10 دروغ غذایی شگفت انگیز – نکات قدرت تلفن


10 دروغ غذایی شگفت انگیز

اطلاعات غلط زیادی در زمینه تغذیه وجود دارد. مقاله بدترین نمونه ها را لیست می کند ، اما باید بدانید که اینها تنها چند نمونه از کوه اطلاعات غلط است. در اینجا 10 دروغ بزرگ غذایی وجود دارد.

  1. تخم مرغ یک غذای ناسالم است.

یکی از مواردی که بسیاری در آن موفق شده اند ، وسواس آنها در مورد غذاهای بسیار سالم است. بدترین نمونه تخم مرغ است که گفته می شود فقط به دلیل کلسترول بالا خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد. اما اخیراً ثابت شده است که کلسترول غذایی کلسترول خون را افزایش نمی دهد. در حقیقت ، تخم مرغ دارای کلسترول “خوب” است و با خطر بالای بیماری قلبی مرتبط نیست.

واقعیت این است که تخم مرغ یکی از مغذی ترین غذاهای روی زمین است. تخم مرغ سرشار از بسیاری از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است که از چشم ما محافظت می کند.

مهمتر از همه ، اگرچه تخم مرغ یک غذای “پرچرب” است ، اما خوردن تخم مرغ برای صبحانه در مقایسه با شیرینی های صبحانه باعث کاهش وزن قابل توجهی شده است.

  1. چربی اشباع شده برای شما مضر است.

چند دهه پیش تصمیم گرفته شد که مصرف زیاد چربی های اشباع شده را به عنوان یک منبع بیماری قلبی در نظر بگیریم. این بر اساس بسیاری از تحقیقات ناقص و تصمیمات سیاسی بود ، که در حال حاضر کاملاً اشتباه ثابت شده است. یک مقاله مروری در مقیاس بزرگ که در سال 2010 منتشر شد ، 21 مطالعه اپیدمیولوژیک آینده را شامل 347،747 مورد بررسی می کند. نتایج. هیچ ارتباطی بین چربی های اشباع شده و بیماری های قلبی وجود ندارد.

این ایده که چربی اشباع شده خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد یک نظریه تأیید نشده بود که تا حدودی متداول شد. خوردن چربی اشباع شده کلسترول HDL (“خوب”) را در خون افزایش می دهد و LDL از LDL کوچک ، متراکم (بسیار بد) به LDL بزرگ تبدیل می شود که مفید است. هیچ دلیلی برای ترس از خوردن گوشت ، پنیر ، کره و روغن نارگیل وجود ندارد.

  1. همه باید غلات بخورند.

این ایده که فرد باید رژیم غذایی خود را بر اساس غلات و دانه ها بنا کند منطقی نیست. در تاریخ تکامل بشر ، انقلاب کشاورزی به تازگی اتفاق افتاده است ، ژن های ما تغییر چندانی نکرده است. مواد مغذی غلات در مقایسه با سایر غذاهای طبیعی مانند سبزیجات نسبتاً کم است. آنها همچنین سرشار از ماده ای به نام اسید فیتیک هستند که مواد معدنی ضروری را در روده متصل کرده و از جذب آنها جلوگیری می کند. رایج ترین غلات در رژیم غذایی مناطق مختلف جهان گندم است … گندم می تواند مشکلات سلامتی ، جزئی و جدی ایجاد کند.

حاوی مقدار زیادی پروتئین به نام گلوتن است ، اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بخش قابل توجهی از مردم به آن حساس هستند. خوردن گلوتن می تواند به روده ها آسیب برساند ، باعث درد ، نفخ ، اسهال ، یبوست و خستگی شود. استفاده از گلوتن با اسکیزوفرنی و آتاکسی مغزی مرتبط است که هر دو اختلالات جدی مغزی هستند.

  1. خوردن بیش از حد پروتئین برای استخوان ها و کلیه ها مضر است.

رژیم غذایی با پروتئین بالا با پوکی استخوان و بیماری های کلیوی ارتباط دارد. درست است که خوردن پروتئین باعث افزایش دفع کلسیم از استخوان ها در کوتاه مدت می شود ، اما مطالعات طولانی مدت در واقع تأثیر معکوس را نشان می دهد. در دراز مدت ، پروتئین با افزایش سلامت استخوان و کاهش خطر شکستگی ارتباط دارد. علاوه بر این ، مطالعات ارتباط بین مصرف زیاد پروتئین و بیماری کلیوی در افراد سالم را نشان نمی دهند.

در واقع ، دو عامل خطر اصلی برای نارسایی کلیه دیابت و فشار خون بالا است که هر دو با رژیم غذایی با پروتئین بالا تشدید می شوند. با این حال ، رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند از نارسایی کلیه و پوکی استخوان جلوگیری کند.

  1. رژیم های کم چرب برای شما مفید است.

آیا می دانید وقتی چربی از غذا حذف می شود چه طعمی دارد؟ خوب ، طعم آن شبیه مقوا است. هیچ کس طعم آن را دوست ندارد. تولید کنندگان مواد غذایی این را می دانند ، بنابراین چیزهای دیگری را به رژیم غذایی خود اضافه می کنند تا کمبود چربی را جبران کنند. اسیدهای چرب مانند شکر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا یا شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام اغلب جایگزین چربی ها می شوند. اما فراموش نکنید که شیرین کننده ها اگرچه کالری نیستند ، اما بهتر از قندها نیستند.

در واقع ، بسیاری از مطالعات مشاهده ای نشان داده اند که بین شیرین کننده ها و بیماری های مختلف ، از جمله چاقی ، سندرم متابولیک ، دیابت ، بیماری های قلبی ، زایمان زودرس و افسردگی ، ارتباط چشمگیر و چشمگیری وجود دارد. در این محصولات کم چرب ، چربی های طبیعی سالم جایگزین بسیاری از مواد مضر می شود.

  1. شما باید در طول روز غذای بسیار کمی داشته باشید.

این ایده که شما باید در طول روز غذای بسیار کمی بخورید تا “متابولیسم خود را حفظ کنید” یک باور رایج است که بی معنی است. درست است که خوردن یک وعده غذایی کمی متابولیسم را افزایش می دهد ، اما مقدار کل غذا میزان استفاده از انرژی را تعیین می کند ، نه مقدار غذا.

این سوال در واقع چندین بار آزمایش شده و رد شده است. در مطالعه کنترل شده ، دو گروه مقدار مساوی غذا را در دوزهای بالا و پایین مصرف کردند ، اما هیچ تفاوتی در متابولیسم آنها وجود نداشت.

یک مطالعه روی مردان چاق نشان داد که شرکت کنندگان در گروه 6 وعده غذایی نسبت به گروه 3 وعده ای احساس سیری کمتری داشتند. این رژیم نه تنها برای برخی بی فایده است ، بلکه برای برخی دیگر مضر است.

طبیعی نیست که بدن انسان به طور مداوم تغذیه شود.

وقتی مدتی غذا نمی خوریم ، یک فرآیند سلولی به نام اتوفاژی ، زباله ها را از سلول های ما پاک می کند. خوب است که هر از گاهی روزه بگیرید یا نخورید. چندین مطالعه مشاهده ای نشان داده است که خطر سرطان روده بزرگ (چهارمین سرطان شایع که باعث مرگ های متعدد می شود) در افرادی که چهار وعده غذا در روز می خورند به جای دو بار ، 90 درصد افزایش می یابد.

  1. کربوهیدرات ها باید منبع اصلی انرژی در رژیم غذایی باشند.

فرض اساسی این است که همه باید رژیم کم چربی داشته باشند ، کربوهیدرات ها 60-50 از کل کالری را تشکیل می دهند. این نوع رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی غلات و قندها و غذاهای چرب بسیار کمی مانند گوشت است: تخم مرغ. این نوع رژیم ممکن است برای برخی افراد ، به ویژه افرادی که به طور طبیعی لاغر هستند ، خوب عمل کند. اما برای کسانی که چاق هستند یا سندرم متابولیک یا دیابت دارند ، این مقدار کربوهیدرات بسیار خطرناک است. این موضوع به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.

در یک مطالعه کنترل شده ، رژیم غذایی کم چرب و پر کربوهیدرات با رژیم کم چرب و کم کربوهیدرات مقایسه شد. نتایج به طور مداوم به رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات کمک می کند.

  1. روغن های گیاهی و دانه های امگا 6 برای شما بسیار مفید است.

چربی های اشباع نشده به عنوان یک غذای سالم در نظر گرفته می شوند زیرا برخی از مطالعات نشان می دهد که خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد. اما انواع مختلفی از چربی های اشباع نشده وجود دارد – همه آنها یکسان نیستند. مهمتر از همه ، ما اسیدهای چرب امگا 3 و اسیدهای چرب امگا 6 داریم.

امگا 3 ضد التهاب است و خطر بسیاری از بیماری های التهابی را کاهش می دهد. در حقیقت ، افراد باید نسبت خاصی از امگا 6 به امگا 3 دریافت کنند. اگر امگا 6 در این نسبت بسیار زیاد باشد ، می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. بزرگترین منبع امگا 6 در رژیم غذایی فرآوری شده ، دانه ها ، روغن های گیاهی مانند سویا ، ذرت و روغن آفتابگردان بود. در طول تکامل ، انسان هرگز چنین فراوانی چربی امگا 6 نداشته است. این برای بدن انسان طبیعی نیست.

از امگا 3 استفاده کنید ، مکمل روغن ماهی مصرف کنید ، اما از دانه های صنعتی و روغن های گیاهی خودداری کنید.

  1. رژیم های کربوهیدرات کم کربوهیدرات خطرناک است.

رژیم های کم کربوهیدرات به طور بالقوه درمان برخی از شایع ترین مشکلات سلامتی در کشورهای مختلف است. رژیم های کم چرب مضر هستند و بدون آنها نمی توانید بسیاری از مواد مغذی را به درستی جذب کنید. به زبان ساده ، آنها کار نمی کنند. با این حال ، رژیم های کم کربوهیدرات (که توسط متخصصان تغذیه استفاده می شود) بسیار بهتر عمل می کند.

نتایج مطالعات کنترل شده روی رژیم های کربوهیدرات کم کربوهیدرات نشان می دهد:

  • کاهش بیشتر چربی بدن در مقایسه با رژیم های کم کالری ، حتی در این رژیم ها محدودیتی در میزان دریافت غذا وجود ندارد.
  • آنها فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.
  • آنها قند خون را کاهش می دهند و علائم دیابت را بسیار بهتر از رژیم های کم چرب بهبود می بخشند.
  • آنها کلسترول HDL (خوب) را بسیار بیشتر افزایش می دهند.
  • کاهش قابل توجه تری گلیسیرید در مقایسه با رژیم های کم چرب وجود دارد.
  • این الگوی کلسترول LDL (بد) را از LDL کوچک ، متراکم (بسیار بد) به LDL بزرگ تغییر می دهد که مطلوب است.
  • پیروی از رژیم های کم کربوهیدرات بسیار ساده تر از رژیم های کم چرب است زیرا نیازی به محدودیت کالری ندارند و در طول روز گرسنه نخواهید ماند.

با این حال ، بسیاری از متخصصان بهداشت و تغذیه معتقدند که این رژیم ها مضر هستند و رژیم های کم چرب و پر کربوهیدرات توصیه می کنند ، اما واقعیت این است که رژیم های کربوهیدرات برای شما یک مزیت است. آنها به شما آسیب می رسانند.

  1. غذای چرب شما را چاق می کند.

به نظر می رسد خوردن چربی شما را چاق می کند. چیزهایی که زیر پوست ما جمع می شوند و باعث نرم و پف دار شدن می شوند ، چربی هستند. خوب ، خوردن چربی قطعاً بدتر خواهد شد. اما به این سادگی ها هم نیست. با وجود این واقعیت که چربی کالری بیشتری در هر گرم نسبت به کربوهیدرات یا پروتئین دارد ، رژیم های پرچرب باعث چاقی افراد نمی شود. مانند سایر موارد ، بستگی به شرایط دارد.

رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات و چربی می تواند شما را چاق کند ، اما هیچ ارتباطی با چربی ندارد. در حقیقت ، رژیم های پرچرب و کم کربوهیدرات نسبت به رژیم های کم چرب باعث کاهش چربی بسیار بیشتری می شوند.

مشاور با شما صحبت می کند

در این مقاله که توسط شما عزیزان ترجمه شده است ، تنها 10 مورد از بسیاری از نادرستی ها در باور عمومی ذکر شده است. انتخاب و تعیین میزان زیادی از اطلاعات موجود بسیار دشوار است. به ویژه در حال حاضر ، هنگامی که تفاوت های زیادی در زمینه تغذیه بین طب سنتی و طب اسلامی ، “تغذیه مدرن” وجود دارد. اما فراموش نکنید که بهترین انتخاب ایجاد تنوع و تعادل در مصرف غذا است. برنامه ریزی آزمونهای سالانه با مراجعه به متخصصان مربوطه. با این حال ، مشورت با مشاور تغذیه یا مشاور تغذیه ورزشی و همچنین مربی ورزشی بهترین گزینه برای داشتن اندامی ایده آل ، از همه مهمتر ، برای سلامت جسمی و روحی شما خواهد بود.

مترجم: معصومه کریم نجات

منبع: healthline

دیدگاهتان را بنویسید