Bake Ultimate BBQ Bacon Cheeseburger High Protein Pasta


من انواع مختلف ماکارونی را با پروتئین بسیار بیشتری نسبت به ماکارونی سنتی گندم آزمایش کرده ام ، که اغلب قابل هضم است. برخی از آنها با پروتئین نخود ساخته می شوند ، برخی از عدس استفاده می کنند ، برخی دیگر از غلات و یکی با کالری بسیار کم ، آرد براندی (در نسخه من آنها را رشته فرنگی صفر می نامیدند) به شکل بلغور جو دوسر یا آرد نخود فرنگی.

من در هضم ماکارونی مشکلی ندارم ، اما می دانم که بسیاری از بیماران مبتلا به WLS این کار را انجام می دهند ، بنابراین این تغییرات می تواند ماکارونی را به منوی بعد از جراحی که در آن از دست رفته بود ، بازگرداند. من آنها را امتحان می کنم زیرا شیفته “لقمه” اضافی آشپزی با پروتئین بیشتر هستم.

من به دنبال یک دستور العمل بودم که از نظر اهمیت تقریباً برای همه مناسب باشد و من فکر می کنم این یک همه کاره خوب است. این شامل سس گوشت با استفاده از گوشت گاو است ، اما بیکن در سس به سبک کباب ، که سپس با پنیر غنی شده و پخته می شود (ماکارونی تا زمانی که طلایی شود). می توان آن را زودتر تهیه کرد و در صورت تمایل می توان تمام ظرف را فریز کرد. من ترجیح می دهم سس را وصل کنم و وقتی وقت داشتم ، ماکارونی را برای چیدن تازه درست کنم ، اما در هر دو مورد جواب می دهد.

من از بیکن دودی برای طعم بیشتر کباب با پنیر سخت نیمه چرب در بالا استفاده می کنم. برای سیگار کشیدن بیشتر می توانید از سیگار استفاده کنید ، اما برای پایان عالی باید به خوبی ذوب شود. من فکر می کنم به هیچ غذای جانبی احتیاج ندارد ، به جز یک سالاد کوچک ، اما اگر می خواهید ، می توانید سبزیجات سبز پخته شده را به فصل اضافه کنید. و البته اگر بتوانید آن را تحمل کنید و از آن لذت ببرید ، می توانید آن را با ماکارونی معمولی تهیه کنید.

TOP BAKON CHINSBOGRAPHS پخت ماکارونی با پروتئین بالا

عناصر:

METRIC / ایالات متحده

4 تکه بیکن دودی ، برش خورده با چربی و برش خورده

450 گرم / 1 پوند گوشت گاو بدون چربی / گوشت چرخ کرده اضافی

1 پیاز ، خرد شده

350 گرم / 1½ فنجان پاساتا (گوجه فرنگی خرد شده)

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری سس سویا

2 قاشق غذاخوری شربت افرا (یا شربت بدون قند)

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا براق بالزامیک

4 گرم / گرم پاپریکا دودی

1 گرم / گرم خردل

1 حبه سیر ، خرد شده

4 قاشق غذاخوری ترشی شوید خرد شده

نمک و فلفل تازه آسیاب شده

250 گرم پاستا اختیاری پروتئین (من از قلم پروتئین بالا استفاده کردم)

100 گرم / 4 اونس پنیر سخت کم چرب ، شکسته یا برش خورده

2 پیاز / پیاز ، ورقه شده

روش:

  1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد / 400 درجه فارنهایت / گاز گرم کنید 6.
  2. بیکن را در یک تابه نچسب قرار دهید و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا قهوه ای طلایی شود. با قاشق شکاف دار کنار بگذارید.
  3. گوشت گاو و پیاز را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای و نرم شود.
  4. گوجه فرنگی و 350 میلی لیتر / 1½ لیوان آب ، رب گوجه فرنگی ، سس سویا ، شربت ، فلفل ، خردل ، سیر ، ترش و نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. بیکن پخته را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مخلوط شود. بجوشانید ، حرارت را کم کنید ، بجوشانید ، بدون پوشش ، حدود 15-20 دقیقه ، تا کمی قهوه ای شود.
  5. همزمان پاستا را طبق دستور بسته (قبل از خشک شدن) بپزید و کنار بگذارید.
  6. پاستا را با سس پخته مخلوط کنید و به یک ظرف پخت بزرگ منتقل کنید. نیمی از پنیر را به آرامی مخلوط کرده و بقیه را روی آن بپاشید. به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و کمی طلایی شود در فر بپزید.
  7. برای سرو با پیاز بهار بپاشید.

S آموزش 6:

WLS PART:

* مناسب برای انجماد

AL ARAYOTYAN کالری: 285

پروتئین – 31.8 گرم

کربوهیدرات: 18.5 گرم (5.5 گرم شکر)

قیمت: 8.9 گرم

دستور غذا و تصویر © حق چاپ Bariatric Cookery (UK) Ltd.

دیدگاهتان را بنویسید