یک صبحانه سبک و مقوی: طرز تهیه کوفته به شکل دسر


طرز تهیه کوفته به شکل کیک

کوفته هایی که دوست داریم در لایه نازکی از خمیر سرخ کنیم بسیار خوشمزه هستند. همراه با ملات داخلی کامل است که لایه نازکی از خمیر را نگه می دارد. این غذا بسیار خوشمزه است اما به سختی می توان خمیر نازکی را به دست آورد. در این مورد می خواستیم یک راه حل کوچک ارائه دهیم. با این دستور یک جایگزین ساده برای سرخ کردن یا آب پز کردن درست کنید. باز هم از اختراع فر برای پخت آسان در فر سپاسگزاریم. امروز قسمت آشپزی خبرنامه با طرز تهیه کوفته به صورت نان در خدمت شماست. این غذا یک غذای مقوی برای سفره صبحانه است. حتما امتحانش کنید

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ به راحتی در خانه

مواد لازم برای طرز تهیه کوفته به شکل کیک

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سمبوسه عدس، یک غذای خوشمزه و رژیم لاغری

برای ملات داخلی:

  • · ۱ فنجان روغن زیتون
  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • ۳ حبه سیر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری زیره
  • قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
  • فنجان گردو
  • ¼ دسته جعفری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته عدس یک غذا و رژیم غذایی خوشمزه برای عاشقان کاهش وزن است

برای لایه بیرونی:

  • ۱.۵ فنجان پنکیک بلغور جو دوسر
  • یک فنجان آرد سمولینا
  • فنجان آب گرم
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد سیب زمینی آب پز
  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز فلفل سیاه
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
  • فنجان آب سرد

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب مرغ به راحتی در خانه برای روزهای عید

برای پخت و پز:

  • · ۱ فنجان روغن زیتون
  • ۹ عدد مغز گردو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بوقلمون با سس کاری غذای مقوی و خوشمزه

طرز تهیه کوفته به شکل کیک

گوشت چرخ کرده را در یک ماهیتابه بزرگ با روغن زیتون تفت دهید تا سفت شود. پیاز و سیر خرد شده را با نمک له شده به گوشت چرخ کرده تفت داده شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود.

در آخر ادویه ها و گردوی خرد شده را به قابلمه ای که در حال تفت دادن هستید اضافه کنید و ۱-۲ دقیقه دیگر تفت دهید و سپس از فر خارج کنید.

جعفری خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

برای لایه بیرونی، بلغور را در آب گرم خیس کرده و ۱۰ دقیقه بگذارید. پیاز رنده شده، سیب زمینی خرد شده، گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی را روی بلغور در حال بالا آمدن قرار دهید.

در آخر ادویه ها را می ریزیم و با نوک پدال در همزن ورز می دهیم تا یکدست شود و در حین ورز دادن آب سرد را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و هر از چند گاهی غلظت ملات را چک می کنیم.

یک سینی فر مربعی شکل را با روغن زیتون چرب کنید و نیمی از بلغور جو را در این سینی بریزید.

مواد را در سینی بچینید و به آرامی فشار دهید.

برای صاف کردن لایه رویی، ملات را بین دو کاغذ روغنی روی سینی پهن کنید و روی ملات داخلی قرار دهید و لبه های آن را با قاشق یا چاقو به سمت داخل فشار دهید.

کوفته های شکم پر را قبل از رفتن به فر در سینی برش دهید و روغن زیتون بپاشید و روی هر برش یک تکه گردو قرار دهید. کباب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بدون فن به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. اجازه دهید غذای شما از فر خارج شود و ۱۰ دقیقه استراحت کند و با لیمو سرو کنید. نوش جان.

بیشتر بخوانید: برای تهیه کباب گوشت قرمز خوشمزه چگونه آن را مرینیت کنیم؟