11 ماده مغذی مفید برای بیماران دیابتی – دکتر رویا خادمیان


18 bah for web 2 1 - 11 غذای مفید برای بیماران دیابتی

11:غذای مفید برای بیماران دیابتی

اگر مبتلا به دیابت هستید ، فکر این که چه غذاهایی را محدود کنید ، مانند کیک یا شیرینی ، ممکن است احساس محرومیت کنید. در عوض ، تفکر خود را به چیزهای خوب در زندگی ، مانند رژیم غذایی و ورزش منحرف کنید.

در اینجا 11 ماده غذایی که توسط متخصصان توصیه می شود برای کنترل قند خون توصیه می شود.

1. غلات کامل

غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای ، کینوا ، جو دوسر یا جو دوسر دارای کربوهیدرات زیادی هستند. اما سرشار از فیبر هستند که سریعتر از کربوهیدراتهای تصفیه شده با فیبر کم (مانند برنج سفید یا نان سفید) هضم می شود. غلات کامل تأثیر کمتری بر قند خون شما دارند. با این حال ، باید به میزان مصرف در هر وعده غذایی توجه کنید. هنگام خوردن غلات کامل ، باید بدانید که یک وعده (حدود 1/3 فنجان پخته شده) معادل 15 گرم کربوهیدرات است.

2 عدد تخم مرغ

چه تخم مرغ بخورید ، چه آب پز یا آب پز ، تخم مرغ دارای یک خاصیت فوق العاده است. تخم مرغ ها نیروگاه های پروتئینی هستند که با تثبیت قند خون و سرکوب هورمون های گرسنگی می توانند به کاهش وزن کمک کنند. اگر دیابت دارید ، ممکن است بدانید که کاهش 10 کیلوگرم می تواند قند خون و حتی مصرف دارو را کاهش دهد.

3. سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین منبع خوب دیگری از کربوهیدرات ها برای دیابت است. سیب زمینی شیرین متوسط ​​دارای 4 گرم فیبر است – حدود 1/3 ویتامین C روزانه شما. آنها منبع اصلی ویتامین A هستند که بر اساس برخی نتایج می تواند کار سلول های تولید کننده انسولین را بهبود بخشد. باز هم ، مهم است که در مورد میزان مصرف خود در یک پرس دقت کنید. به طور متوسط ​​، 24 گرم کربوهیدرات از سیب زمینی شیرین دریافت می کنید.

4. ماهی روغنی

این یک واقعیت وحشتناک است. به گفته انجمن قلب آمریکا ، افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دو تا چهار برابر بیشتر از افرادی که فاقد این بیماری هستند ، می میرند. اما خبر خوب این است که رژیم غذایی سرشار از ماهی امگا 3 مانند ماهی آزاد ، شاه ماهی ، ساردین ، ​​ماهی خال مخالی ، ماهی آزاد ، آلو ، می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش داده و از التهاب جلوگیری کند. ماهی های چرب همچنین می توانند از چشم شما در برابر عوارض دیابت محافظت کنند. مطالعات اخیر نشان داده است که خوردن دو وعده ماهی در هفته با کاهش 50 درصدی خطر ابتلا به دیابت همراه است.

5. سبزیجات برگ سبز

سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج ، کلم و برخی سبزیجات دارای کالری بسیار کم و کربوهیدرات کمی هستند ، اما سرشار از مواد مغذی هستند که هم از افراد مبتلا به دیابت و هم از افراد مبتلا به پیش دیابت حمایت می کند. سبزیجات برگ سبز به دلیل غلظت بالای پلی فنول ها و ویتامین C می توانند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهند. آنها همچنین سرشار از منیزیم هستند ، ماده معدنی که نشان داده شده است از مقاومت در برابر انسولین جلوگیری می کند.

6. آووکادو

این میوه سبز خامه ای منبع خوبی از چربی های سالم برای قلب است. آووکادو سرشار از فیبر است که با کاهش و افزایش قند خون از مقاومت به انسولین جلوگیری می کند. از آنجا که کالری بالایی دارند ، باید میزان وعده های غذایی خود را در نظر بگیرید. به طور متوسط ​​نصف آووکادو می تواند بیش از 180 کالری داشته باشد که معادل بیش از یک قاشق غذاخوری سس مایونز یا یک تکه پنیر است.
اگر این میوه در منطقه شما موجود نیست ، زیتون می تواند جایگزین مناسبی باشد.

7. غلات

کشوی آشپزخانه خود را با لوبیا و نخود فرنگی و همچنین گزینه های سریعتر و پخته تر مانند عدس پر کنید. فیبر و پروتئین موجود در لوبیا به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک می کند. مصرف آنها در طول زمان می تواند مزایای بیشتری به همراه داشته باشد. یک مطالعه نشان داد که بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع 2 که روزانه یک فنجان عدس یا لوبیا می خوردند ، سطح A1C آنها (آزمایش دیابت و پیش دیابت ، که متوسط ​​قند خون را اندازه گیری می کند) در سه ماه نیم درصد کاهش یافت.

8. ماست یونانی

در مورد محصولات لبنی ، بهتر است از نوع یونانی استفاده کنید. ماست یونانی نسبت به ماست معمولی پروتئین و کربوهیدرات کمتری دارد. این پروتئین زیاد می تواند باعث احساس سیری طولانی مدت شود و باعث کاهش سطح قند خون می شود. مطمئن شوید که نوع ساده تری را به جای طعم هایی که حاوی قند اضافی هستند انتخاب کنید: کربوهیدرات. اگر شیرینی می خواهید ، مقدار کمی از میوه خود را به این ماست اضافه کنید. می توانید 3-4 فنجان انواع توت ها ، هلوهای خرد شده متوسط ​​یا 1/2 فنجان دانه های انار ، هر کدام 15 گرم کربوهیدرات را امتحان کنید.

9. دندان ها

میوه های کوچک یک راه خوشمزه برای برآوردن میل به شیرینی بدون دریافت قند اضافی است. علاوه بر این ، آنها حاوی فیبر هستند که قند خون و آنتی اکسیدان ها را تثبیت می کند و می تواند از بیماری های قلبی جلوگیری کند. در فصل خود از انواع توت های تازه استفاده کنید ، از آنها لذت ببرید ، اما در فصول دیگر از فریز کردن آنها دریغ نکنید. کارشناسان معتقدند که آنها به همان اندازه مغذی هستند و اغلب ارزان تر هستند. فقط مطمئن شوید که بسته های اضافی بدون قند بخرید.

10. آجیل

گردوی نارس را برای میان وعده سرو کنید. آنها پروتئین ها ، فیبرها و چربی های سالم را برای سیر نگه داشتن شما ، تثبیت قند خون و جلوگیری از مقاومت به انسولین به دلیل داشتن منیزیم در اختیار شما قرار می دهند. فقط یک اونس از این آجیل بخورید تا میزان کالری دریافتی خود را کنترل کنید. این مقدار برابر با حدود 24 درخت بادام یا 18 گندم سیاه متوسط ​​است.

11. دارچین

پاشیدن دارچین روی بلغور جو دوسر ، ماست یا قهوه جوشانده بدون نیاز به شکر ، شیرینی طبیعی به غذای شما می افزاید. اما اینها همه خواص دارچین نیست. با کاهش سرعت جذب کربوهیدرات ها و تسهیل جذب انسولین توسط سلول ها ، سطح گلوکز خون را بهبود می بخشد. برای استفاده از این خواص مفید ، نیازی به خوردن مقدار زیادی از این مواد نیست. مطالعات نشان می دهد که خوردن فقط نصف قاشق چایخوری دارچین می تواند از خواص آن مفید باشد.

برای بهره مندی از رژیم آنلاین دکتر روی خادمیان روی پیوند زیر کلیک کنید.

برنامه غذایی دریافت کنید

دیدگاهتان را بنویسید