5 غذای افطاری برای مهمان بدون برنج


به گزارش ؛ غذای افطاری برای مهمان بدون برنج برای شما آماده و معرفی میشود. پس از یک روز روزه داری در ماه مبارک رمضان و در اولین وعده که افطاری است باید علاوه بر توجه به سلامتی و مقوی بودن غذاهای این وعده، تنوع را هم در نظر بگیرید که بتوانید با اشتهای بیشتری وعده های مهم روزه داری را میل کنید. همانطور که پرخوری و خوردن غذاهای چرب و مضر باعث آسیب و مریضی روزه دار میشود، کم خوری و بی میلی هم همینطور باعث ضعف و بی حالی شده و سلامتیتان را به خطر می اندازد. بنابراین سعی کنید با رنگین کردن سفره های خود با غذاها و خوراکی های متفاوت و لذیذ اشتیاق و میل به غذا را بیشتر کرده و این ماه عزیز را بهتر سپری کنید.

احتمالا شما هم بعد از چندین بار خوردن سوپ، فرنی، حلیم و دیگر غذاهای رایج افطاری دلتان غذاهایی متفات میخواد پس با همراه شوید و از همین امروز برنامه ی متفاوت برای درست کردن افطاری بچینید.

شاورما مرغ

برای تهیه شاورما، غذای ترکیه ای و همچنین رایج در کشور لبنان ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به نوار‌های نازک برش دهید.(اگر تماسل داشتید از دیگر قسمت های مرغ استفاده کنید ابتدا تمام استخوان ها را جدا کرده و به صورت قطعات کوچک و ترجیحا نواری برش دهید) فلفل دلمه‌های رنگی و قارچ‌ها را نیز به صورت نواری و به اندازه مرغ برش دهید.

در داخل کاسه ای مرغ ها و قارچ و فلفل دلمه های نواری را بریزید و به آن پیاز خلالی خورد شده و ادویه هایی که دوست دارید مثل پودر پاپریکا، پودر زنجبیل، نمک، تخم گشنیز، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید در صورت تمایل میتوانید برای خوش طعم و خوش عطر شدن شاورما از سیر رنده شده هم در ترکیب استفاده کنید.

بعد از ترکیب مواد گفته شده آن را به مدت 2 ساعت درون یخجال قرار دهید و سپس درون تابه ای نچسب با روغن مایع یا کره کاملا سرخ کنید. شاورمای شما آماده است میتوانید به هر نون دلخواه یا به صورت ساندویچ سرو کنید.

پیراشکی گوشت

برای تهیه ی خمیر پیراشکی، زرده تخم مرغ‌ها را با شیر یا آب ولرم، روغن مایع، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و آرد را تا حدی که خمیر نرم و لطیف شود اضافه کنید. بعد از آماده شدن خمیر و زمانی که خمیر استراحت میکند به سراغ مواد داخخلی آن بروید.

برای مواد داخل پیراشکی، درون ظرفی گوشت چرخ‌کرده تازه یا از قبل از فریزر خارج شده را با پیاز رنده شده، نمک و ادویه‌های دلخواه و سبزی های خشک و معطر مثل نعنا ترکیب کنید. خمیر را به شکل دایره‌های کوچک باز کنید، مواد گوشتی را در وسط قرار دهید و لبه‌ها را با دست به هم فشار داده و بچسبانید. در مرحله ی آخر پیراشکی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

آش عباسعلی کرمانشاهی

یکی دیگر از غذای افطاری برای مهمان بدون برنج آش عباسعلی هست؛ مواد لازم برای این آش نخود، لوبیا سفید، لوبیا قرمز، عدس، برنج، گوشت گوسفندی، گندم پوست‌کنده یا بلغور، سیر، زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ و روغن کرمانشاهی است. حبوبات و گندم را از شب قبل خیس کنید و بپزید و آماده داشته باشید. در مرحله ی اول تکه های گوشت را با پیاز و زردچوبه تفت دهید و بپزید، سپس حبوبات پخته شده را به گوشت اضافه کنید و برای لعاب دار شدن آش، بخشی از حبوبات را بکوبید. بعد از اضافه کردن آب اجازه دهید آش کاملا پخته و جا بیفتد؛ در نهایت، آش را با پیاز داغ و نعناداغ تزیین و برای افطار و میهمانان عزیز سرو کنید

کباب تابه‌ای

کباب تابه‌ای یک غذای سریع و آسان در هر زمان و بخصوص در ماه رمضان برای افطاری و سحر است. برای تهیه ی این کباب ابتدا گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل درون ظرفی مخلوط کنید و اول به حالت گلوله و سپس به شکل کباب‌های کوچک و پهن درآورید. آن‌ها را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و پخته شوند. در کنار این غذا می‌توانید از گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای هم استفاده کنید.

سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یک افطاری سبک و خوشمزه است که همه ی کوچکتر ها و بزرگترها دوست داشته و از آن لذت میبرند پس میتواند یک گزینه ی ایده آل برای افطار باشد. برای تهیه ابتدا ماکارونی شکل دار را بپزید و سپس با مواد دلخواه و یا موادی که در دست دارید مانند خیارشور، ذرت، نخود فرنگی، تن ماهی مخلوط کرده و به اندازه ی کافی سس مایونز به آن اضافه کنید. برای طعم بهتر میتوانید از ادویه و آبلیمو هم در ترکیب سالاد ماکارونی استفاده کنید.



Source link