آگاهی از تغذیه اصول آگاهانه غذا خوردن


خوردن آگاهانه راهی برای خوردن است که بر ارضای گرسنگی متمرکز است. اصول آگاهی از تغذیه و مزایای آگاهانه غذا خوردن را بخوانید.

غذای آگاهانه راهی برای ایجاد ارتباط سالم با غذا است. یکی از اصول این روش ترویج مثبت اندیشی است که گرسنگی و احترام را تشخیص می دهد.

ایولین تریبول و الیز راش متخصصان تغذیه ای بودند که برای اولین بار از عبارت تغذیه بصری در سال 1995 در “تغذیه آگاهانه” استفاده کردند. رویکرد انقلابی در رژیم غذایی

با این حال ، باید بدانید که این دو نفر اولین افرادی نبودند که اصول این روش را آموزش دادند.

تلما ویلر در سال 1973 توسط گرین مونت تأسیس شد و بر جامعه بدون رژیم ثابت با عادات بهداشتی پایدار بلند مدت تأکید کرد.

چند سال بعد ، چاقی ، که چاقی نامیده می شود ، یک مشکل فمینیستی است ، سوزی اورباخ نحوه پایان رژیم و اضطراب غذا را توضیح می دهد.

در سال 1982 ، شاعری به نام روث جنین کتابی در مورد تغذیه آگاهانه منتشر کرد.

منشا تغذیه آگاهانه مشخص نیست ، اما پیام اصلی آن رژیم گرفتن ، ایجاد تصویر سالم از بدن ، آشتی با غذا ، گوش دادن به بدن است.

رژیم ها غذاها را به عنوان خوب یا بد برچسب گذاری می کنند. اما تغذیه آگاهانه بر احترام به گرسنگی تمرکز دارد و بر مناسب بودن غذا برای سلامت جسمی و روانی پایدار تمرکز می کند.

این مقاله اصول تغذیه و نحوه شروع کار را بررسی می کند. همچنین مزایا و خطرات استفاده از این روش را شرح می دهد.

همچنین بخوانید:

غذا چیست؟ چرا امکان پذیر است؟ (کلیک)

آگاهی از تغذیه چیست؟

به گفته تریبول توجه راش ، در تغذیه آگاهانه باید به علائم گرسنگی توجه کرد و غذای مورد نظر را بدون احساس گناه خورد. با این روش ، او از غذا خوردن لذت می برد ، به علائم گرسنگی احترام می گذارد و سیری قابل تشخیص است.

در حالت ایده آل ، این روند طبیعی است. با این حال ، برای برخی از افراد (از جمله کسانی که سالها رژیم گرفته اند) این روند دور از ذهن است.

در حقیقت ، سالها غذا خوردن برای محدود کردن استفاده از غذا برای مقابله با احساسات منفی و وسواس خوردن غذای سالم دلایلی برای مبارزه برای تغذیه آگاهانه است.

به گفته Tribol و Rush ، نوزادان نمونه خوبی از تغذیه آگاهانه هستند. به این ترتیب مردم تصور روشنی در مورد غذا دارند.

با استفاده از این روش ، می توانید با بدن خود رابطه قوی برقرار کنید و در علائم طبیعی گرسنگی و سیری اعتماد به نفس ایجاد کنید.

همچنین بخوانید:

نکات تغذیه ای برای افزایش طول عمر و سلامتی (کلیک کنید)

10 اصل اساسی آگاهی از مواد غذایی

در مورد تغذیه آگاهانه 10 اصل اساسی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. Tribol و Rush از آنها در کتاب خود نام برد ، سپس آن را در نسخه های بعدی به روز کرد.

صلح با غذا

غذا دشمن نیست.

نباید غذا را حرام دانست. البته حساسیت یا عدم تحمل غذایی استثنائاتی هستند که باید در نظر گرفته شوند.

مصرف بی قید و شرط غذا از هوس های غیرقابل کنترل جلوگیری می کند ، احساس محرومیت تمایل به خوردن زیاد دارد.

ذهنیت قبلی در مورد رژیم را حذف کنید

رژیم گیران همیشه از غذا آگاه هستند: و نحوه تأثیر آن بر بدن. غذاهای موجود در رژیم غذایی به دلیل طرز تفکر سالم تر و خاص تری تصفیه می شوند.

رژیم غذایی به ویژه برای طول عمر مضر است.

افرادی که رژیم های غذایی را دنبال می کنند ، غذای خود را بر اساس طرز فکر خود انتخاب می کنند ، به عواملی مانند گرسنگی ، میل ، خواسته های بدن توجه نمی کنند.

غذای آگاه به همه این موارد توجه می کند.

پلیس سخت غذا

داشتن طرز فکر پلیس غذا به معنای اخلاقی تر کردن غذا است. در واقع مردم غذای سالم را خوب و ناسالم را بد می دانند.

این باورها درست نیستند ؛ آنها از طریق تغذیه آگاهانه به چالش کشیده می شوند.

احترام به گرسنگی

محدودیت غذایی منجر به پرخوری می شود. وقتی آگاهانه تغذیه می شوند ، کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و چربی ها را مصرف می کنند تا کالری کافی را تأمین کنند.

ممکن است برای برخی افراد دشوار باشد ، اما هدف افزایش آگاهی در مورد تشخیص گرسنگی و سیری است.

با احساسات خود با عشق رفتار کنید

بعضی اوقات افراد برای کنار آمدن با احساسات ناراحت کننده یا دشوار شروع به غذا خوردن می کنند. به این می گویند تغذیه احساسی.

این اصل استفاده از روشهای مختلف مقاومت در برابر احساسات را پیشنهاد می کند. این موارد شامل ثبت وقایع روز ، پیاده روی ، تماس با یک دوست یا بستگان است.

علاوه بر این ، می توانید با یک درمانگر مشورت کنید تا منابع مشکل را بیابید و تکنیک های مقابله موثر را بیاموزید.

عامل رضایت را مشخص کنید

غذا خوردن باید رضایت بخش باشد.

خوردن غذای خوب در محیطی دوستانه باعث رضایت شما می شود. در واقع ، این وضعیت با احساس رضایت بیشتر همراه است.

تشخیص عشق

به احساس گرسنگی و سیری باید احترام گذاشت.

اصول تغذیه آگاهانه شامل توجه به لحظات بعد از غذا خوردن است. در واقع ، شما باید به طعم غذا ، احساس آن ، گرسنگی شما توجه کنید. این امر در تعیین میزان رضایت م :ثر است: زمان اشباع.

به سلامتی خود احترام بگذارید – تغذیه ملایم

شاید آنچه در طول زمان و به طور مداوم مصرف می شود. شما باید غذاهایی را انتخاب کنید که به اهداف و خواسته های تغذیه ای شما نزدیک هستند.

احترام به بدن

انتظارات غیرواقعی از بدن باعث انتقاد شدید از خود می شود.

در واقع حفظ این انتظارات رژیم را دشوار می کند.

رعایت تغذیه آگاهانه باعث قدردانی و احترام به بدن می شود.

حرکت – احساس تفاوت

هنگام تمرین بر احساسات خود تمرکز کنید نه بر میزان کالری که می سوزانید.

در واقع ، از این احساس باید به عنوان انگیزه ای برای فعالیت استفاده کرد.

همچنین بخوانید:

نحوه محاسبه کالری (کلیک کنید)

نحوه پیگیری آگاهی از تغذیه

غذای آگاهانه یک شیوه زندگی است ، هر کس آن را متفاوت احساس می کند. اگر می خواهید فید آگاه را دنبال کنید ، این مراحل را دنبال کنید.

  • عادات غذایی. به عادات غذایی خود بدون قضاوت توجه کنید.
  • به دلایل غذا خوردن فکر کنید. به گرسنگی جسمی یا احساسات منفی که در تصمیم گیری برای خوردن غذا نقش دارند توجه کنید.
  • به توجه توجه کنید. آموزش تفکر عوامل روانی غذا خوردن احساسی را تغییر می دهد.
  • به علائم گرسنگی گوش دهید. وقتی احساس گرسنگی می کنید ، غذا بخورید و مصرف غذا را محدود نکنید.
  • پرهیز از اخلاق غذایی از استفاده از برچسب غذای خوب یا بد خودداری کنید.

همچنین بخوانید:

راهنمای تغذیه سالم (کلیک کنید)

مزایای آگاهی از تغذیه

آگاهی از تغذیه فواید جسمی و روانی دارد.

فواید جسمانی

مطالعه دیگری در سال 2019 شامل 37 بزرگسال مبتلا به بی اشتهایی عصبی و 39 نفر بدون بی اشتهایی عصبی بود.

این معیار تشخیص صحیح سیگنالهای بدن توسط افراد را تعیین می کند.

بر اساس نتایج این مطالعه ، بین اختلالات اشتها و بدون تغذیه آگاهانه افراد با حساسیت بالا همبستگی وجود دارد :. با این حال ، تغذیه آگاهانه در افراد مبتلا به بی اشتهایی کمتر رایج بود.

بر اساس نتایج ، اگرچه افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی بیشتر از سایرین مشکلات تغذیه ای دارند ، اما انجام این کار در تشخیص سیگنال های طبیعی بدن مثر است.

مزایای روانی

مطالعه سال 2019 مصرف بدن و مدیریت وزن را مورد بررسی قرار داد. طبق این مطالعه ، شرکت کنندگان در مورد تغذیه آگاهانه بر گرسنگی جسمانی تمرکز کردند و تصویر مثبت تری از بدن خود داشتند.

با این حال ، این نسبت در شرکت کنندگان با شاخص توده بدنی پایین (BMI) قوی تر بود. بنابراین ، محققان دریافتند که تمرکز بر BMI ممکن است برای تحقیقات آینده مهم باشد.

البته ، اگرچه این مطالعه شامل شرکت کنندگان از نژادها و ملیت های مختلف بود ، اما 72 درصد آنها زن بودند.

همچنین بخوانید:

ارتباط تغذیه و سلامت روان (کلیک کنید)

خطرات و ملاحظات:

خوردن آگاهانه برای همه مناسب نیست.

به عنوان مثال ، افراد مبتلا به بیماریهای خاص که نیاز به رژیم غذایی خاص دارند باید از توصیه پزشک یا متخصص تغذیه خود پیروی کنند.

این افراد شامل افراد مبتلا به دیابت ، فشار خون بالا و افراد مبتلا به بیماری های قلبی هستند.

برخی افراد نیز باید به دلایل سلامتی از خوردن برخی غذاها خودداری کنند. به عنوان مثال ، افراد مبتلا به بیماری سلیاک باید از غذاهای محرک اجتناب کنند.

برخی از افراد مانند افرادی که دچار بی اشتهایی عصبی هستند نباید از رژیم غذایی آگاهانه پیروی کنند. آنها باید از توصیه پزشک یا متخصص تغذیه خود پیروی کنند.

نتیجه

خوردن آگاهانه راهی برای خوردن است که بر گرسنگی و سیری تمرکز دارد و شامل استفاده از تفکر مثبت است. در واقع ، این روش برای ایجاد رابطه سالم تر با بدن ایجاد شده است: غذا.

منابع متعددی برای افرادی که به اصول آگاهی از تغذیه علاقه مند هستند وجود دارد. اینها شامل کتاب ها ، گروه های حمایتی و متخصصان تغذیه است.

باید توجه داشت که خوردن آگاهانه برای همه گزینه مناسبی نیست. در حقیقت ، افراد مبتلا به این بیماری یا رژیم غذایی خاصی باید قبل از خوردن آگاهانه با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنند.

برای خرید مکمل ها از داروخانه آنلاین Oiro مراقبت مراقبت از را تماشا کنید کلیک

1 »2» 3 »4» 5 از این مقاله قدردانی می کنم.

[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید