گوجه فرنگی کبابی Gazpacho – آشپزی آبرا


نکته ای در دستور العمل کلاسیک سوپ گازپاچو منجمد. گوجه فرنگی بو داده ، دودی ، فلفل ، پیاز ، سیر با هم حلقه می شوند و با کروتون ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور العمل آسان سالم برای لذت بردن از یک روز گرم تابستانی.

اگر به دستور العمل های گوجه فرنگی علاقه دارید ، این سالاد گوجه فرنگی Heirloom و این خورش کینوا گوجه فرنگی را ببینید.

2 فنجان Healthy Charred Gazpacho روی زمینه سفید

خوب ، برای اولین بار در زندگی ام می توانم این کلمات را تایپ کنم … من محصول گوجه فرنگی دارم.

قبل از حرکت به مزرعه جدید ، صاحب قبلی 4 بوته بزرگ گوجه فرنگی برای ما کاشت و پاداش: رسید.

سبد بزرگ گوجه فرنگی روی چمن سبز - سالم سوخته گازپاچو

از بین همه دستور العمل های گوجه فرنگی که در خواب می دیدم در حالی که منتظر رسیدن گوجه ها بودم ، این گازپاچو ضروری بود. گازپاچو یک دستور سنتی اسپانیایی است که معمولاً در یک لیوان شراب بزرگ سرو می شود ، به طرز ماهرانه ای سرد شده و طراوت عالی دارد.

گازپاچو مرا به یک روز گرم در سیسیل اسپانیا باز می گرداند. این آخرین روز ما در اسپانیا پس از دو هفته تحقیق ، غذا خوردن و ماجراجویی بود. خسته شده بودم ،: از هر نظر خوشحالم. ما در یک بالکن هتل کوچکمان برای استراحت بعدازظهر با لیوان های بسیار بلند گازپاچو مستقر شدیم. خیابان های داخلی آشفته بودند زیرا پال جواهرساز بود و هزاران نفر برای جشن به سیسیل هجوم آوردند. ما گازپاچو نوشیدیم ، پر از گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل ، سرکه ، در جمعیت نگاه کردیم ، فکر کردیم … خوب ، این لحظه فقط عالی است.

ما این را دوست داریم چون

  • آسان! آیا 10 دقیقه وقت آزاد دارید؟ خنک ، بنابراین شما زمان کافی برای تهیه یک دسته از گازپاچو ذغالی سالم دارید. به طور جدی ، این دستور HEST است
  • مواد اولیه فصلی – فصلی تر از این نمی شود. آنچه را که در باغ خود پرورش ندادم ، در بازار کشاورزان خریدم. از آنچه در دست دارید استفاده کنید ، برای تعویض به ادامه مطلب مراجعه کنید.
  • کمی تند: دودی – من گازپاچو را دوست دارم ، که کمی ادویه دارد ، طعم دودی زغال سبزی دارد.

بیا آماده بشیم.

گوجه فرنگی ، پیاز ، خیار ، ژالاپنو در زمینه سفید

مواد و جایگزین ها.

اندازه های دقیق و مواد تشکیل دهنده را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • گوجه فرنگی رسیده بزرگ – آیا برای این دستور گوجه فرنگی تازه فصلی می خواهید؟ به هر حال ، گازپاچو در مورد آن گوجه فرنگی است. می توانید از گوجه فرنگی کولی (نوع مورد علاقه من برای گازپاچو) یا استیک گوشت گاو بزرگ استفاده کنید. من از گوجه فرنگی های کوچکتر با پوست زیاد استفاده نمی کنم!
  • هالاپنو یا فلفل دلمه ای: – من فلفل هالاپنو را ترجیح می دهم ، زیرا من گرما را دوست دارم ، اگر شما با ادویه تند مخالف هستید ، به جای آن از فلفل دلمه ای سبز استفاده کنید.
  • سیر – از 4 حبه بزرگ سیر استفاده کنید. این دستور سیر را تقسیم می کند ، بنابراین نرم و شیرین است رنگ دودی است.
  • پیازها – 1 پیاز بزرگ ، هر نوع پیاز کار می کند ، پیاز نیز به صورت خرج کردن کار می کند.
  • سرکه گیلاس – سرکه گیلاس در گازپاچو اسپانیایی سنتی است ، به راحتی می توانید سرکه شراب قرمز را جایگزین آن کنید.
  • خیار – در این دستور شما خیار را خرد کرده و از آن به عنوان تزئین در هر کاسه استفاده کنید.
  • کروتون ها: – خانگی بهترین است ، و باور کنید ، کروتون خامه ترش ترد در حال تبدیل شدن به واقعیت است. گازپاچو سنتی نان روز را با سوپ مخلوط می کند تا غلیظ شود. من ترجیح می دهم گازپاچو را با کمی سبزیجات نازک تر با کروتون ترد در بالای آن بپزم.
  • گیاهان تازه – همیشه انتخابی ، اما گیاهان تازه همه چیز را بهتر می کند. من یک پیاز بزرگ در باغ دارم ، بنابراین از آن استفاده می کردم ، اما ریحان ، پونه کوهی ، آویشن یا جعفری نیز خوشمزه خواهند بود.
  • روغن زیتون اضافی – روغن زیتون خوب که روی آن بریزد. آیا زمان آن رسیده است که به بطری گران قیمت روغن زیتون که برای غذاهای خاص نگهداری می کنید برسید؟ این یک غذای منحصر به فرد است.
  • نمک دریایی ترد – مالدون مورد علاقه من است.

CONCESSIONS که شما استفاده خواهید کرد.

تابه گریل یا چدنی

مخلوط کن:

تابه ورق

در امتحانات

یک فنجان گازپاچو ذغالی سالم

  • شروع به خرد کردن سبزیجات خود کنید تا پوست کاملاً قهوه ای و زیر آن نرم شود. من این کار را در یک ماهیتابه چدنی خشک روی حرارت زیاد انجام دادم. می توانید این کار را روی گریل انجام دهید. پوست پیاز و سیر را نگه دارید ، بگذارید بجوشد. این باید حدود 2-3 دقیقه برای هر طرف طول بکشد

چدن گوجه فرنگی سرخ شده ، پیاز ، ژالاپنو

  • بعد ، پوست سیر و پیاز را بردارید ، ژالاپنو را بکارید (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) ، مواد را در مخلوط کن بریزید.

مخلوط کن پر شده با مواد لازم برای دستور پخت گازپاچو

در مخلوط کن گوجه فرنگی

  • مخلوط کنید تا یکدست شود ، یا اگر کمی بافت را ترجیح می دهید ، آن را کمی روستیک بگذارید. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.
  • حداقل یک ساعت یا یک شب استراحت کنید.

2 فنجان Healthy Charred Gazpacho روی زمینه سفید

  • با خیار ورقه ورقه ، جعفری تازه و کروتون ترد تزئین کنید (دستور تهیه کروتون خانگی را ببینید)
  • روغن زیتون و نمک دریا را بپاشید

سوالات متداول و توصیه های متخصص برای این دستور غذا.

سوالات متداول

آیا می توانید بدون نان گازپاچو درست کنید؟

بله ، در واقع ، این دستور غذا بدون نان تهیه می شود ، من کروتون ها را در بالا اضافه کردم ، اما اصلا لازم نیست. گازپاچوی سنتی از نان روزانه برای غلیظ کردن سوپ استفاده می کند ، اما من متوجه می شوم که سوپ بدون نان به همان اندازه خوشمزه است.

آیا گازپاچو تند است؟

لازم نیست که باشد ، تکه گاز من در اسپانیا به ندرت تند بود. ترجیح می دهم گازپاچو کمی ضربه بزند ، اما اگر به ادویه جات حساس هستید ، از فلفل دلمه ای سبز یا فلفل دلمه ای قرمز شیرین به جای ژالاپنو استفاده کنید.

آیا گازپاچو سالم است؟

بله بله بله فراوانی محصولات فصلی ، منظورم این است که بهتر نمی شود.

مشاوران

  1. از گوجه فرنگی واقعا خوب استفاده کنید ، من نمی توانم به اندازه کافی استرس داشته باشم.
  2. از روغن زیتون واقعاً خوب استفاده کنید – وقتی دستور غذا تنها شامل چند ماده است ، می خواهید مطمئن شوید که هر یک از این مواد کامل است.

قاشق بر روی گاز سوخته گازپاچو سالمتامین کننده های ایمنی S.

ظرف منجمد گازپاچو و سالاد بزرگ تابستانی ایده من از یک غذای کامل است. در اینجا چند سالاد است که ظاهر خوبی دارند.

سالاد مدیترانه ای با پنیر آب شده

سالاد کرانچ یونانی

سالاد فرو با بادمجان

IDEAS ON.

  • کروتون مخمر (دستور تهیه کروتون خانگی را ببینید)
  • خیار خرد شده
  • شوید تازه ، پیاز ، ریحان یا جعفری خرد شده
  • فلفل دلمه ای خرد شده
  • فلفل قرمز آسیاب شده
  • میگوی کبابی
  • پنیر فتا خرد شده

ایده های متفاوت

  • گازپاچو هندوانه ای
  • هازپاچو هلو
  • گوجه فرنگی / گازپاچو سبز
  • Et raisin gazpacho
  • گازپاچو خیار / گازپاچو سفید
  • گازپاچو ذرت

دستورالعمل های نگهداری / تبرید.

محافظت -به مدت 2 تا 3 روز در یک محفظه سربسته و بدون واکنش در یخچال نگهداری کنید

سرد – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم

تغییرات رژیم غذایی برای این دستور غذا.

این دستور به طور طبیعی گیاهی است: وگان.

  • بدون گلوتن – از نان بدون گلوتن استفاده کنید یا کروتون ها را با هم حذف کنید
  • Whole30 / Paleo / Keto – کروتون ها را بردارید

مشاوران حسابداری بیشتری که دوستشان خواهید داشت.

هندوانه گازپاچو

سوپ هویج تایلندی

سوپ سیر اسپانیایی

سوپ نارگیل مرغ تایلندی

کاسه گازپاچو سالم را ببندید

منتظر شما هستم که این دستور گازپاچو گازدار را امتحان کنید. وقتی تهیه کردید ، عکسی بگیرید من را در Instagramabrapappa علامت گذاری کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را نشان دهم.

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که در زیر نظر دهید و نظر دهید. من عاشق شنیدن صحبت هایی هستم که دستور العمل های من را آماده کرده اند.

2 فنجان Healthy Charred Gazpacho روی زمینه سفید

گازپاچو گازدار

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

نکته ای در دستور العمل کلاسیک سوپ گازپاچو منجمد. گوجه فرنگی بو داده ، دودی ، فلفل ، پیاز ، سیر با هم حلقه می شوند و با کروتون ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور العمل آسان سالم برای لذت بردن از یک روز گرم تابستانی.

زمان آماده سازی: 10: دقیقه

زمان پخت: 8: دقیقه

دوره: پیش غذا ، سوپ

آشپزخانه آمریکایی ، اسپانیایی

خدمات: 6: تحویل:

کالری: 42: کیلوکالری

عناصر:

  • 5: عالی گوجه فرنگیها
  • 1: عالی هالاپینیو
  • 4: میخک ها سیر
  • 1: عالی پیاز
  • 2: قاشق سوپخوری سرکه گیلاس
  • کروتون:
  • پیاز
  • روغن زیتون اضافی
  • نمک دریا شور

دستورالعمل ها:

  • کار را با خرد کردن سبزیجات شروع کنید تا پوست کاملاً قهوه ای و زیر آن نرم شود. من این کار را در یک ماهیتابه چدنی خشک روی حرارت زیاد انجام دادم. می توانید این کار را روی گریل انجام دهید. پوست پیاز و سیر را نگه دارید ، بگذارید بجوشد. این باید حدود 2-3 دقیقه از هر طرف طول بکشد ، سبزیجات را زیر نظر داشته باشید و اغلب بچرخانید.
  • بعد ، پوست سیر و پیاز را بردارید ، با ژالاپنو بپاشید (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) ، همه مواد را در مخلوط کن بریزید.
  • مخلوط کنید تا یکدست شود. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.

  • حداقل یک ساعت یا یک شب استراحت کنید

  • روی آن را خیار خرد شده ، جعفری تازه و کروتون ترد (دستور تهیه کروتون خانگی را ببینید) با روغن زیتون و نمک دریا بپاشید.

یادداشت

نکات تغذیه ای حقایق تغذیه بدون افزودن کروتون ، روغن زیتون و خیار محاسبه می شود.
محافظت -به مدت 2 تا 3 روز در یک محفظه بدون هوا و در یخچال نگهداری شود
سرد – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم
ساخت درب MO RO PLANT.
فر را روی 375 درجه گرم کنید
نان را به 2 “قطعه” برش دهید
نان را در یک لایه روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی پهن کنید. اسپری با روغن آووکادو یا روغن زیتون (یا اسپری)
بپزید تا قهوه ای طلایی شود ، نصف آن تمام شود. معمولاً حدود 15-20 دقیقه طول می کشد.
از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
حداکثر تا 1 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.

تغذیه

سر آیل 1:کاسه:کالری: 42:کیلوکالریکربوهیدرات ها 9:است:پروتئین: 2:است:چربی: 1:است:چربی های اشباع شده. 1:است:چربی اشباع نشده 1:است:چربی اشباع شده. 1:است:سدیم 9:میلی گرم:پتاسیم 412میلی گرم:فیبر: 2:است:قند. 5:است:ویتامین A: 1289IU:ویتامین سی: 26:میلی گرم:کلسیم 25:میلی گرم:اهن: 1:میلی گرم:

آیا می توانم در زمینه غذا به شما کمک کنم؟

آدرس ایمیل خود را در قسمت زیر وارد کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه اینها برای شما است



دیدگاهتان را بنویسید