از آن سخت تر است)

  1. فر را از قبل روی 350 درجه گرم کنید و قالب کیک خود را چرب کنید (حتی قالب سیلیکونی ام را اسپری می کنم). روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  2. توت فرنگی ها را تکه تکه کرده و با یک قاشق غذاخوری زغال اخته به یک کاسه اضافه کنید. کت را بریزید و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ ، بلغور جو دوسر ، دانه کتان ، آرد بادام ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
  4. در یک کاسه جداگانه ، 1 فنجان باقی مانده میوه راهب ، تخم مرغ ، روغن نارگیل و عصاره بادام را مخلوط کنید.
  5. مواد مرطوب را به خشکی اضافه کنید ، مخلوط کنید تا یکدست شود. آل قدیمی در توت فرنگی. مخلوط را به قالب کیک خود اضافه کنید تا یک لایه صاف با یک کاردک مرطوب پخش شود.
  6. یکی از کاسه های مخلوط کن را خرد کنید. روغن نارگیل ، شکر قهوه ای و آرد بادام را با هم مخلوط کنید تا غلظت ماسه مرطوب ایجاد شود. بادام را مخلوط کنید ، سپس خرده ها را به طور مساوی روی کیک پخش کنید و خمیر را به آرامی ورز دهید.
  7. به مدت 40 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی روی لبه ها محکم شود. قبل از برداشتن از قالب به مدت 30 دقیقه فریز کنید. من یک بشقاب بزرگ یا یک ورقه پخت را در بالا قرار می دهم و با فشار دادن دو طرف آن را می چرخانم تا آن را در کنار هم نگه دارد. در این مرحله ، کیک وارونه است ، بنابراین من آن را با یک بشقاب یا ورقه پخت دیگر تکرار می کنم. 20 دقیقه قبل از برش با چاقوی تیز 20 عدد فریز کنید. بقیه کیک تا 5 روز در یخچال محکم بسته می شود. قبل از لذت بردن ، 10 ثانیه در مایکروویو می پزم. من انجماد را توصیه نمی کنم.



دیدگاهتان را بنویسید