بهترین ساندویچ تابستانی


دستور تهیه توسط: Charmaine Broughton charmainebroughton.com |: طراحی و عکاسی توسط: تامارا لگر

وقتی دمای تابستان افزایش می یابد ، آخرین کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که روی اجاق داغ بپزیم. ما ترجیح می دهیم در ساحل قدم بزنیم ، در مسیرها قدم بزنیم یا با بچه گربه ها تعامل داشته باشیم و خوشبختانه دستور ساندویچ تابستانی برای همه این موارد عالی است. این غذای غنی و احمقانه را برای هر ماجراجویی که در روز به آن نیاز دارید بسته بندی کنید. بدون نیاز به فر

زمان آماده سازی. 15 دقیقه

کل زمان: 2 ساعت 15 دقیقه

اجرا می کند 8 گوه

1 کدو گرد بزرگ یا یک قرص مخمر

¼ فنجان سس مایونز

3 قاشق غذاخوری خردل دیژون

3 فنجان ، سبزیجات کمی بسته بندی شده ، اختیاری (اسفناج بچه ، آروگولا یا کلم بچه)

پوند سینه مرغ کبابی ، نازک برش خورده

1 هلو ، نازک ورقه شده (پوست سمت چپ)

1 گوجه فرنگی گوشت گاو ، ورقه شده

خیار ، نازک برش خورده

3 اونس پنیر بز خرد شده

1 کلاه گرد را از نان جدا کنید. پشتیبان گیری! داخل و بالای نان را بپزید تا یک قالب نان درست شود (حدود نیم اینچ خرده نان را روی آن بگذارید).

2: سس مایونز و خردل را مخلوط کنید. داخل ظرف نان و داخل درپوش پخش کنید.

3: سبزیجات را در کاسه نان بریزید. با بقیه مواد به طور مساوی بچینید. درپوش را روی ساندویچ قرار دهید و محکم در پلاستیک بپیچید. حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. برای سرو ، پلاستیک را برداشته و به 8 قسمت برش دهید.

آن را بگیرید 2021 ژوئیه / آگوست نسخه مجله تناسب اندام STRONG
حتی برای دستور العمل های آماده نشده تر.

روزنامه هم اکنون ایستاده است!

دیدگاهتان را بنویسید